Ο κήπος τα βράδια μεταμορφώνεται σ’ ένα ονειρικό περιβάλλον

Ο κήπος σας “απαιτεί” τα βράδια του καλοκαιριού να έχει τον κατάλληλο φωτισμό για να τον απολαμβάνετε με μια καλή παρέα. Αποτυπώστε λοιπόν, την ουσία της ζωής με το Μεσογειακό ταμπεραμέντο να πρωταγωνιστεί στο πιο ονειρικό περιβάλλον.

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και τώρα που οι μέρες και οι νύxτες είναι πιο μεγάλες και πιο ζεστές, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να καλέσετε στον κήπο ή στην βεράντα τους φίλους σας. Διασκεδάστε με πεντανόστιμα μεζεδάκια, δροσερά κοκτέιλ, μαγικό φωτισμό και θα τον απολαύσετε στο έπακρο.

Τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος του χρόνου για να καλέσετε τους φίλους σας σε δείπνο στη βεράντα ή στον κήπο. Το καλοκαίρι ενδείκνυται όμως, και για ένα cocktail party, με ανοικτές πόρτες και παράθυρα, για να πλημμυρίσει το δροσερό βραδινό αεράκι όλο το σπίτι. Ακόμα, είναι η εποχή για απλές, καθημερινές συνάξεις! Κι αν σκέφτεστε πόσο μπελαλίδικη είναι η οργάνωση μιας τέτοιας συγκέντρωσης, εμείς, για να σας διευκολύνουμε, σας προτείνουμε τους πιο εύκολους τρόπους που θα αναδείξουν τον κήπο ή την βεράντα σας, με τον κατάλληλο φωτισμό, σ’ ένα ονειρικό χώρο.

Κήπος, με έμπευση την Ιβηρική χερσόνησο

Είτε σχεδιάζετε ένα πάρτι στον κήπο με φίλους ή ένα χαλαρό δείπνο Al Fresco με την οικογένεια σας, μπορείτε να μεταμορφώσετε το κήπο σας σε ένα τέλειο σκηνικό για το καλοκαιρινό soirée.

Εμπνευστείτε από τους ηλιόλουστους δρόμους της Ιβηρικής χερσονήσου με τα πλούσια και ζωντανά χρώματα που χαρακτηρίζουν την Ισπανία και την Πορτογαλία, τα εντυπωσιακά υφαντά και όλα όσα περιβάλλουν το χαλαρό πνεύμα της εποχής.

Κήπος, τροπικό… όνειρο 

Διοχετεύστε στους χώρους σας ρετρό vibes, εμπνευσμένα από τα φοινικόδεντρα του Miami beach. Παιχνιδιάρικα σχήματα και αρκετά τροπικά φυτά, θα σας μεταφέρουν έστω και νοητά στην “Πολιτεία του Ήλιου”.

Επιλέξτε να κρεμάσετε στα δέντρα του κήπου σας τα επαναφορτιζόμενα (από τον ήλιο) φαναράκια, σε λευκές αποχρώσεις και θα σας κρατούν συντροφιά όλο το βράδυ!

Απολαύστε το κήπο, τη βεράντα σας, το εξοχικό σας στο έπακρο. Το καλοκαίρι, όσο και να καίει ο ήλιος την ημέρα, τα βράδια είναι ιδιαίτερα απολαυστικά, και με το αεράκι που μας δροσίζει, μας δίνει κέφι για πιο δημιουργικές και διασκεδαστικές συγκεντρώσεις.

Κήπος με… πυγολαμπίδες

Σαν τις πυγολαμπίδες, τα μικρά φαναράκια σπυνθηροβολούν ανάμεσα στα δέντρα που θα τα κρεμάσετε. Με τη σαμπάνια και το κρασί μέσα στο cooler, διατηρούνται τα ποτά κρύα μέχρι αργά το βράδυ. Η νύχτα, μεταμορφώνεται και εσεις διασκεδάζετε και χαλαρώνετε.

Νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει!

Και επειδή το ποτό θέλει και τσιμπήματα, βάλτε ένα μικρό πρόγραμμα… Εδώ τα πράγματα, θέλουν λιγάκι περισσότερη οργάνωση. Φροντίστε να έχετε αρκετούς ξηρούς καρπούς, παγάκια στο ψυγείο και μια κάβα για την οποία θα μπορείτε να καμαρώνετε! Ανάλογα με το ύφος της βραδιάς, θα προετοιμάσετε και το menu. Τώρα άλλωστε το καλοκαίρι και ειδικά το βράδυ, το φαγητό δεν πρέπει να είναι σύνθετο και βαρύ.

Αν κατέχετε το θέμα του barbecue, μπορείτε να ανάψετε κάρβουνα και να ψήσετε από λαχανικά, μέχρι μπριζολάκια, ακόμα και φρούτα. Εάν όμως, δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε κάτι για τους καλεσμένους σας κι έχει πέσει πείνα στην παρέα, οι επιλογές από delivery είναι ατελείωτες και ικανές να ικανοποιήσουν οποιεσδήποτε γευστικές “απαιτήσεις” των φίλων σας! Καλή σας διασκέδαση λοιπόν!

https://www.ambiente-collection.com/

https://www.lights4fun.co.uk/

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου σας στο 

Κάλεσμα για brunch και για early drink με eco friendly χαρακτήρα

 

MadameLeFo