Η γοητεία της πολυτέλειας

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα επιδιώκουμε να είμαστε πιο κομψές και πιο γοητευτικές από ποτέ άλλοτε… Και η μόδα μας προσφέρει όλα την “πολυτέλεια” για να πετύχουμε τον στόχο μας! Εμείς σας προτείνουμε έστω και την τελευταία στιγμή τις επιλογές που θα σας χαρίσουν μια πιο έντονη αίσθηση φινέτσας στις εμφανίσεις σας.

μόδα και πολυτέλεια

info@imaxtree.com

Ώρα για extra δόσεις λάμψης

Τώρα στις γιορτές, φορέστε ό,τι πιο λαμπερό διαθέτει η γκαρνταρόμπα σας σε ιριδίζουσες αποχρώσεις.

μόδα και πολυτέλεια

info@imaxtree.com

Άλλωστε, τα γυαλιστερά υφάσματα ποτέ δεν χάνουν τη γοητεία τους. Οι Chanel, Balmain και Oscar de la Rent «έλαμψαν» περισσότερο από όλους με τις δημιουργίες τους. μόδα και πολυτέλειαΩστόσο, εάν δυσκολεύεστε λίγο με τα πολύ λαμπερά υφάσματα συνδυάστε τα με ένα μονόχρωμο σακάκι για να μπαλανσάρετε την κατάσταση.

Ρομαντισμός και βολάν

μόδα και πολυτέλειαΕάν πάλι είστε fun του ρομαντισμού, φέτος τα βολάν που διατηρούν και αυτή τη σεζόν μια από τις κορυφαίες θέσεις στις τάσεις της μόδας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας. Βολάν στα φορέματα, τις φούστες και τις μπλούζες, και στα μανίκια θα φορεθούν πολύ αυτή την εποχή, χαρίζοντας σας το super ρομαντικό στιλ που επιδιώκετε.

μόδα και πολυτέλειαΕξίσου εντυπωσιακά είναι όμως και τα αέρινα ρομαντικά φορέματα σε έντονες, φωτεινές και σκούρες πολλές φορές αποχρώσεις. Το μήκος τους ποικίλει, με τα μακριά και τα μίντι να αποτελούν τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Lacecontrol

μόδα και πολυτέλεια

info@imaxtree.com

Μία από τις πιο όμορφες τάσεις του φετινού χειμώνα, είναι το come back της δαντέλας που αγγίζει γοητευτικά το δέρμα και κάνει την εμφάνισή μας ιδιαίτερα φινετσάτη και σέξι.

μόδα και πολυτέλεια

info@imaxtree.com

Άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο, χωρίς όμως ποτέ να φαίνεται υπερβολικά προκλητικό. Δε γίνεται παρά να την λατρέψουμε σε υπέροχες μπλούζες, σε ψηλόμεσα ρούχα, ακόμα και σε γιακάδες. Κάποιοι σχεδιαστές προτείνουν τις ημιδιαφανείς δαντέλες, κάποιοι είναι λίγο πιο προκλητικοί και άλλοι δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης. μόδα και πολυτέλειαΥπάρχουν και πιο εκκεντρικές πολύχρωμες προτάσεις της δαντέλας, σε μάξι ή και σε super mini φορέματα. Εμπνευστείτε λοιπόν απ’ τις δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας, εντάξτε την στις γιορτινές εμφανίσεις σας και θα γοητεύσετε τους γύρω σας.

Dramatic is fantastic

μόδα και πολυτέλειαΤα πιο διάσημα brand του πλανήτη της μόδας υποστήριξαν αυτή την τάση, με υπέροχες δημιουργίες. Κυρίως με διαφάνειες που κάνουν παιχνίδι με τις σκιές και αφήνουν στο πέρασμά τους μια αίσθηση δραματικότητας, επενδυμένες με πέτρες και λεπτομέρειες από δαντέλα. Τα gowns φέτος το χειμώνα μοιάζουν τόσο εύθραυστα!μόδα και πολυτέλεια Πολλοί σχεδιαστές το υποστήριξαν και άφησαν τους πάντες άφωνους με τις δημιουργίες τους. Για να υιοθετήσετε καλύτερα αυτή την τάση έχετε πάντα κατά νου πως μια βραδινή τουαλέτα είναι συνήθως αρκετή από μόνη της, αφαιρώντας έτσι υπερβολές σε κοσμήματα, μαλλιά και make up.μόδα και πολυτέλεια

Wonderland stories

μόδα και πολυτέλεια

info@imaxtree.com

Yπάρχουν όμως και οι σχεδιαστές που μας έκαναν να αναπολήσουμε τα παιδικά μας χρόνια, όταν τα παραμύθια ήταν καθημερινή συνήθεια. Με δημιουργίες που αποπνέουν νοσταλγία, βγαλμένα μέσα από τις σελίδες των παραμυθιών και μας κάνουν να νιώσουμε ξανά πρωταγωνίστριες τους.

μόδα και πολυτέλεια

Μετά από όλα αυτά, σίγουρα θα κάνετε την ιδανικότερη επιλογή για την προσωπικότητά σας και θα πετύχετε να έχετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

μόδα και πολυτέλεια

 

Βρείτε και άλλες τάσεις της μόδας κάνοντας κλικ εδώ 

Φόρεμα, αυστηρώς γυναικεία υπόθεση

MadameLeFo