Μικρά δώρα, μεγάλη χαρά!

Πόσες φορές σάς έτυχε να έχετε καλεσμένους στο σπίτι για το χριστουγεννιάτικο γεύμα, αλλά δεν σκεφτήκατε να δωρίσετε έστω και κάτι μικρό στους αγαπημένους σας; Κι ενώ μετράτε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, έχετε ακόμη λίγο χρόνο για να «εφοδιαστείτε» με πρωτότυπα δώρα που θα δώσουν χαρά στους καλεσμένους σας.

δώρα 

Πρωτοτυπήστε με δώρα χαράς

Ετοιμαστείτε λοιπόν, και βγείτε έξω στα μαγαζιά για να “εφοδιαστείτε” με τα δωράκια που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας στο μεθαυριανό, γιορτινό τραπέζι. “Εξοπλιστείτε” με όρεξη και φαντασία, και θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις! Εμείς σας δίνουμε το έναυσμα για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία του “ψάχνω χωρίς να έχω ιδέα τι θέλω”! Και αφού βρείτε τα δώρα των ονείρων σας, αγοράστε έτοιμες “γιορτινές κάλτσες”, θα τις γεμίσετε με μπόλικη δόση αγάπης για τους καλεσμένους σας! Ας δούμε λοιπόν, τι βρήκαμε στα καταστήματα κι εσείς επιλέγετε! 

Για τις φίλες σας που λατρεύουν να κάνουν το καθημερινό μπάνιο τους βυθισμένες στη μπανιέρα μ’ ένα αρωματικό αφρόλουτρο, θα της χαρίσετε το Exquisite Treats Cracker, του Molton Brown. δώραΚαι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τέσσερα διαφορετικά αρώματα. Μην ξεχάσετε όμως, ούτε τον αγαπημένο της σύζυγο! Στη συλλογή του Molton Brown θα βρείτε το Distinguished Treats Cracker, με ακόμη τέσσερα διαφορετικά shower gels που θα τον ενθουσιάσουν.δώρα

Η αδελφή σας έχει την τάση να φροντίζει τα χείλη της και καλά κάνει! Θα της πάρετε τα λατρεμένα lipbalm lip scrub της Hermann Gourmet Cosmetics. Τώρα μάλιστα, θα τα βρείτε σε πολύ ελκυστικές τιμές. Και θα περιποιηθεί σωστά τα χείλη της για να χαρίζει άπειρα γιορτινά φιλιά! Επιπλέον, θα τα προστατέψει από το χειμωνιάτικο κρύο, με τη βελούδινη θεραπεία πλούσια σε βιταμίνες. δώραΘα της εξηγήσετε να χρησιμοποιεί το Eat me! Strawberry ή το Bubble Gum Lip Scrub, το βρώσιμο απολεπιστικό χειλιών με γεύση βανίλια και φράουλα, ή παιχνιδιάρικη γεύση τσιχλόφουσκας, για απαλή απολέπιση. Μετά θα βάζει μικρή ποσότητα από το χειροποίητο Bee Lip Balm (ένα χειροποίητο βάλσαμο, βασισμένο σε μια συνταγή 2000 χρονών) για ενυδάτωση και χείλη έτοιμα για φίλημα! Όσο για την τιμή τους; Τώρα υπάρχει γιορτινή “προσφορά” στα €16 από €21 που είναι η αρχική τιμή τους.

Για την κολλητή σας που λατρεύει τους ιστορικούς χώρους, αλλά και το pampering, σας συστήνουμε να της χαρίσετε ένα gift voucher από το Hamam Omerye. Εδώ, η ιστορία συναντά την ευεξία… Μπαίνοντας μέσα στο χώρο του Hamam Omerye– το διατηρητέο μνημείο του 16ου αιώνα που προστατεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την UNESCO- και όλες οι αισθήσεις της… μαγεύονται. δώραΚαι θα απολαύσει τις χαλαρωτικές υπηρεσίες του στο λουτρό και μετά στις καμπίνες του οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί  από το βρετανικό περιοδικό LUX ως το καλύτερο παραδοσιακό spa -Best Traditional Spa- στη Λευκωσία. Και τότε θα νιώσει το σώμα της να έχει κερδίσει χρόνια ευεξίας και χαλάρωσης.

δώραΣτην εξαδέλφη σας που ξέρετε ότι ταλαιπωρείται με την ξηρότητα του δέρματος των χεριών της, θα της χαρίσετε την πλούσιας υφής κρέμα χεριών της Youth Lab, που προσφέρει άμεση ανακούφιση, θρέψη και εντατική ενυδάτωση μακράς διάρκειας έως και 48 ώρες! Απορροφάται άμεσα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα καλύπτοντας με ένα αόρατο πέπλο απαλότητας και προστασίας το δέρμα ενώ μειώνει τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντάς τους νεανικότερη όψη.

δώραΚαι για την φίλη σας που λατρεύει τα λαδάκια, θα της χαρίσετε το Dry Oil, της Youth Lab, που προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και αντιγήρανση για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Αυτό το ξηρό λαδάκι 3 σε 1 για ενυδάτωση μακράς διάρκειας, θρέψη και επαναφορά της ελαστικότητας, με αντιοξειδωτική δράση για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

δώραΓια την κουμπάρα σας, που έχει πάθος με τις λάμψεις στο μακιγιάζ της, μπορείτε να της χαρίσετε την Highlight & Glow Highlighting Powder Duo τηςBobbi Brown. Αυτή η glamorous κόμπακτ πούδρα, με ένα εντυπωσιακό duo αποχρώσεων – deluxe μεγέθους –  της λατρεμένης Highlighting Powder (σε Bare Glow και Opal Glow απόχρωση). Πρόκειται για ένα μαργαριταρένιο luminizer υψηλής απόδοσης, που μπορεί να φορεθεί ξεχωριστά για διακριτική λάμψη ή σε στρώσεις, για τη δημιουργία μιας έντονης, πιο λαμπερής όψης.

δώραΓια την αγαπημένη σας κουνιάδα που λατρεύει να μακιγιάρεται και ειδικά στα βλέφαρά της, θα της δωρίσεις τη νέα, γιορτινή παλέτα της MAC. H Shiny Pretty Things Eye Party Rose Kit EyeShadow είναι μια παλέτα με compact σκιές για να φωτίσετε το βλέμμα σας σε εννιά smoky ή τριανταφυλλί αποχρώσεις. Σημειώστε ότι κάθε compact παλέτα περιέχει ένα διπλό πινέλο και είναι τυλιγμένη σαν ζαχαρωτό μέσα σε μεταλλική πράσινη ή μπλε συσκευασία Shiny Pretty.

δώραΤέλος, για την μαμά σας, που ταλαιπωρείται με τα μαλλιά της, σας βρήκαμε τη λύση: Το Hair, Skin and Nails της Protectocell παρέχει μια ποικιλία βιταμινών και ανόργανων συστατικών, που αποδεδειγμένα βοηθούν στην υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Είναι εμπλουτισμένο με τα βοτανικά εκχυλίσματα Kelp και Horsetail, παρέχει επιπλέον θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Επιπλέον, η Echinacea και η Αλόη Βέρα συμπεριλαμβάνονται στη «συνταγή» της φόρμουλάς του, αφού παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για τα οφέλη καθαρισμού του δέρματος. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για δώρα κάνοντας κλικ εδώ

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις beauty lovers

MadameLeFo