Η πρώτη γνωριμία με τη Jo Malone London

Η πολυπόθητη γνωριμία με τη Jo Malone London είναι πια γεγονός… Οι MadameLeFo είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε στο gala dinner που οργανώθηκε από την CPO στο εστιατόριο Pralina.

Σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον, που μεταμορφώθηκε στα χρώματα του διάσημου βρετανικού brand, μάθαμε τα πάντα. Και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Η Γιάννα Σοφοκλέους, η brand manager του οίκου στην Κύπρο, μας καλωσόρισε στο επίσημο λανσάρισμα του brand.

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου λοιπόν, υποδεχτήκαμε και επίσημα πλέον τον πολυτελή οίκο αρωμάτων Jo Malone London στην Κύπρο στο εστιατόριο Pralina στην Λευκωσία. Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε στο εντυπωσιακό event, γνωρίσαμε από κοντά τα αρώματα, «παίξαμε» μαζί τους, και μετά από πειραματισμούς εντοπίσαμε τους αγαπημένους συνδυασμούς.

Η Γιάννα Σοφοκλέους από την CPO και ο Χρήστος Ιορδάνου, ο Jo Malone London Ambassador

Βέβαια, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ηρώ Βαούτση, την PR & Consumer Engagement Coordinator Balkans και τον Χρήστο Ιορδάνου, τον Jo Malone London Ambassador, που μας μύησαν στον πολυτελή κόσμο του βρετανικού οίκου αρωμάτων.

Jo Malone London

Η Μαρίλια Λεμονάρη, η Marketing Officer Cyprus της CPO και η Ηρώ Βαούτση, η PR & Consumer Engagement Coordinator Balkans

Μας ταξίδεψαν τόσο στην ιστορία του οίκου, όσο και στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Jo Malone London. Εννοείται είχαμε και την ευκαιρία να μάθουμε από πρώτο χέρι και τη μοναδική τέχνη του Fragrance Combining και Gift Giving που χαρακτηρίζει τον οίκο. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία Scent your Home, μας έδωσαν τις πιο ευωδιαστές ιδέες για να αρωματίσουμε τον προσωπικό μας χώρο με τα πολυτελή κεριά της Jo Malone London. Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστή το αγαπημένο μας άρωμα. Τέλος είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικά διαμορφωμένο μενού, που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο event.   

Ποιούς είδαμε εκεί; 

Ανάμεσα στους επίλεκτους προσκεκλημένους ξεχωρίσαμε εκπροσώπους των ΜΜΕ, bloggers, influencers, διοργανωτές γάμων κ.α. Βλέπετε, η Jo Malone London αφορά όλους μας… Διαθέτει  ευρύτατη γκάμα μοναδικών αρωμάτων και κεριών, που θα τη λατρέψετε από την πρώτη δοκιμή! Ας δούμε λοιπόν, κάποιους από τους προσκεκλημένους.

Jo Malone London

Η Ρέα Ιωαννίδου/Τρουλλίδου, η Γιάννα Σοφοκλέους και η Μαρίλια Λεμονάρη, από την CPO

Jo Malone London

Από αριστερά ο Γιώργος, ο Έκτωρας και ο Κωνσταντίνος Παπαέλληνας.

Jo Malone London

H Σταύρη Φράγκου από την SPP Media, η Λένα Τσουκαλά και η Στέλλα Βασιλοπούλου, από τη MadameLeFo

Jo Malone London

Η Χρυστάλλα Κουρή, η General Manager των Beauty Line

Jo Malone London

Έλενα Αποστόλου και Ραφαέλα Νεοκλέους από το blog του BeautyLine

Jo Malone London

Η Μέλανη Ποταμίτου από την Splendid events

More info

Βρείτε τις δημιουργίες Jo Malone London™ αποκλειστικά στο νέο Beauty Line στο καινούριο Nicosia Mall στη Λευκωσία, και στο Beauty Line Λεωφόρος στη Λεμεσό.

Stay tuned γιατί εντός των ημερών θα σας αποκαλύψουμε και άλλα κρυφά μυστικά του λατρεμένου οίκου από το Λονδίνο.

 

Μάθετε περισσότερα για τη Jo Malone London κάνοντας κλικ εδώ

Αναμένοντας τη Jo Malone London

MadameLeFo