Πήγαμε «ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ», για φρεσκάδα & ποιότητα!

Μια έξυπνη πρόσκληση, μας παρακίνησε το προηγούμενο Σάββατο να πάμε για τα ψώνια της εβδομάδας στην «ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ»! Και τελικά, η ανακαινισμένη  φρουτολαχαναγορά μας εντυπωσίασε με το ανανεωμένο look της, την φρεσκάδα και τις εξαιρετικές ποιότητές της! 

Το ραντεβού μας στη νέα και πλήρως ανακαινισμένη φρουτολαχαναγορά «Η Παλιά Αποθήκη» στην Παλλουριώτισσα ήταν αφορμή για να καλωσορίσουμε την άνοιξη! Και όχι μόνον! Αφού γιορτάσαμε και τα 6χρονα της λειτουργίας της, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό πρωινό με ολόφρεσκες γεύσεις από την φύση.

Με ανανεωμένo, γεμάτo φρεσκάδα look και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, η «Παλιά Αποθήκη» προσφέρει πλέον μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος σε όλους τους πελάτες της. Και δεν είναι μόνον οι πλούσιες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών που βρήκαμε εκεί! Στους άνετους χώρους της  εντοπίσαμε και όσπρια, και ξηρούς καρπούς, και έτοιμες συσκευασμένες σαλάτες, και όχι μόνον! Στην «Παλιά Αποθήκη» λειτουργεί και κρεοπωλείο που προσφέρει καθημερινά φρέσκα κυπριακά κρέατα, και τμήμα παντοπωλείου με μια μεγάλη ποικιλία από είδη υπεραγοράς. Εδώ όμως βρήκαμε και κυπριακά χειροποίητα ψωμιά και εδέσματα, μέχρι και φρεσκοαλεσμένο κυπριακό καφέ.

Αν είσαι λάτρης των εξωτικών φρούτων εδώ θα βρεις τον παράδεισό σου! Εμείς εντοπίσαμε ήδη μια τεράστια γκάμα από κάθε γωνιά του πλανήτη! Για παράδειγμα βρήκαμε Berries, Dragon Fruit, Lychee, Tamarillo, Buddha’s Hand, Rambutan, Mangosteens, μέχρι και Kiwano. Κι αν λατρεύεις τον ανανά, άλλα σε ζορίζει το καθάρισμα του, τότε στα σίγουρα θα πρέπει να αλλάξεις στάση απέναντί του! Απλά, θα πας μια βόλτα στην «Παλιά Αποθήκη». Η διαδραστική μηχανή με το όνομα PINABAR που βρίσκεται αποκλειστικά στην φρουτολαχαναγορά, σε προκαλεί να παίξεις μαζί της, αφού μέσα σε 20 δευτερόλεπτα θα έχει καθαρισμένο και τεμαχισμένο τον ανανά (pineapple) που διάλεξες.Στο εσωτερικό της φρουτολαχαναγοράς όμως, υπάρχει και juice bar, το «Fruit Rhapsody» , όπου ετοιμάζονται φρέσκοι χυμοί, εξωτικά smoothies, υγιεινά τσιμπήματα και καφές. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις χαλαρά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είτε σε take away!

Το διαφημιστικό γραφείο Lobsters έχει αναλάβει την αναβαθμισμένη εικόνα της «Παλιάς Αποθήκης», περιλαμβάνοντας σε αυτό την ανακαίνιση και τα social media. Παράλληλα, το δημιουργικό τμήμα των Lobster σχεδίασαν και μια σειρά από ξεχωριστές υφασμάτινες τσάντες , τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς μόνο από την «Παλιά Αποθήκη». Εννοείται θα την έχεις πάντα μαζί σου για τα ψώνια σου! Σκεφτόμαστε οικολογικά άλλωστε, και ξεχνάμε τις πλαστικές σακούλες που μολύνουν το περιβάλλον και τις θάλασσες μας.

Εμείς πάντως γεμίσαμε την τσάντα που μας είχε σταλεί μαζί με την πρόσκληση για πρόγευμα, με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, και είμαστε σίγουρες πως έχουμε πολλούς λόγους για να επαναλάβουμε την επίσκεψή μας στην «Παλιά Αποθήκη». Για τα καθημερινά μας ψώνια, αλλά και για ένα daily boost από το «Fruit Rhapsody», το juice bar.

Παλιά Αποθήκη με ιστορία

H Φρουτολαχαναγορά  «Η Παλιά Αποθήκη» δημιουργήθηκε το 2013, κάτω από το επιχειρηματικό βλέμμα της οικογένειας Αγρότη (Ανδρέας Σ. Αγρότης ASA Ltd που δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης φρούτων και λαχανικών εδώ και 3 γενιές). Και δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, μεράκι και συνέπεια για τον καταναλωτή.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι πως μια οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να συνδυάζει το πάθος και τη φροντίδα μιας οικογένειας με τις καλύτερες επαγγελματικές πρακτικές μιας σύγχρονης επιχείρησης προκειμένου να δημιουργεί αξίες για τους πελάτες της. Όπως μας εξήγησε ο  Αντρέας Αγρότης, ιδιοκτήτης και διευθυντής της «Παλιάς Αποθήκης», πρώτιστος  στόχος είναι να προσφέρεται μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος  με συνεχείς βελτιωμένες υπηρεσίες. Και ασφαλώς να περιλάβει νέες ετικέτες από ντόπιους και ξένους παραγωγούς, όλα με εξαιρετική ποιότητα και χαμηλές τιμές.

 

More info 

Facebook: H Palia Apothiki (paliaapothiki/)

Instagram: HPaliaApothiki_Cyprus (hpaliaapothiki_cyprus)

Διεύθυνση: Τζον Κέννεντυ 55,  Παλλουριώτισσα, Τ. Κ 1046, Λευκωσία

Tel. 22 436077

 

MadameLeFo