Μακιγιάζ για φρέσκο look σε 5 λεπτά μόνον

Μακιγιάζ κατακαλόκαιρα; Σκέφτεστε να το αποφύγετε, ειδικά το πρωί; Κι όμως, είναι  υπόθεση ρουτίνας, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Εμείς σας δίνουμε πρακτικά tips για το πιο εύκολο, φυσικό μακιγιάζ που δεν διαρκεί πάνω από 5 λεπτά. Ας χρονομετρηθούμε!

μακιγιάζ

Φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Κάθε φορά που ετοιμάζεστε για το γραφείο ή για μία πρωινή βόλτα, δυσκολεύεστε να αποφασίσετε το beauty look σας. Τα tips που σας δίνουμε σήμερα για ένα φυσικό μακιγιάζ όμως, δεν παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά, θα σας κάνει να δείχνετε περιποιημένη και θα καμουφλάρει ακόμα και την κακή διάθεση σας, ειδικά αν δεν πήγατε διακοπές ακόμα. Άλλωστε, μην ξεχνάτε, η ομορφιά, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Τα βήματα του μακιγιάζ

Δείτε τα βήματα για ένα φυσικό πρωινό μακιγιάζ σε 5 λεπτά, και θα αλλάξει τη διάθεσή σας.

Bήμα 1: ένα λεπτό

Πλένετε καλά το πρόσωπο σας και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα. Και τώρα, τι κάνετε με το μακιγιάζ; Βάλτε τη βάση σας, για να αποκτήσετε τον καλύτερο «καμβά» και μετά να παίξετε με τα χρώματα.

μακιγιάζ

Καλύτερα να απλώνετε το make up με πινέλο

Αυτή την εποχή, επιλέξτε ένα προϊόν 2 σε 1 – πούδρα και makeup μαζί – με SPF για αντηλιακή προστασία. Εναλλακτικά, δοκιμάστε ένα cushion, ή μια BB ή CC cream, και μια απλή πούδρα για να φιξάρετε την βάση.

Must have

 Youth Lab

Oil Free Compact Cream SPF 50 Combination Oily Skin, Youth Lab

Oil Free Compact Cream SPF 50 Combination Oily Skin, Youth Lab, αντηλιακό compact make-up για ισχυρή αντηλιακή προστασία. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη όψη που παραμένει αναλλοίωτη. (Στα φαρμακεία).

NIVEA SUN

UV Face BB, SPF 50, NIVEA SUN

UV Face BB, SPF 50, NIVEA SUN, υψηλή προστασία και κάλυψη δυσχρωμιών, με διακριτικό χρώμα που χαρίζει όψη φυσικού, ομοιόμορφου μαυρίσματος.

REN

Satin Perfection BB Cream SPF15, REN

Satin Perfection BB Cream SPF15, REN, για άμεσα, φυσικά και μακροπρόθεσμα  αποτελέσματα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

 Shiseido

Synchro Skin Cushion Compact Bronzer, Shiseido

Synchro Skin Cushion Compact Bronzer, Shiseido, χαρίζει στο δέρμα σας διάφανο μαύρισμα και λάμψη- με φόρμουλα που ενισχύει κάθε τόνο δέρματος. Χρησιμοποιείται μόνο του, πάνω από το foundation, ή για να σμιλεύσετε μάγουλα και ζυγωματικά.

Guerlain

Terracotta Cushion SPF 20, Guerlain

Terracotta Cushion SPF 20, Guerlain, υγρό foundation σε μορφή cushion, για απαλό μαύρισμα, ενισχύει την ακτινοβολία της επιδερμίδας, ενώ προσφέρει και αντηλιακή προστασία.

Chanel

Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA++, Chanel

Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA++, Chanel, ντύνει την επιδερμίδα με ένα διακριτικό χρωματικό πέπλο, ενισχύει φυσικά το δέρμα με λάμψη. Ένα ντελικάτο ρετούς με αντηλιακό φίλτρο, που ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα.

Βήμα 2: ένα λεπτό

Αν επιλέξετε την BB ή CC cream και την πούδρα, εφαρμόστε το concealer πριν την πούδρα σας. Διαφορετικά θα το εφαρμόσετε λίγη ποσότητα και θα το απλώσετε με τα δάχτυλά σας κάτω από τα μάτια σας ή όπου αλλού χρειάζεται.

Must have

Vichy

DERMABLEND color correctors, Vichy

DERMABLEND color correctors, Vichy, 4 διαφορετικές αποχρώσεις, για υψηλή κάλυψη σε μαύρους κύκλους, σημάδια ακμής/σπυράκια, κοκκινίλες, ευρυαγγείες ή και τατουάζ.

