Καλεσμένοι σε πάρτι; Χαρίστε δώρα… αγάπης και όχι μόνο

Είστε καλεσμένοι στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της καρδιακής σας φίλης; Ή μήπως στης πολυαγαπημένης σας ξαδέλφης; Άλλοι πάλι θα γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι, παρέα με συγγενείς και φίλους. Όπως και να έχει τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα – εκτός από το εξαιρετικό φαγητό- με την ανταλλαγή δώρων. Γι’ αυτό, όσο πλησιάζει ο καιρός για τη μεγάλη γιορτή σας προτείνουμε ακόμη μερικές πρωτότυπες ιδέες για τα δώρα που θα χαρίσετε στον εαυτό σας, αλλά και στους αγαπημένους σας.  

 Λάμψη παντού

Ετοιμάζεστε για το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς; Προτεραιότητα έχει η εμφάνισή σας… Γι’ αυτό, μη χάσετε την ευκαιρία να λάμψετε με την παρουσία σας. Στο νέο κατάστημα της Call it Spring, στο καινούριο Nicosia Mall εντοπίσαμε τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες σε αξεσουάρ, που θα βάλουν το λιθαράκι τους στην εκθαμβωτική εμφάνισή σας. Ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες, flat παντοφλάκια και clutch bags με λαμπερές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στο συνολικό γιορτινό look σας. Κατάστημα της Call it Spring θα βρείτε και στο My Mall στη Λεμεσό. 

 Kiss for love

Αυτές τις μέρες για μια έξτρα δόση λάμψης δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα χείλη σας! Γι’ αυτό, η Clinique φρόντισε πριν από σας για σας και σας προτείνει το νέο Kisses Set, ένα gift kit, με τα πιο ενδιαφέροντα κραγιόν. Στο εσωτερικό του όμορφου kit θα βρείτε τα αγαπημένα σας χρώματα και μάλιστα με εορταστική διακόσμηση: Το Sugar Pop, το Cherry Pop, το Party Pop, το Raspberry Pop, και το Plum Pop (όλα σε μέγεθος των 3.8g). Και η τιμή του αρκετά ελκυστική, αφού για τα 5 κραγιόν θα πληρώσετε €55.

Beauty from inside

Και επειδή η ομορφιά αρχίζει εκ των έσω, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε από σήμερα κιόλας! Θα πάτε σ’ ένα φαρμακείο, και θα προμηθευτείτε το BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN, ένα σύμπλεγμα ομορφιάς σε συμπλήρωμα διατροφής με υδρολυμένο κολλαγόνο, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, μαγνήσιο βιταμίνες A, B, C και ψευδάργυρο, το οποίο παρέχει σημαντικά οφέλη στον οργανισμό: Καταρχήν, προάγει την υγιή και όμορφη επιδερμίδα εκ των έσω, βελτιώνει την όψη του δέρματος, δυναμώνει τα μαλλιά, τα νύχια και όχι μόνον. Παράλληλα, ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς, τους χόνδρους και τις αρθρώσεις, ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία των οστών και μυών, βοηθά στη μείωση της κόπωσης και των μυϊκών κραμπών. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητές του καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, παρέχει υψηλής ποιότητας κολλαγόνο από καθαρή φυσική πηγή ιχθύων για την καλύτερη αξιοποίησή του από τον οργανισμό, ενώ περιέχει κολλαγόνο PeptanTM σε μορφή πεπτιδίων για αυξημένη απορρόφηση. Η φόρμουλα συστατικών του BEAUTINΤΜ COLLAGEN συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου, και είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το Beautin Collagen θα το βρείτε εμπλουτισμένο και με Μαγνήσιο σε 5 μονοδόσεις, για να το έχεις πάντα μαζί σου! Θα το λατρέψεις!

It’s all about Fresh 

Ψάχνετε το δώρο για τη φίλη που σας κάλεσε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι της; Στη Fresh Line θα ανακαλύψετε ένα σωρό ιδέες για να πρωτοτυπήσετε… Εμείς εντοπίσαμε το gift set της σειράς Circe που στην εντυπωσιακή του συσκευασία περιλαμβάνει ένα Shower gel (200ml), μια Body lotion (200ml), ένα Body splash (100ml), κι ένα Lavender soap (120gr). Με άρωμα βιολέτας και βανίλιας θα γίνει το αγαπημένο της!

