Ποιούς είδαμε στην πρεμιέρα της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι

Η πρώτη μεγάλη Κυπριακή παραγωγή “Βουράτε Γειτόνοι η Ταινία”  γιόρτασε χθες το βράδυ την Avant Premiere της σε μια λαμπερή εκδήλωση. Στα KCineplex Στροβόλου ήταν όλοι εκεί, πρωταγωνιστές και όχι μόνον.

Κάτω από το φως της πανσελήνου, πάνω από 500 καλεσμένοι  κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο και απόλαυσαν το “Χαλόου Κοκτέιλ” περιμένοντας τους πρωταγωνιστές της βραδιάς να περπατήσουν το κόκκινο χαλί. Και αυτοί με την σειρά τους, τους επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις! O Ρίκκος Μάππουρος με την Πέππα του έφθασαν με διπλοκάμπινο… Επισοδειακή άφιξη έκανε η “Όμορφος Group of companies” με το χαρακτηριστικό καζαντί! Όλοι οι ηθοποιοί έφθασαν με αυτοκίνητα BMW, Mini, Nissan, και Land Rover, προσφορά της εταιρίας Χαράλαμπος Πηλακούτας. Κατά την διάρκεια της προβολής, οι κινηματογράφοι σείονταν από τα γέλια και τα χειροκροτήματα. Μετά το τέλος της προβολής όλοι έβγαιναν από τις αίθουσες με χαμόγελο! Αλλά και το κέφι που επικράτησε στο after party, ήταν η καλύτερη απόδειξη επιτυχίας της φιλόδοξης προσπάθειας. Μια ανατρεπτική κωμωδία καταστάσεων, με έξυπνο σενάριο, ρυθμό και ξεκαρδιστικές ατάκες.

Βουράτε γειτόνοι και τα ΜΜΕ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, καναλάρχες και δημοσιογράφοι από πολλά Κυπριακά ΜΜΕ όπως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Χριστάνα Αριστοτέλους και ο Τάσος Τρύφωνος. Από τον χώρο της πολιτικής παραβρέθηκαν η Κλέλια Βασιλείου, Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου Αναπληρώτρια Πρόερδος του ΔΗΚΟ. Εκεί ήταν και η  Γιώτα Παπαδοπούλου (η σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου) με τα παιδιά τους, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, και εκπρόσωποι του Κλήρου. Παραβρέθηκαν επίσης οι ηθοποιοί Φαίη Ξυλά, Νικόλας Μπράβος και Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Ζωή Κυπριανού, Έλενα Ευσταθίου, Κούλης Νικολάου, Αντρέας Γεωργίου,  Μέλανι Στέλιου κ.α και χειροκρότησαν τους συναδέλφους τους. Για μια ακόμη φορά σημαντική ήταν η παρουσία των υποστηρικτών στην αξιόλογη προσπάθεια: Χρυσός Χορηγός οι Φούρνοι Ζορπάς, Partner η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, Χορηγοί οι εταιρίες Λειβαδιώτη ξηροί καρποί, Καφεκοπτείον Γ. Χαραλάμπους, Υπεραγορές Μικρόπολις και  Krypto Security Cyprus Ltd. Χορηγός Επικοινωνίας ο όμιλος ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Βουράτε Γειτόνοι και το look των ηθοποιών

Βεβαίως, την εμφάνιση των πρωταγωνιστών για την λαμπερή βραδιά επιμελήθηκαν σχεδιαστές και οίκοι μόδας από την Κύπρο: Ο Ανδρέας Ζαννετίδης έντυσε τις Χριστίνα και Κύνθια Παυλίδου και την Σοφία Καλλή. Η Rita Attala έντυσε την Γιάννα Λευκάτη, η Στάλω Μακρίδου την Μαρία Κωνσταντίνου και η Looking Good την Έλενα Χριστοφή. Η Prince Oliver ανέλαβε τον Γιώργο Τσιάκκα και τον Κώστα Καζάκα, η Mork τον Σίμο Τσιάκκα και τον Σοφοκλή Κασκαούνια, η Status τον Κωστάκη Κωνσταντίνου, η Eurojet τον Δημήτρη Ξύστρα και τέλος η Celio τον Χριστόφορο Χριστοφόρου.

More info

Από σήμερα βέβαια, προβάλλεται στους κινηματογράφους KCineplex. Η ταινία είναι μια παραγωγή της VOURATE PRODUCTIONS σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη. Την Στρατηγική Επικοινωνία και προώθηση της ταινίας καθώς και την διοργάνωση του event της Αvant Premiere έχει αναλάβει η εταιρία Wizard Events & PR και τη δημιουργία όλων των εικαστικών καθώς και τη Διαχείριση των Κοινωνικών Δικτύων η εταιρία Target.

https://www.facebook.com/vourategeitonoitainia

Instagram @vourategeitonoitainia

https://vourategeitonoitainia.com/

MadameLeFo