Ζεστή, πασχαλινή ατμόσφαιρα με eco κεριά

Οι μέρες μεγαλώνουν και το φως γίνεται πιο λαμπερό… Ξέρετε όμως, πώς μπορείτε να προσθέσετε μια σαγηνευτική νότα στους χώρους σας;  Ένα φρέσκο εποχιακό άρωμα που αναδίδεται από ένα αγνό κερί της Eco Home, θα σας χαρίσει αυτό που ζητάτε… Η φλόγα του τρεμοπαίζει στο πρώτο αεράκι, θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή, πιο φρέσκια και πιο ζωντανή…  

eco κεριά

Με το Πάσχα να βρίσκεται προ των πυλών, ψάξαμε και τελικά εντοπίσαμε αυτό που ονειρευόμασταν εδώ κι αρκετό καιρό… Τα νέα ανοιξιάτικα κεριά που θα χαρίσουν στους χώρους μας ότι ζητάμε! Βλέπετε, τα κεριά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την έννοια της Ανάστασης, της ανάστασης του Χριστού, της ανάστασης της φύσης… Και μ’ αυτή την ευκαιρία γεμίζουμε το σπιτικό μας με το ζεστό τους φως, αλλά και με αρώματα που αποπνέουν φρεσκάδα.

eco κεριάΤη συλλογή HomeLife HomeLove με τα soy candles της EcoHome σάς την γνωρίσαμε σχεδόν από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της… Τα αρώματά τους τότε ήταν πλημμυρισμένα σε patchouli, amber και πορτοκάλι… Και τώρα δίνουν τη σκυτάλη σε μια νέα σειρά από αρώματα που θα μας κρατούν συντροφιά όλο το υπόλοιπο της άνοιξης και το καλοκαίρι.

Τρία ανοιξιάτικα κεριά  

eco κεριάΤο καθένα από τα τρία νέα κεριά έχει το δικό του φίνο και πιο φρέσκο άρωμα, για να ταιριάζει με την ανοιξιάτικη διάθεση μας! Ας δούμε λοιπόν, τι “μυστικά” κρύβει το καθένα απ’ αυτά.

Νέα eco κεριά από την EcoHome

Ακούστε ονόματα και βάλτε το νου σας να φανταστεί… Candy cotton, amber ylang και sakura… Ήδη έφτασε το άρωμά τους μέχρι το σπίτι σας; Όχι; Τότε, ρίξτε μια ματιά στις ευωδιαστές λεπτομέρειες τους… Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!

eco κεριάΤο Amber ylang είναι βασισμένο στα αρώματα των φρούτων, των ανατολίτικων/oriental florals, στο neroli, στο amber και τα musks. Μοναδικοί συνδυασμοί για μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο σας κι αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε.

eco κεριάΤο Candy cotton, αυτό το «χαριτωμένο» και «χαρούμενο» κερί, θα σας θυμίσει με την καραμελωμένη απαλή ευωδιά του το λατρεμένο  μαλλί της γριάς!

eco κεριάΤο Sakura, είναι εμπνευσμένο από τα άνθη της γιαπωνέζικης κερασιάς. Η αλήθεια είναι ότι το άρωμα τους είναι πολύ έντονο, ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει μια γλυκόπικρη ευωδιά. Κι επειδή εναρμονίζεται τέλεια με άλλα αρώματα λουλουδιών. Ωστόσο, το Sakura είναι τόσο διαφορετικό από τη χαρακτηριστική ευωδιά του κερασιού! Είναι λιγότερο φρουτώδες και μάλλον πιο λουλουδάτο… Ένας τέλειος συνδυασμός για να δώσουμε στους χώρους μας το άρωμα της φρεσκάδας και της δροσιάς των λουλουδιών της κερασιάς! Θα το λατρέψετε όσο κι εμείς!

Learn more

eco κεριάΈνα μαύρο, ματ γυάλινο ποτηράκι, που φιλοξενούσε το χειροποίητο, λευκό, οικολογικό κερί σόγιας, εμπλουτισμένο με υπέροχα αρώματα, είχε γίνει η αφορμή για να αγαπήσουμε την πρώτη συλλογή “Home Life, Home Love”, της EcoHome. Αυτή ήταν η πρώτη φάση της… eco κεριάΚαι τώρα να που η συλλογή εμπλουτίστηκε με ακόμη τρία νέα κεριά! Αυτή τη φορά όμως, τα οικολογικά κεριά σόγιας φιλοξενούνται σε λευκό γυάλινο ποτηράκι. Και το καθένα υπόσχεται να δώσει τον δικό του, πρωτότυπο χαρακτήρα στο χώρο που θα επιλέξετε να τον φωτίσει…

More info

eco κεριάECOhoME STORE εξυπηρετεί πλέον το κοινό της μόνο διαδικτυακά, μέσω του online shop της. Απ’ εδώ προσφέρει ξεχωριστές eco λύσεις, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και με παράδοση σε όλη την Κύπρο.

 https://www.ecohome-store.com/

Νέα διεύθυνση: Οδός Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Παλλουριώτισσα,

Τ.Τ. 1040 Λευκωσία, τηλ: 22380707

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα κεριά της ECOhoME STORE θα βρείτε πιο κάτω

Ένα κερί… φέρνει την Άνοιξη!

 

 

MadameLeFo