Ψάχνετε όμως, δωράκι και για την φοιτήτρια κόρη σας; Ε, λοιπόν, θα σου προτείναμε δυο επιλογές και πάλι από τη Fresh Line: Το gift set σοκολάτα ή το ρόδι. Όποιο κι αν επιλέξετε, περιλαμβάνει και Shower gel (200ml) και Body lotion (200ml) κι ένα Lip therapy, που θα διατηρεί τα χείλη της βελούδινα, ακόμη κι αν το κρύο είναι τσουχτερό!

It’s time for cooking

Αν σας κάλεσε η ξαδέλφη σας, που είναι λάτρης της μαγειρικής, τότε αυτά τα δύο βιβλία που σας προτείνουμε είναι ότι καλύτερο για να της χαρίσετε.  Και τα δύο είναι γεμάτα γευστικές ιστορίες που θα μπορεί να διηγηθεί, σε όσους αγαπά… Εδώ θα βρείτε άπειρες, υπέροχες συνταγές, που ετοίμασε ο Roddy Damalis, από το γνωστό εστιατόριο «Τα Πιατάκια», και τις αφιερώνει σε όλους εμάς που αναζητάμε κάτι ξεχωριστό για το γιορτινό τραπέζι μας. Αρώματα, χρώματα, πρωτότυπες ιδέες και υλικά από την Κύπρο αναδεικνύουν τη γεύση και μας προτείνουν εναλλακτικά καθημερινά γεύματα. Όσο καλή ή αρχάρια μπορεί είναι στην κουζίνα οι συνταγές αυτές θα την αναδείξουν σε μεγάλη σεφ, γιατί είναι απλές, εύγευστες και μοναδικές. Το βιβλίο «My little plates- Τα πιατάκια μου» και το «MY CY», είναι γραμμένα στην αγγλική και ελληνική γλώσσα και θα γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο στην κουζίνα της! Θα τα βρείτε στο εστιατόριο «Τα Πιατάκια» στη Λεμεσό, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα www.tapiatakia.com

Η λιτότητα της λάμψης

Τα κοσμήματα πάντα παίζουν σημαντικό ρόλο μιας εντυπωσιακής εμφάνισης. Τώρα στις γιορτές λοιπόν, πηγαίνετε μια βόλτα μέχρι τα Folli Follie και θα ανακαλύψετε πολύ εντυπωσιακές δημιουργίες. Εμείς σας προτείνουμε το Bouquet, ή το Wonderfly, κομψά περιδέραια, που θα στολίσουν μέσα από την απλότητά τους το μπούστο σας.  Θα τα βρείτε στα καταστήματα της Folli Follie, στην τιμή των 160€ και 150€ αντίστοιχα.

Εκθαμβωτική και αισθησιακή

Και επειδή σε μια εκθαμβωτική εμφάνιση πρωταρχικό ρόλο παίζει και το άρωμα, σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε το gift set του οίκου Versace. Στην κομψή συσκευασία του εκτός από το αισθησιακό Dylan Blue σε Eau De Parfum (30ml) θα αποκτήσετε μαζί και τη Body Lotion (50ml). 

Για τους κομψούς άντρες της εποχής μας 

Εάν είστε καλεσμένοι στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του αδελφού σας, τότε, επειδή ξέρετε καλά τις προτιμήσεις του στα αρώματα του ιταλού σχεδιαστή Giorgio Armani, η απόφασή σας είναι σχετικά… εύκολη! Δωρίστε του λοιπόν, το Armani Code, το αγαπημένο του άρωμα, που τώρα κυκλοφορεί και gift set. Έτσι, εκτός από το Eau de toilette (σε μέγεθος των 50ml) θα έχει ένα έξτρα  Giorgio Armani Code (των 15ml) για να το έχει πάντα μαζί του κι ένα Shower Gel (των 75ml) για να το απολαμβάνει και στο μπάνιο.

Θέλετε κι άλλες ιδέες;  Κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τα πάντα

Έξυπνες προτάσεις για eco friendly gifts

 

 

MadameLeFo