Κάνατε ποτέ bra fit; Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Αλήθεια ξέρετε πως θα επιλέξετε το σωστό σουτιέν για το στήθος σας; Για να σας λύσουμε την απορία πήγαμε στα Marks & Spencer και απευθυνθήκαμε στους ειδικούς. Κάναμε bra fit στο τμήμα των lingerie και βρήκαμε όλα τα μυστικά και τις απαντήσεις που θα βοηθήσουν κι εσάς να βρείτε το ιδανικότερο σουτιέν.

 

Εσείς πως θα επιλέγατε το σουτιέν σας; Αυτή την τόσο κοινή ερώτηση την απευθύναμε στις φίλες μας, και οι απαντήσεις που πήραμε ήταν μάλλον… απογοητευτικές. Η μια έλεγε ότι επιλέγει το σύμφωνα με το χρώμα του, η άλλη σύμφωνα με τις «απαιτήσεις» της μόδας και το σχέδιο, η τρίτη επέμενε πως επιλέγει μόνον όσα σουτιέν «ανεβάζουν» το στήθος της! Όσον αφορά στο μέγεθος του όμως, καμιά δεν είχε ιδέα! Για να σας εξηγήσουμε λοιπόν πόσο σημαντικό ρόλο η σωστή επιλογή του μεγέθους του σουτιέν μας, πήγαμε στα καταστήματα Marks & Spencer και απευθυνθήκαμε στις ειδικούς. Στο τμήμα των Lingerie βρήκαμε όλα τα μυστικά και τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικότερο σουτιέν.

Χέρια ψηλά! Το ιδανικό μέγεθος

Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε εάν το σουτιέν που επιλέξατε εφαρμόζει καλά, είναι να σηκώσετε τα χέρια σας! Στη συνέχεια, περιστρέφετε το σώμα σας και το σουτιέν θα πρέπει να παραμένει τέλεια στη θέση του. Τόσο απλό, αλλά απόλυτα σωστό!

UNDERBAND

Η «ζώνη» και το κούμπωμα του σουτιέν πρέπει να αγκαλιάζει αρμονικά το σώμα σας, χωρίς να το πιέζει. Επίσης πρέπει να είναι οριζόντια σε όλη την πλάτη σας. Υπόψη: Θα πρέπει να είναι άνετη, αλλά με αρκετό χώρο για να χωράει δύο δάχτυλα από κάτω της.

WIRES or not WIRES!

Οι μπανέλες στο μπροστινό μέρος θα πρέπει να κάθονται επίπεδα στο ύψος του στήθους και ανάμεσα στα στήθη σας.

Find the right CUPS

Το στήθος σας θα πρέπει να ενσωματώνεται πλήρως μέσα στα cups και να υπάρχει μια ομαλή γραμμή εκεί όπου τελειώνει το cup.

Where art the STRAPS

Οι τιράντες του σουτιέν πρέπει να είναι ασφαλείς, αλλά όχι πολύ σφιχτές. Εάν τις αφαιρέσετε το σουτιέν θα πρέπει να παραμένει στην ίδια θέση.

 

Prefit tips

Πριν δοκιμάσετε το οποιοδήποτε σουτιέν έχετε επιλέξει, να θυμάστε τα εξής σημεία:

Σχήμα σώματος

  • Προτού αρχίσετε να δοκιμάζετε σουτιέν, καλό είναι να ξέρετε ποια είναι τα σουτιέν που ταιριάζουν καλύτερα στον σωματότυπό σας.
  • Αν έχετε μικροκαμωμένο σώμα, και το στήθος σας είναι κοντά το ένα με το άλλο, τότε σας ταιριάζει πολύ καλύτερα το plunge, το σουτιέν δηλαδή με το χαμηλό ντεκολτέ, και όχι το push up.
  • Εάν έχετε πλατιούς ώμους και κενό ανάμεσα στα δύο στήθη, ένα σουτιέν τύπου μπαλκονέ, σας ταιριάζει καλύτερα.
  • Τα σουτιέν με «γεμάτο» cup, αλλά και τα strapless σουτιέν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους σώματος.
  • Όταν επιλέγετε σουτιέν με μπανέλες, το μέταλλο του θα πρέπει να κάθεται εντελώς πάνω στο στέρνο σας. Επίσης, οι μπανέλες στο πλάι των μαστών πρέπει να πλαισιώνουν το στήθος και να μην «σκάβουν» τον ιστό του.
  • Τα cups πρέπει να αγκαλιάζουν το στήθος εντελώς, χωρίς να ξεχειλίζει το στήθος από τα πλάγια.
  • Οι τιράντες του κάθε σουτιέν πρέπει να ρυθμίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βάλετε δύο δάχτυλα κάτω από την κάθε τιράντα όταν την ρυθμίσετε.
  • Βεβαιωθείτε ότι το σουτιέν παραμένει στη θέση του όταν σηκώνετε τα χέρια σας.

