Η happy.κλου βγαίνει στην… ταράτσα και δημιουργεί trends

Η Χαρίκλεια Χαραλάμπους, εδώ και δύο χρόνια δημιουργεί μόδα, που περιλαμβάνει μοντέρνες τσάντες, φορέματα και γυναικείες μπλούζες, με την επωνυμία happy.kλοu. Και φέτος κάνει την ανατροπή… Κάντε scroll πιο κάτω και θα καταλάβετε γιατί… 

Η Χαρίκλεια Χαραλάμπους είναι μία νεαρή κύπρια, ταλαντούχα καλλιτέχνης, δημιουργίες της οποίας παρουσιάζονται όχι μόνον στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό κι έχουν αγαπηθεί για την μοναδικότητα και την πρωτότυπη τεχνοτροπία τους.

Στην τέταρτη συλλογή της, υπό τον τίτλο “happy.kλοu στην ταράτσα”, η Χαρίκλεια Χαραλάμπους, μας υποδέχεται στην ταράτσα του διαμερίσματός της παρουσιάζοντας μας την καινούρια της κολεξιόν. Χαρακτηριστικό των happy.kλοu είναι η πολυμορφικότητα, τα πρωτότυπα σχέδια και η χρήση μη συμβατικών υλικών. Εννοείται, όλες οι δημιουργίες της είναι χειροποίητες.

The happy.kλοu story

Η πρώτη της συλλογή ήταν επηρεασμένη από τις ρίζες και τον πολιτισμό του νησιού μας, έφερε τον τίτλο, «ππα-τε-ρν» και αφορούσε σε μοτίβα της κυπριακής χειροτεχνίας περασμένων αιώνων, τα οποία ήταν ζωγραφισμένα στις δημιουργίες της.

Η δεύτερη συλλογή έφερε τον τίτλο “party animal” και ήταν φορέματα και τσάντες με λεπτομέρειες και επιρροές από animal prints. Η τρίτη συλλογή , η “party animal by the beach” είναι κομμάτια με τα οποία υποδέχτηκε το καλοκαίρι που διανύουμε. Δημιουργήθηκαν μάλιστα, αποκλειστικά για το Soleil Milos Concept Store, στο νησί της Μήλου.

More info

Η δημιουργός Χαρίκλεια Χαραλάμπους παρουσιάζει την φετινή της καλοκαιρινή συλλογή με τίτλο “happy.kλou στην Ταράτσα” σε μία αεράτη ταράτσα στα Λύμπια. Μάθε περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/Happy.Klou και στο Instagram happy.klou

MadameLeFo