Οργανώνουμε ξέφρενο αποκριάτικο beauty…party με φίλες!

Μπορεί οι περισσότεροι σήμερα να φοράνε τις αποκριάτικες μάσκες τους, εμείς όμως, προτιμήσαμε να επιλέξουμε μια άλλη εναλλακτική: Τις μάσκες ομορφιάς! Εάν λοιπόν, δεν ακολούθησες φέτος την παράδοση (ειδικά αν δεν σε αντιπροσωπεύει το καρναβάλι), ούτε όμως, και οι κολλητές σου, τότε, μ’ ένα τηλεφώνημα μπορείς να οργανώσεις εδώ τώρα ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό beauty πάρτι, όπου θα δοκιμάσετε μάσκες ομορφιάς, για να είστε και μέσα στο πνεύμα της ημέρας!

 

Αντί να καλέσεις τις φίλες σου για καφέ και γλυκές… αμαρτίες, που οι θερμίδες τους θα επηρεάσουν τις σιλουέτες σας, συγκέντρωσε τες για ένα beauty test lab party! Από εμάς θα βρείτε όλες οι πληροφορίες για τις νεότερες μάσκες ομορφιάς, που κυκλοφορούν στην αγορά!  Και σίγουρα θα το ευχαριστηθούν περισσότερο, απ’ το τέλειο γαλακτομπούρεκο που ξέρεις να φτιάχνεις!

Ξέρεις, εννοείται, ότι μπορείς να διαφοροποιήσεις κι εσύ και οι φίλες σου το everyday beauty routine σας και να αποκτήσετε πιο φρέσκια και όμορφη επιδερμίδα! Αφού θα συγκεντρωθείτε στο σπίτι σου, είναι ευκαιρία να το διασκεδάσετε δοκιμάζοντας νέες μάσκες ομορφιάς που αγόρασες πρόσφατα. Κι αν δεν έχεις στο σπίτι κάποια μάσκα που να αρκεί για όλες σας, προλαβαίνεις να «πεταχτείς» μέχρι τα μεγάλα πολυκαταστήματα ή στο διημερεύον φαρμακείο της γειτονιάς σου και να πάρεις τις απαραίτητες προμήθειες! Και, φυσικά, αγόρασε στα σίγουρα και αγγουράκια, για να βάλετε ροδέλες στα μάτια σας, όπως έκανε και η γιαγιά σου! Κάτι ήξερε παραπάνω…

Ραντεβού με την… αποτοξίνωση

Τελευταία αποκριά σήμερα! Χoρέψτε, διασκεδάστε, περάστε υπέροχα χωρίς άγχος και ενοχές! Μπορεί να νιώθετε την επιδερμίδα σας ταλαιπωρημένη, αλλά από αύριο, Καθαρά Δευτέρα άλλωστε, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες!

Η διατροφή σας μπορεί να γίνει αποτοξινωτική, ενώ οι beauty λύσεις που σας προτείνουμε θα καθαρίσουν σε βάθος και θα «αποτοξινώσουν» την επιδερμίδα σας στα σίγουρα!

Γιατί φοράμε… μάσκες ομορφιάς;

Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου περιλαμβάνει μόνο τα βασικά; Καθαρισμό, ενυδάτωση, φροντίδα ματιών και νύχτας. Το ίδιο κάνουν και οι φίλες σου! Ενημέρωσέ τες όμως, γιατί όταν οι ανάγκες της επιδερμίδας γίνονται πιο απαιτητικές η στοχευμένη δράση μιας μάσκας γίνεται επιτακτική ανάγκη. Εμείς σάς προτείνουμε τις πιο δραστικές για κάθε ανάγκη για να ανακαλύψετε αυτή που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.

Πώς και πότε εφαρμόζονται οι μάσκες;

Κοινή απορία, αλλά οι μάσκες εφαρμόζονται μία ή δύο φορές τον μήνα για λόγους καθαρισμού της επιδερμίδας και για επιπλέον λάμψη και ενυδάτωση. Απλά την απλώνεις σε γενναίες δόσεις, πάντα σε στεγνό δέρμα – αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών- και την αφήνεις να δράσει για 10 λεπτά (ποτέ περισσότερο). Έπειτα ξεπλένεις το πρόσωπό σου και συνεχίζεις την ιεροτελεστία της περιποίησης του δέρματός σου με μια τονωτική λοσιόν και την κρέμα σου. Let the beauty party begin!

 

Oι top & φρέσκιες… επιλογές 

SOS Masks, Clarins, για ενυδάτωση, καθαρισμό, λάμψη

City Block Purifying™ Charcoal Clay Mask, Clinique

Cleansing Radiance Mask, ΥOUTH LAB

Mάσκα για απαλό καθαρισμό, με ροζ άργιλο, Apivita

Face Mask, Deep Cleansing, Bioten 

Pure Clay Detox Mask, LOreal Paris

PepStartDouble Bubble Purifying Mask, Clinique 

 

 

 

Clear Difference Purifying Exfoliating Mask, Estée Lauder

Pores AwayPink Clay Mask της σειράς Hydra Life, Dior 

The Sleeping mask και Exfoliating mask, από τη σειρά ÉNERGIE DE VIE, Lancôme

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque, Kiehl’s 

Dynamic Rejuvenating Beauty mask for normal/dry skin, Kypwell

Φορέσιμες… μάσκες!

Μπορεί να μην βάλετε αποκριάτικη μάσκα, αλλά οι νέες «φορέσιμες» μάσκες ομορφιάς «ταιριάζουν» γάντι με την σημερινή μέρα! Εκμεταλλευτείτε τα θαυματουργά “προσόντα” τους και διασκεδάστε το με τις φίλες σας!

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask της Estée Lauder

Hydrogel Melting Mask, Lancôme

Super Restorative Instant Lift Serum Mask, Clarinsμάσκα χαρτιού με την αποτελεσματικότητα ενός ορού, για τις γυναίκες άνω των 50.

 

Για τα μάτια σας μόνον

Το ξέρετε ότι υπάρχουν και μάσκες για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας; Θα καταπραΰνουν τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και γενικά θα αναζωογονήσουν το βλέμμα σας.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask, Estée Lauder, αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, ειδικά μετά από το έντονο στρες της καθημερινότητας.

Aγγούρι μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες, Κορρές

Και μάσκες ύπνου

Και εάν κάποιες από τις φίλες σου αποφασίσουν να διανυκτερεύσουν στο σπίτι σου, μπορείτε να δοκιμάσετε και τις μάσκες ύπνου! Ναι υπάρχουν κι αυτές και δίνουν τέλος σε όλα τα προβλήματα της ομορφιάς. Αυτές οι νέες θαυματουργές μάσκες δρουν αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας… Θα βάλετε λοιπόν τη μάσκα σας, θα πέσετε για ύπνο και το πρωί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Το δέρμα σας θα λάμπει!

Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil της Estee Lauder 

Mask Damask Rose, Korres

Aquasource Everplump Night, της Biotherm  

Ibuki, Beauty Sleeping Mask, Shiseido 

Αυτό που μένει να σας ευχηθούμε είναι απλό… Κοιμηθείτε… όμορφα!

MadameLeFo