Καλωσορίζουμε τη Fashion Consultant μας   

Fashion Consultant; Ναι, η σύμβουλος μόδας της @Madamelefo είναι εδώ. Η Σόφη Μούσκου, η γνωστή Image and Fashion Consultant, είναι από σήμερα μαζί μας, για να σας προσανατολίζει με τις συμβουλές της στα θέματα μόδας, ώστε να αποκτήσετε μερικά επιπλέον ενδιαφέροντα πλεονέκτημα στις εμφανίσεις σας. Και να προσθέτετε πόντους στο στιλ και την αυτοπεποίθηση σας.

Fashion Consultant

Η Σόφη Μούσκου, η Fashion Consultant μας  

Ένα email κι ένα press release ήταν η αφορμή για να γνωριστούμε σε μια συνάντηση τετ α τετ, με κουβεντούλα, παρέα με μυρωδάτα καφεδάκια, και όχι μόνον. Και τελικά, δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να διαπιστώσουμε ότι με τη Σόφη Μούσκου μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος, αφού έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα: Η γνωστή Image and Fashion Consultant του www.sophiemouskou.com. έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, τις δημιουργούς της www.madamalefo.com Kαι για να εξηγούμαστε: Όλες μας θέλουμε να σας ενημερώνουμε σφαιρικά για το τι γίνεται στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, γι’ αυτό και σας προσφέρουμε ότι νεότερο κυκλοφορεί στον πιο όμορφο «πλανήτη». Fashion Consultant Εκτός αυτών των γενικών πληροφοριών όμως, θέλουμε να σας δίνουμε και ένα πλήθος συμβουλών για να αξιοποιείτε τα trends σύμφωνα με τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Κάπως έτσι ήρθε και έδεσε η «συνταγή» μας! Μια ακόμη όμορφη παρουσία προστίθεται στο δυναμικό μας: Ναι, η Σόφη Μούσκου από σήμερα θα σας δίνει τα πολύτιμα tips της για να είστε μέσα στο «πνεύμα» της μόδας κάθε μέρα, όλη μέρα!Fashion Consultant Η ίδια η Σόφη εξηγεί γιατί αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα μας: «Ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη Madamelefo γιατί από την πρώτη στιγμή αναγνώρισα ότι οι δημιουργοί του παίζουν σημαντικό ρόλο στη σωστή ενημέρωση: Καταρχήν, τα θέματα που παρουσιάζουν καθημερινά έχουν «ουσία», είναι γραμμένα με δημοσιογραφικό στιλ, χωρίς υπερβολές, και είναι αρκετά περιεκτικά για να αντιλαμβάνεται ο καθένας το βάθος και τις έννοιες της κάθε ανάρτησης. Εδώ βρίσκεις συμβουλές και ερεθίσματα που θέλεις να φορτίσεις το προσωπικό σου στιλ. Και γενικά, η αισθητική της Madamelefo ταιριάζει απόλυτα με το outfit μου!»

Fashion Consultant για tips μόδας 

Κάπως έτσι, η Σόφη Μούσκου αρχίζει ένα νέο στιλιστικό ταξίδι, και από σήμερα ως Fashion Consultant μας, θα συνεργάζεται μαζί μας στα  θέματα μόδας: Θα σας δίνει τις πολύτιμες στιλιστικές συμβουλές της ώστε να δημιουργείτε τα πιο trendy outfits, σύμφωνα με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας.

Fashion ConsultantΜε λίγα λόγια θα σας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές και τα χρήσιμα tips της περί μόδας: Για να έχετε όλες τις γνώσεις, όχι μόνον για τις νέες τάσεις, αλλά  για να τις κάνετε «δικές» σας! Με λίγα λόγια, για να τις αξιοποιείτε με τις κατάλληλες επιλογές που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας, στις ανάγκες σας και στο καθημερινό lifestyle σας. Και έτσι θα μπορείτε να προσθέτετε πόντους στο στιλ και την αυτοπεποίθησή σας.

Fashion Consultant

Who is Sophie Mouskou?

Η Σόφη Μούσκου είναι μια σύγχρονη, δυναμική γυναίκα, με προσωπικό στιλ και μπόλικη δόση γοητείας. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της μόδας ως  σύμβουλος εικόνας, (είναι image consultant δηλαδή). Έχει πίσω της ένα δυνατό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και εργασιακή πείρα σε διάφορα corporate business περιβάλλοντα. Ταυτόχρονα, έχει μεγάλο πάθος σε θέματα στιλ – με συνεχή έρευνα και ενασχόληση της σε θέματα προσωπικου στιλ και personal branding.

Fashion ConsultantΣήμερα, προσφέρει στο επίλεκτο πελατολόγιο της -άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς- τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της. Εδραιώνοντας το δίκτυο, τις γνώσεις και τις δραστηριότητες της, θέτει τα θεμέλια ανάπτυξης τους για το μέλλον επεκτείνοντας το προσωπικό της site, το www.sophiemouskou.com. 

Fashion Consultant «Μέσα από μια γκάμα υπηρεσιών, που καθρεφτίζονται μέσα στο ιστοχώρο sophiemouskou.com, στοχεύω να δείχνω τη διαδρομή που οδηγεί τους ανθρώπους προς την ανάπτυξη του προσωπικού τους στιλ, αλλά και τις ομάδες οργανισμών προς την ανάπτυξη μιας πιο επαγγελματικής, αποδοτικής και, συνάμα, αυθεντικής ενδυματολογικής κουλτούρας. Σε ατομικό, προσωπικό επίπεδο, ο κάθε άνθρωπος οφείλει να σέβεται το ποιος/ποια πραγματικά είναι, να αγαπάει τον εαυτό του και να χρησιμοποιεί το στιλ του ως καθρέφτη τους αυθεντικού, πιο υπέροχού του εαυτού. Αυτό κάνει την κάθε μία και τον κάθε ένα από εμάς πιο ευτυχισμένο και επιτυχημένο και κάθε μου προσπάθεια πραγματοποιείται με γνώμονα αυτή την ευτυχία και την επιτυχία!»

Fashion Consultant Η Σόφη Μούσκου διετέλεσε ακόμη σύμβουλος μεγάλων εταιριών και οργανισμών, με τους οποίους συνεργάστηκε, μέσω workshops, ατομικών και ομαδικών συνεδριών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την ανάπτυξη επαγγελματικών dress code policies ομάδων, με στόχο το dress code να αντικατοπτρίζει και να επικοινωνεί τον επαγγελματισμό τους, την εταιρική κουλτούρα αλλά και το brand του οργανισμού.

 

Καλωσόρισες Σόφη Μούσκου

www.sophiemouskou.com. 

 

Credits

Photo Harris Kyprianou

https://www.facebook.com/harriskyprianouphotography/

Makeup Savvas Savva

https://www.facebook.com/savvasmakeupartist/

MadameLeFo