Επιλέγουμε boho style, με ένα φρέσκο twist

Νέα σεζόν, με νέες απαιτήσεις και το boho style μάς κερδίζει από την πρώτη ματιά! Αγαπημένο από τη μέρα που έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του στον κόσμο της μόδας, φέτος «ανθίζει» και με τη νέα του εκδοχή άρχισε ήδη να μας «σκλαβώνει». Εμείς επιλέγουμε την trendy τάση και σας προτείνουμε όλα τα must have για να εμπλουτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας.  

Boho style από τη νέα συλλογή H&M Spring 2018

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας ανοιξιάτικης συλλογής των H&M, σας προτείνουμε να ρίξετε μια προσεχτική ματιά στους συνδυασμούς που κλέβουν την floral boho παράσταση!

Boho blooms

Στην H&M λοιπόν, τώρα την Άνοιξη, τα χαρούμενα, θηλυκά κομμάτια ανθίζουν και πλημμυρίζουν από φλοράλ μοτίβα. Και υιοθετούν τα ογκώδη σχήματα για τις μοντέρνες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που θέλουν να κάνουν μια δήλωση με την εμφάνισή τους.

Αέρινες φούστες και ογκώδη πουκάμισα από τη νέα συλλογή H&M Spring 2018

Εμβληματικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως τα χυτά φορέματα, τα παντελόνια καμπάνα, τα τζιν και οι σοφιστικέ μπλούζες εκσυγχρονίζονται με κεντήματα, ασύμμετρο τελείωμα και εντυπωσιακά βολάν. Όσον αφορά στα χρώματα, κυριαρχούν το μαύρο και το λευκό, με πινελιές κόκκινου και γαλάζιου.

Boho style από τη νέα συλλογή H&M Spring 2018

Η συλλογή της H&M Άνοιξη 2018 λανσαρίστηκε ήδη από χθες (19 Μαρτίου) στα καταστήματα σ’ όλο τον κόσμο, και στο online shop.

To video που έγινε viral

Η συλλογή συνοδεύεται από το βίντεο της καμπάνιας, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Winona Ryder και η Elizabeth Olsen. Στο βίντεο εμφανίζεται επίσης ένα καστ δυναμικών γυναικών, μεταξύ των οποίων τα μοντέλα Andreea Diaconu, Anna Ewers, Imaan Hammam και Naomi Shimada και η τραγουδίστρια/στιχουργός Andrea Valle. Το βίντεο μας ταξιδεύει στο Μπουένος Άιρες, όπου μια γιορτή για την ενδυνάμωση και τη φιλία των γυναικών ξεκινά από ένα τοπικό café και ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης.

«Ήταν συναρπαστικό που βρέθηκα στο Μπουένος Άιρες για την ανοιξιάτικη καμπάνια της H&M και, κυρίως, που ήμουν μαζί με ένα τόσο υπέροχο καστ δυναμικών γυναικών. Η όλη εμπειρία ήταν απίστευτη πηγή έμπνευσης», λέει η Elizabeth Olsen.

Κεντήματα στα jeans και κομψές μπλούζες σ’ ένα σύγχρονο Boho style από τη νέα συλλογή H&M Spring 2018

«Μου άρεσε πολύ που η καμπάνια εξυμνεί πραγματικά τις γυναίκες με τόσο αυθεντικό τρόπο. Το βρήκα πολύ διαφορετικό και πολύ απαραίτητο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εξυμνούν τον εαυτό τους και η μία την άλλη», λέει η Winona Ryder.

Παράλληλα, στην έντυπη καμπάνια, για την οποία η φωτογράφηση επίσης έγινε στο γραφικό Μπουένος Άιρες, πρωταγωνιστούν η Andreea Diaconu, η Anna Ewers και η Imaan Hammam.

«Ήταν υπέροχο που είδα πώς όλες οι γυναίκες στο πλατό μπόρεσαν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τις δυναμικές και, ταυτόχρονα, χαλαρές φόρμες της ανοιξιάτικης συλλογής. Ειδικά τα ογκώδη κομμάτια είχαν υπέροχη κίνηση στις χορευτικές φιγούρες», λέει η Pernilla Wohlfahrt, Διευθύντρια Σχεδίασης της H&M.

Για να απολαύσετε όλη τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, τις χορευτικές φιγούρες και τη νέα συλλογή, δείτε ολόκληρο το βίντεο, και ότι συνέβη στα παρασκήνια στο κανάλι της H&M στο YouTube: https://www.youtube.com/user/hennesandmauritz

 

 

 

 

MadameLeFo