Η Clinique έχει την πιο φρέσκια, βιταμινούχα λύση!

Εσείς πήρατε τις βιταμίνες σας; Όχι; Κι όμως, η χρήση τους στην τελετουργία της καθημερινής περιποίησης και φροντίδας του δέρματός μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Γι’ αυτό και τώρα η Clinique μάς προτείνει την πιο φρέσκια λύση! Λέγεται Fresh Pressed Clinical Daily + Overnight Boosters με αγνή βιταμίνη C 10% και βιταμίνη A (Retinol). Τι λέτε, πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται;

 

Η δερματολογική κληρονομία της Clinique αποτέλεσε την πηγή της έμπνευσής της. Και τώρα μάς προτείνει ένα εντελώς νέο ντουέτο, που αναβαθμίζει την τελετουργία της περιποίησής μας… Μιλάμε για το ολοκαίνουριο Fresh Pressed Clinical Daily + Overnight Booster with Pure Vitamins C 10% + A (retinol). Είναι ένα καινοτόμο σύστημα αντιγήρανσης που χαρίζει απίστευτα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση!

Πάρτε μια πρώτη γεύση του νέου Fresh Pressed Clinical Daily + Overnight κάνοντας κλικ εδώ

Οι υπερδυνάμεις της αντιγήρανσης

Αυτό το καινοτόμο προϊόν αποτελείται από δύο μέρη. Σχεδιάστηκε δε για να συμπληρώνει την περιποίηση των άλλων προϊόντων, προσφέροντας εντατική αναδόμηση της νεανικής όψης στην επιδερμίδα. Ουσιαστικά μεταμορφώνει το οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιείτε για την ενυδάτωσή σας σε μία υπερδύναμη αντιγήρανσης.

CliniqueΤι εννοούμε; Οι κλινικές μελέτες της Clinique μιλούν: Απέδειξαν ότι η χρήση του Fresh Pressed Vitamin C την ημέρα και Vitamin A την νύχτα για 12 εβδομάδες χαρίζει αποτελέσματα ισοδύναμα με αυτά των κορυφαίων δερματολογικών αγωγών για τη μείωση της όψης των γραμμών και των ρυτίδων.

Κι αν δεν το ξέρετε το επαναλαμβάνουμε: Η Βιταμίνη C βοηθάει στο χτίσιμο μιας πιο δυνατής και πιο ελαστικής επιδερμίδας-διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Γι’ αυτό και μάς χαρίζει πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Μάλιστα τώρα η Clinique ανακάλυψε μια άλλη ισχυρή μορφή, αυτή των φρέσκων βιταμινών, για να αυξήσει την αποτελεσματικότητά τους πέρα από αυτήν την πανίσχυρη αντιγηραντική δράση που έχουν. CliniqueΗ Ρετινόλη, η γνήσια μορφή της Βιταμίνης A, υπήρξε ένα από τα κορυφαία δραστικά συστατικά που συνιστούν οι δερματολόγοι στους ασθενείς με προβλήματα γήρανσης χάρη στα πολύπλευρα οφέλη της και το εκτενές δίκτυο από κλινικές μελέτες/δοκιμές.

Clinique

Ο Dr. David Orentreich, κορυφαίος Δερματολόγος Clinique

«Η τοπική χρήση Βιταμινών C και A θεωρείται ισχυρός αντιγηραντικός παράγοντας, η χρήση και των δύο μαζί ημέρα και νύχτα, χαρίζει κοινά οφέλη που μειώνουν θεαματικά γραμμές και ρυτίδες . Η εφαρμογή Βιταμίνης C κάθε πρωί δρα άμεσα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Έτσι, μας δίνει φωτεινότερη όψη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και πιο λεία υφή. Τη νύχτα, η Βιταμίνη A- που είναι γνωστή και ως ρετινόλη- ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου σε βαθύτερα επίπεδα. Μακροπρόθεσμα δρα στη μείωση γραμμών και ρυτίδων, ενώ αποκαθιστά ένα νεανικό περίγραμμα. Και οι δύο μαζί, είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα για την αντιμετώπιση των βασικών σημαδιών γήρανσης», εξηγεί ο Dr. David Orentreich, Κορυφαίος Δερματολόγος της Clinique.

Τι προσφέρει;

CliniqueMέγιστη δύναμη με ελάχιστο ερεθισμό: υψηλή συγκέντρωση καθαρής Βιταμίνης C 10% (Aσκορβικό Οξύ) και Βιταμίνης Α (Ρετινόλη) που αποδεδειγμένα ξεκινούν να μεταμορφώνουν την επιδερμίδα με μια μόλις εφαρμογή.