Clinique

Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24 – Hour Wear, Clinique

Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24 – Hour Wear, Clinique, προσφέρει τέλεια κάλυψη και ενυδάτωση της  επιδερμίδας, που διαρκεί όλη μέρα.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω

 

Estée Lauder

Double Wear Custom Coverage Correcting Duos, Estée Lauder

Double Wear Custom Coverage Correcting Duos, Estée Lauder, εύχρηστα διπλά color correctors, με αποχρώσεις για κάθε χρωματικό τόνο, και ευπροσπάρμοστες συνθέσεις, για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Βήμα 3: μισό λεπτό

Τώρα εφαρμόζετε με μεγάλο πινέλο το ρουζ στα ζυγωματικά, που θα αναδείξει την φυσική ομορφιά σας.

Must have

Estée Lauder

Pure Color Envy Sculpting Blush Duo, Estée Lauder

Pure Color Envy Sculpting Blush Duo, από τη συλλογή Violette Poppy Sauvage, Estée Lauder, με δύο αποχρώσεις ρουζ (nude και ροδακινί) που θα τις φορέστε ξεχωριστά ή μαζί.

Tom Ford,

Soleil Contouring Compact, Tom Ford 

Soleil Contouring Compact, Tom Ford, πολυτελής παλέτα, με bronzer, blush και highlighter, σε κρεμώδη σύνθεση.

Βήμα 4: ενάμιση λεπτό

Χρησιμοποιήστε μία ανοιχτόχρωμη γήινη ή ροδακινί σκιά, στο καπάκι του ματιού και εφαρμόστε καφέ ή μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.

Must have

Bobbi Brown

Nude on Nude, Bobbi Brown

Nude on Nude, Bobbi Brown, παλέτα που απογειώνει το «γυμνό μακιγιάζ» για φυσικό look. Κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές- Bronzed Nudes και Rosy Nudes- με 10 αποχρώσεις.  (Στο Beauty Line Στασικράτους και στο Beauty Line Online).

Βήμα 5: μισό λεπτό

Γεμίστε τα χείλη σας με ένα ενυδατικό κραγιόν σε φυσική απόχρωση ή lip gloss, για φρέσκο, ρομαντικό αποτέλεσμα.

Must have

Estée Lauder

Pure Color Love, Estée Lauder

Pure Color Love, Estée Lauder, νέα συλλογή κραγιόν υψηλής απόδοσης, σε ζωηρές αποχρώσεις και εντυπωσιακά τελειώματα, για κάθε περίσταση.

Βρείτε περισσότερα για τα κραγιόν κάνοντας κλικ εδώ

Κραγιόν, το πιο «δυνατό» χαρτί του μακιγιάζ, γιορτάζει

Βήμα 6: μισό λεπτό

Χρησιμοποιήστε λίγο bronzer κάτω από το τόξο των φρυδιών σας και τα ζυγωματικά, για ένα απαλό ηλιοκαμμένο look, έστω κι αν δεν πήγατε ακόμη διακοπές. Τελειώνετε μ’ ένα ψέκασμα σ’ όλο το πρόσωπο με ένα ειδικό σπρέι που θα διατηρήσει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο όλη μέρα.

Must have

 Bronzing  Powder, Lancaster

Sun 365 Bronzing  Powder SPF 10, Lancaster

Sun 365 Bronzing  Powder SPF 10, Lancaster, με τέσσερις χάλκινες αποχρώσεις, αυτή η maxi πούδρα προστατεύει το δέρμα, φωτίζει και να σχηματίζει το πρόσωπο.

Shimmer Brick Palette, Bobbi Brown

Highlight & Glow Shimmer Brick Palette, Bobbi Brown

Highlight & Glow Shimmer Brick Palette, Bobbi Brown, νέα limited edition παλέτα μακιγιάζ, σε τρεις αποχρώσεις, για μπρονζέ look.  

Bronzing Powder, Soleil de la Mer

Bronzing Powder, Soleil de la Mer, συλλεκτική πούδρα, με  αστραφτερές χάλκινες, βελούδινες αποχρώσεις, εμπλουτισμένη με τον Miracle Broth της La Mer και απόσταγμα πολύτιμων λίθων,  γαι υγιή λάμψη.

Prep + Prime Fix+ MAC

Prep + Prime Fix+ MAC

Prep + Prime Fix+ MAC, ανάλαφρο mist νερού με βιταμίνες, μέταλλα, κι ένα μίγμα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι, που φιξάρει, ενυδατώνει, αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ χαρίζει απαλή λάμψη που ανανεώνει και τελειοποιεί το μακιγιάζ.

Ακολουθώντας λοιπόν αυτά τα 6 πανεύκολα βήματα θα έχετε πάντα ένα υπέροχο πρωινό μακιγιάζ σε 5 λεπτά.

Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα μυστικά του μακιγιάζ της Olivia Palermo, κάνοντας κλικ πιο κάτω

Τα πιο όμορφα μυστικά της Olivia Palermo, της διάσημης fashionista

 

MadameLeFo