Η “καρδιά” της Λευκωσίας χτύπησε στους trendy ρυθμούς της Kult

Το μοναδικό Fashion Show της Kult Boutique στην “καρδιά” της Λευκωσίας, μας έκανε να νιώσουμε για μια ακόμη φορά ότι τα trends της ανοιξιάτικης μόδας είναι εδώ και μας καλούν να κάνουμε τις επιλογές μας! Και στη MadameLeFo θα δείτε όσα δεν είδατε από το front row!

Tο fashion show της Kult Boutique που πραγματοποιήθηκε στο Λεβέντειο Μουσείο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού το αμφιθέατρο του μουσείου μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό κήπο με μια μοναδική ατμόσφαιρα, που εντυπωσίασε όλους όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν στην παρουσίαση!

Από νωρίς τα μοντέλα στο backstage ετοιμάζονταν σε πυρετώδεις ρυθμούς, υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Νατιώτη και της Dorothy Howls.

Οι δημιουργίες των επώνυμων οίκων Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana κ.α. για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, εντυπωσιάζουν με τις πρωτότυπες γραμμές τους, τα φίνα υφάσματα, την πληθώρα των χρωμάτων και των design.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δροσερά cocktails και φαγητό που έφερε την υπογραφή του ξενοδοχείου Anassa και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα fashion show με όλες τις καινούριες τάσεις της μόδας, που βρίσκονται ήδη στις boutique Kult.

All the feels and all the moments!! #kultboutiques #fashion #lifestyle #luxurybrands @kultcy @cal_creative_communication

Posted by Kul-t Boutiques on Thursday, May 3, 2018

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication και η ομάδα συνεργατών της, ενώ τη διαμόρφωση του χώρου και το styling των μοντέλων ανέλαβαν, όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Κωνσταντίνος Νατιώτης και η Dorothy Howls.

More info

Οι boutique Kult  βρίσκονται σε Λευκωσία, Πάφο και Λεμεσό. 

https://kult.com.cy/

https://www.facebook.com/kultboutiquesCy/

https://www.instagram.com/kultcy/

MadameLeFo