  • Άμεσα θα δείτε μια απίστευτη φωτεινότητα στο πρόσωπό σας.
  • Σε 1 εβδομάδα θα παρατηρήσετε βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας και πιο λεία όψη
  • Μετά από 4 εβδομάδες: Μείωση των λεπτών γραμμών στο πρόσωπο
  • Όταν περάσουν οι 12 εβδομάδες, ο χωματικός τόνος του δέρματός σας θα είναι ομοιόμορφος, ενώ θα παρατηρήσετε και μείωση σε βάθος ρυτίδων και των μετωπιαίων γραμμών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Βιταμίνη C δρα στη διαδικασία άμυνας της επιδερμίδας ενισχύοντας την εξουδετέρωση των φθορών. Στην επιφάνεια της επιδερμίδας χαρίζει φωτεινότητα, λείανση και βελτίωση της υφής της. Αναστέλλει τις φθορές από τις ελεύθερες ρίζες την ώρα δημιουργίας τους και προστατεύει από μελλοντικές. Τη νύχτα πάλι, όταν γίνεται η διαδικασία ανανέωσης του δέρματός μας, η Βιταμίνη A μπορεί και διεισδύσει βαθύτερα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. CliniqueΣταδιακά, βοηθά την επιδερμίδα να φαίνεται πιο αναζωογονημένη, γραμμές και ρυτίδες «γεμίζουν» και ο τόνος της επιδερμίδας ανακτάται. Μιλάμε για ορατή επανόρθωση κάθε φθοράς που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή στο παρελθόν, έτσι ώστε να ξυπνάτε το πρωί για ένα πιο φρέσκο ξεκίνημα.

Φρέσκια σημαίνει δύναμη

CliniqueΟι Βιταμίνες C και A δεν είναι ανήκουν μόνο στα πιο ισχυρά αντιγηραντικά δραστικά συστατικά. Ακόμα και οι δερματολόγοι ανατρέχουν σε αυτές ως τις πιο μελετημένες και ευεργετικές για την επιδερμίδα βιταμίνες. Η καθαρή Βιταμίνη C και η A αλλοιώνονται φυσικά, σταδιακά, άρα είναι πιο ισχυρές όταν είναι φρέσκιες. Το Clinique Fresh Pressed Clinical έχει Βιταμίνη C (Aσκορβικό Οξύ) και Βιταμίνη A (Ρετινόλη) σε καθαρή και φρέσκια μορφή, υψηλή συγκέντρωση, με ελάχιστη επεξεργασία και χωρίς επιπλέον προσθήκη συντηρητικών.

CliniqueΑπό την άλλη, η καινοτόμα συσκευασία τους προστατεύει τη δραστικότητα της σύνθεσης. Για μέγιστη διατήρηση, φρεσκάδας και δραστικότητας, η Βιταμίνη C 10% σε μορφή σκόνης προστατεύεται σε αεροστεγή θάλαμο μέσα σε φιαλίδιο προστατευμένο και η καθαρή, σε υγρή μορφή, Βιταμίνη A (Ρετινόλη) προστατεύεται θάλαμο με διπλό-τοίχωμα. Απελευθερώνονται μόνον μέσα στο  Αντιγηραντικό Καταπραϋντικό Διάλυμα για μίξη κατά την πρώτη ενεργοποίηση. Ενεργοποιώντας τη Βιταμίνη C και τη Βιταμίνη A ακριβώς πριν την πρώτη εφαρμογή είναι εγγυημένα στη μέγιστη ισχύ τους για μέγιστα αποτελέσματα.

Πως θα το ενεργοποιήσετε; Clinique

  • Αφήστε το καπάκι στη θέση του. Αφαιρέστε το φύλλο αλουμινίου.
  • Πιέστε σταθερά το εσωτερικό έμβολο 2 φορές για να απελευθερώσετε τη Βιταμίνη στο αντιγηραντικό καταπραϋντικό διάλυμα.
  • Ανακινείστε για 15 δευτερόλεπτα.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε;Clinique

  • Ανακινήστε πριν τη χρήση. Αφαιρέστε το καπάκι.
  • Πιέστε το έμβολο 2-3 φορές για να πάρετε ποσότητα στην παλάμη του χεριού.
  • Αναμείξτε το στην παλάμη σας με μία μικρή ποσότητα από το προϊόν ενυδάτωσής σας. Η Βιταμίνη Α, χρησιμοποιείτε μόνο το βράδυ, απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, το λαιμό και το ντεκολτέ.  Clinique

Σημειώστε: Είναι γνωστό ότι η Βιταμίνη A προκαλεί φωτοευαισθησία. Γι’ αυτό θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια χρήσης του Fresh Pressed Vitamin C καθώς και για εβδομάδα(-ες) μετά από αυτήν.

CliniqueΕάν η κρέμα που χρησιμοποιείτε δεν περιέχει δείκτη προστασίας SPF, τότε καλό θα ήταν να δοκιμάσετε τα mineral αντηλιακά της Clinique όπως το SPF30/50 Mineral Sunscreen Fluid for Face ή το Super City Block  Oil-Free Daily Face Protector SPF 40.

CliniqueΝα θυμάστε επίσης ότι τα Clinique Fresh Pressed Clinical είναι ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν Αλλεργία. Είναι 100% χωρίς άρωμα, Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένα και δεν δημιουργούν μαύρα στίγματα.

 

MadameLeFo