Φέτος το χειμώνα λέμε ΝΑΙ στις φωτεινές… μονοχρωμίες

Φέτος το χειμώνα λέμε ΝΑΙ στις φωτεινές… μονοχρωμίες! Ναι, γιατί ο χειμώνας του 2020 πρέπει και μπορεί να γίνει πιο χαρούμενος και πιο λαμπερός! Γι’ αυτό και επιχειρούμε να κάνουμε ακόμα και τους πιο τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς… Τέτοιους συνδυασμούς που κάποτε μπορεί να μην τους σκεφτόμασταν κάν! 

Ποιος λέει ότι ο χειμώνας είναι μια μουντή εποχή; Φέτος, παρά την κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός, οι σχεδιαστές μόδας προσθέτουν ζωηρές αποχρώσεις για να κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή και την εμφάνισή μας.

Έτσι, το απαλό ροζ και το γαλάζιο, το μοβ, το ζεστό πορτοκαλί, το κίτρινο και το φλογερό κόκκινο, το φωτεινό πράσινο και το μπλε του κοβαλτίου, εμφανίζονται σε απόλυτες μονοχρωμίες … Κάποτε όμως, αυτά τα φωτεινά χρώματα προτιμούν να κάνουν απρόσμενους- μεταξύ τους- συνδυασμούς… Αν και αποφεύγουν τους κλασικούς συνδυασμούς, κάποτε δεν αντιστέκονται να “δέσουν” με το μαύρο.

Και ασφαλώς, φιλοδοξούν να φωτίσουν τον χειμώνα μας μέσα από τα καθημερινά σύνολα, τα κοκτέιλ φορέματα, τις maxi τουαλέτες ακόμη και με τα πανωφόρια μας.

Άλλωστε, αυτές οι ζωηρές αποχρώσεις έχουν το πλεονέκτημα να μεταμορφώνουν το απόλυτα… μονότονο ντύσιμο σε άκρως ενδιαφέρουσες εμφανίσεις… Τι λες; Θα τολμήσεις να φορέσεις τέτοιους χρωματικούς συνδυασμούς;   

Μάθε περισσότερα για τις τάσεις της μόδας κάνοντας κλικ πιο κάτω

Αυτά είναι τα trends της νέας σεζόν AW 2020-2021

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo