Μαθαίνουμε όλα τα makeup trends A-W 2018-2019

Τα makeup trends μας τα επιβάλλει η μόδα, κι εμείς τα ακολουθούμε: Φέτος όμως, επιτρέπονται τα… πάντα! Ναι, τα πάντα! Δίνουμε λοιπόν, ιδιαίτερη έμφαση στο φυσικό no makeup μακιγιάζ για το απόλυτο μίνιμαλ look, αλλά και στα έντονα κατακόκκινα, ματ χείλη, στα φυσικά φρύδια, και στο eyeliner, που κυκλοφορεί σε απίστευτους τόνους… Οι makeup artists δημιούργησαν τόσο εντυπωσιακούς συνδυασμούς και μας προκαλούν! 

 

Το makeup είναι μια καθημερινή ρουτίνα, που  όλες λίγο πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας. Κάθε χρόνο, με την αλλαγή της κάθε σεζόν ανανεώνουμε το νεσεσέρ μας για να τελειοποιήσουμε το makeup μας σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα θα σας κάνουν να νιώθετε η «βασίλισσα» της πασαρέλας. Αρχίζουμε λοιπόν, από τo κυρίαρχο makeup trend του «Makeup no makeup».

Makeup no makeup, για διάφανο & φυσικό δέρμα

make up trends Εάν οι υπερπαραγωγές δεν χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις σας, το καλό είναι ότι τα διάφανα πρόσωπα και το «make up no make up» εξακολουθούν να είναι στη μόδα. Τώρα είναι η καλύτερη εποχή να πειραματιστείτε με highlighters, shimmering τόνους και χρυσές ή μπρούντζινες σκιές για τα βλέφαρά σας και θα αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας.

make up trends

Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό το διάφανο μακιγιάζ συνδυάζεται με nude χείλη, ενώ σε κάποιους οίκους το είδαμε και με κόκκινα ή σκούρα κραγιόν.

10+1 must have των makeup trends

makeupΓια να το πετύχετε αυτό το αψεγάδιαστο look, αρκεί να εμπλουτίσετε το νεσεσέρ σας με τα κατάλληλα προϊόντα, που κυκλοφόρησαν στην αγορά και σας τα συστήνουμε.

make up trendsBeyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24 – Hour Wear, Clinique, προσφέρει την τέλεια κάλυψη και ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα. make up trends

Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer, MAC Cosmetics, ανάλαφρο κονσίλερ, για ολοήμερη άνεση και μέτρια προς ολική κάλυψη που «χτίζεται», με ματ, φυσικό φινίρισμα.

make up trendsCC CREAM, CHANEL, κρέμα ομορφιάς, η φόρμουλα της οποίας συνδυάζει ενεργά συστατικά φροντίδας της επιδερμίδας, λεπτές χρωστικές ουσίες και UV φίλτρα για βελτιωμένο δέρμα σε μια ενιαία εφαρμογή.

make up trendsMaestro Fusion Makeup SPF15, Giorgio Armani, πρωτοποριακό υγρό makeup με αέρινη υφή, που δίνει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα με ματ αποτέλεσμα. Τελειοποιεί την επιδερμίδα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.  make up trendsNaked Symphony Multicolour Compact Powder Blush, Diego Dalla Palma, πούδρα σε παλέτα για τα μαγούλα. Τρεις γήινοι τόνοι του ροζ, ξεκινώντας από το ροζ μέχρι το μωβ, τα χρώματα αναμιγνύονται για ένα πολυδιάστατο χρώμα, που τονίζει κάθε τόνο επιδερμίδας. (Αποκλειστικά στα BeautyLine).

make up trendsNaked Flushed, Urban Decay, παλέτα με όσα χρειάζεστε για μια λαμπερή επιδερμίδα όλη μέρα: περιλαμβάνει μπρονζέ πούδρα, πούδρα λάμψης κι ένα ρουζ με έντονη μεταξένια υφή, σε μια  πρακτική κασετίνα. (Αποκλειστικά στο Debenhams Mall of Cyprus Λευκωσίας).

make up trends

 

Iridescent Powder/Loose, της σειράς Supreme Beam, MAC. Θα τη βρείτε σε δύο αποχρώσεις, Golden Bronze και Silver Dusk, που θα φωτίσουν θεϊκά το πρόσωπό σας.

make up trendsIlluminating Bronzing powder, Bobbi Brown, σε 4 φωτεινές αποχρώσεις, για να γίνει το τέλειο ρουζ για κάθε τόνο δέρματος, και να λάμπετε 365 μέρες το χρόνο. (Αποκλειστικά στα BeautyLine, Στασικράτους, Λευκωσία).make up trends

Sculpt & Contour Double Face Stick No329, Diego Dalla Palma, πρακτικό διπλό στικ φον τε τεν που δημιουργεί 3D μακιγιάζ, οποιαδήποτε στιγμή με μικρά βήματα. Σας επιτρέπει να “χτίζετε” το μακιγιάζ σας, να δημιουργήσετε σκιάσεις και να τονίσετε το περίγραμμα του προσώπου για ένα ασύλληπτο αποτέλεσμα.make up trends

Cocoa & Coconut Bronzer, Korres, μεταξένια πούδρα για sunkissed όψη και φυσική λάμψη, με κακάο και έλαιο καρύδας, που εκτός από τη χρυσαφένια επιδερμίδα, προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα.make up trends

Rouge Blush, Dior, δυο αποχρώσεις του ρουζ, σε φλογερό πορτοκαλί και ροζ που αναδεικνύουν τη φθινοπωρινή ομορφιά της επιδερμίδας.

Aκολουθεί δεύτερο post με τα κόκκινα χείλη και τις πιο εντυπωσιακές σκιές για τα βλέφαρά σας. Stay tuned! 

 

Βρείτε περισσότερα μυστικά για το makeup κάνοντας κλικ εδώ

Μυστικό ομορφιάς: Nα είσαι ο εαυτός σου!

MadameLeFo