Η EnergyIntel σε νέα επαγγελματική στέγη

Η EnergyIntel, µε µακροχρόνια εξειδίκευση σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προσφοράς στην αειφορία, αλλάζει επαγγελματική στέγη.

Τώρα λοιπόν, η EnergyIntel μας υποδέχεται σε ένα πανέμορφο διατηρητέο αρχοντικό στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου 1, στην Παλλουριώτισσα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκπαίδευσης συνεργατών και πελατών. Η νέα επαγγελματική στέγη θα στεγάσει τις νέες ανάγκες της εταιρείας, μια και ο κύκλος εργασιών επεκτάθηκε σε νέα ενεργειακά έργα, πέραν των οικιστικών μονάδων.

 EnergyIntel & λύσεις ηλιακής ενέργειας

Η EnergyIntel ιδρύθηκε το 2006 µε όραμα τη διάδοση της ηλιακής ενέργειας ως επιλογή σε όλες τις καθημερινές µας ανάγκες. Με μεγάλη εξειδίκευση στις λύσεις ηλιακών θερμικών συστημάτων – μας προτείνει λύσεις για θέρμανση/ψύξη, φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας, εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας µέσω έξυπνων συστημάτων ελέγχου και τζάκια βιο-αιθανόλης.

Σήμερα η ομάδα της Energy Intel αποτελείται από μια ομάδα νέων επιστημόνων, που εργάζονται με πάθος όραμα και συνεχή επαγγελματική γνώση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και είναι οι πλέον ειδικοί στον τομέα τους, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες καθημερινά.

 EnergyIntel & Eco Home πάντα μαζί

Στη νέα επαγγελματική τους στέγη, θα μεταφερθεί και η Eco Home με Eco Friendly επιλογές για το σπίτι, αγνά κυπριακά καλλυντικά και υπέροχα αντικείμενα όλα με οικολογική συνείδηση. Επιπλέον, η Εco Ηome αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και θα εξυπηρετεί πλέον το κοινό της μόνο διαδικτυακά, μέσω του online shop της. Απ’ εδώ θα προσφέρει ξεχωριστές eco λύσεις, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και με παράδοση σε όλη την Κύπρο.

Η Ευγενία Ηροδότου, διευθύντρια της Energy Intel, μας εξήγησε σχετικά: «Η εταιρεία μας στοχεύει να προσφέρει την συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών στο πελατολόγιο της. Και πάντα  με γνώμονα το περιβάλλον και την ενέργεια».

 

More info 

https://www.energyintel.com.cy/

https://www.ecohome-store.com/

Νέα διεύθυνση: Οδός Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Παλλουριώτισσα,

Τ.Τ. 1040 Λευκωσία, τηλ: 22380707

 

Μάθετε περισσότερα για την Energy Intel κάνοντας κλικ εδώ 

Δίπλα στο αναμμένο τζάκι και τη θαλπωρή του 

 

MadameLeFo