Κάνετε bra fit στα M&S;

Αλήθεια, ξέρετε πως μπορείτε να βρείτε το σωστό σουτιέν για σας; Απλά επιλέξτε ένα από τα καταστήματα Marks & Spencer στη Κύπρο και ζητήστε τη βοήθεια από τις εκπαιδευμένες συμβούλους, οι οποίες θα σας μετρήσουν για να ανακαλύψετε το ιδανικότερο για σας μέγεθος.

Εκμεταλλευτείτε το επαγγελματικό bra fit

Το ξέρετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επαγγελματική βοήθεια από τις προσοντούχους συμβούλους των καταστημάτων Marks & Spencer για την σωστή επιλογή σουτιέν;

Καταρχήν θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με το μέγεθος του σουτιέν σας και να δεχθείτε τις συμβουλές των ειδικών σχετικά με το τι ακριβώς χρειάζεστε. Μετά θα χαλαρώσετε και θα αφεθείτε στις συμβούλους να βρουν την τέλεια εφαρμογή για σας.

Οι συμβουλές των ειδικών

Όπως μας εξήγησαν οι οι προσοντούχοι σύμβουλοι στα καταστήματα Marks & Spencer, ενδείκνυται να κάνετε μέτρηση του στήθους σας μια φορά το εξάμηνο ή το πολύ πολύ μια φορά το χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι το σχήμα του μαστού σας μπορεί να αλλάξει, είτε γιατί βάλατε κάποια έξτρα κιλάκια, είτε γιατί χάσατε βάρος. Επομένως είναι απαραίτητη η μέτρηση του στήθους σας από έναν πλήρως εκπαιδευμένο εμπειρογνώμονα για να βεβαιωθείτε ότι φοράτε το σωστό μέγεθος σουτιέν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνον για την άνεση και την στήριξη του στήθους σας, αλλά επιπλέον το σωστό μέγεθος και το είδος του σουτιέν, μπορεί να βελτιώσει τη στάση σας, να κάνει τα ρούχα σας να φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά και να τονώσει πραγματικά την αυτοπεποίθησή σας!

Νιώθετε άνετα με το σουτιέν σας;

Όταν βάζετε το σουτιέν σας, θα πρέπει νιώθετε άνετα (και με τη στήριξη που σας προσφέρει), όπως κι όταν δεν το φοράτε.

Μην ανησυχείτε αν πρέπει να πάρετε ένα μέγεθος μεγαλύτερο στο cup. Το στήθος θα φαίνεται μικρότερο και η στάση σας θα βελτιωθεί.

Είναι σημαντικό να φοράμε σουτιέν με καλή εφαρμογή;

Ξέρετε ότι ένα σουτιέν με καλή εφαρμογή μπορεί να αλλάξει τελείως το look σας; Κι όμως, ένας στηθόδεσμος που εφαρμόζει σωστά θα βοηθήσει πρώτα απ’ όλα την στάση σας και θα συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση της εμφάνισής σας. Κι αυτό οφείλεται στο ότι θα βελτιώσει και την  εφαρμογή των ρούχων σας. Ναι, και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη και να ανακαλύψετε ξανά τη μέση σας!

Πρέπει να εμφανιστείτε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, και το φόρεμά σας έχει ξεχωριστές απαιτήσεις; Ιδού η λύση! Θα πάτε στα καταστήματα Marks & Spencer μαζί με το φόρεμά σας και οι προσοντούχοι σύμβουλοι θα σας βοηθήσουν να ταιριάξετε το κατάλληλο σουτιέν με το ρούχα σας.

Έχετε μικρό στήθος;

Στην περίπτωση που έχετε μικρό στήθος, φροντίστε να επιλέξτε το σωστό underband, και το σωστό σχήμα του σουτιέν για το σώμα σας. Στα καταστήματα Marks & Spencer θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε.

Έχετε μεγάλο στήθος;

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των γυναικών που έχουν μεγάλο στήθος είναι ότι συνήθως το underband του σουτιέν τους είναι πολύ μεγάλο και το cup πολύ μικρό. Έτσι, εάν και το δικό σας στήθος είναι μεγάλο, μάθετε ΤΟ κόλπο που θα σας ενθουσιάσει! Το σωστό μέγεθος του cup, θα κάνει το στήθος σας να φαίνεται μικρότερο… Μάλιστα! Γι’ αυτό πηγαίνετε μια βόλτα μέχρι τα καταστήματα Marks & Spencer όπου στο τμήμα των lingerie θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να αγοράστε μόνον το σωστό είδος σουτιέν που να ταιριάζει στο σωματότυπό σας.

 

Μετά απ’ όλα αυτά, να είστε σίγουρες ότι με μια βόλτα στα Marks & Spencer θα βρείτε την κατάλληλη βοήθεια για να ανακαλύψετε το σωστό μέγεθος και το σωστό σχέδιο του σουτιέν που θα αναδείξει και το στήθος σας και την αυτοπεποίθησή σας. 

http://www.marksandspencer.com.cy

 

 

 

 

 

MadameLeFo