Ενυδάτωση της επιδερμίδας με τα top 20 “όπλα”

Ενυδάτωση πάλι; Ναι, γιατί τώρα είναι απόλυτα αναγκαία… Μετά τις διακοπές δίνουμε προτεραιότητα στην ενυδάτωση και αναδόμηση της ταλαιπωρημένης από τον ήλιο και τη θάλασσα επιδερμίδας μας. Γι’ αυτό  σας προτείνουμε τα top 20 προϊόντα, που θα επαναφέρουν τη χαμένη φρεσκάδα της.

ενυδάτωση

Ο ήλιος, η ζέστη και το θαλασσινό νερό, ή το νερό της πισίνας, αφυδάτωσαν  την επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα να γίνει πιο ευαίσθητη απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Άρα τώρα είναι η εποχή που χρειάζεται ενισχύσεις με super ενυδατικά προϊόντα, που βελτιώνουν όλες τις λειτουργίες της. Επομένως, θα πρέπει να της προσφέρετε μια εντατική αγωγή με  ορούς και ενυδατικές μάσκες, που αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας και ενισχύουν την ασπίδα υγρασίας του δέρματος, ενώ του χαρίζουν φρεσκάδα, λάμψη και αίσθηση άνεσης. Γι’ αυτό, κάντε scroll και θα βρείτε όλα όσα θα της προσφέρουν την ολική επαναφορά που ονειρεύεστε.

Ενυδάτωση με ορούς και booster 

ενυδάτωσηMoisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, Clinique, προσφέρει υπερενισχυμένη ενυδάτωση (+179% περισσότερη υγρασία) για άμεσα λεία, πιο γεμάτη επιδερμίδα.ενυδάτωση

 

Advanced Night Repair, Estée Lauder, είναι ο Νο1 ορός που χαρίζει τόσο Υαλουρονικό Οξύ όσο χρειάζεται το δέρμα μας για να ενυδατωθεί σε βάθος, μειώνει θεαματικά τα σημάδια της γήρανσης και του δίνει λάμψη.

ενυδάτωση και λάμψηDior Capture Youth Glow Booster Serum, Dior, ορός λάμψης, με 100 φορές μεγαλύτερη συμπύκνωση βιταμίνης C και AHA1. Φωτίζει την επιδερμίδα και δρα στις ανωμαλίες της υφής του δέρματος για ορατή μεταμόρφωση του. Το μυστικό σας «όπλο» κατά της κούρασης, της θαμπάδας και της ασφυξίας του δέρματος.

ενυδάτωσηHydra Beauty Micro Liquid Essence, Chanel, συνδυάζει ενυδατικές ιδιότητες ενός νερού περιποίησης με μικρο-σταγονίδια που κρύβουν ένα ενεργό συστατικό από καμέλια και θρεπτικά λιπίδια. Η υφή του γίνεται ένα με το δέρμα και του χαρίζει ένα κύμα φρεσκάδας.

ενυδάτωσηOceans Best Hyaluron triple Booster, Declaré, ενυδατικός ορός με τρισδιάστατο αποτέλεσμα στο γέμισμα ρυτίδων! Η τριπλή ενυδατική του δράση, μειώνει αποτελεσματικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

ενυδάτωση και αντιγήρανσηHydraGlobal Serum, AntiAging Hydration Booster, SISLEY, ορός  για τη διψασμένη επιδερμίδα, την ενυδατώνει έντονα και συνεχώς από μέσα προς τα έξω. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, πιο απαλό, με περισσότερο όγκο, ενώ οι ρυτίδες μειώνονται.

ενυδάτωσηIntensive Moisture Quenching BiPhase Serum, Clarins, η “επείγουσα” θεραπεία για να ξεδιψάσει ακόμη και το πιο αφυδατωμένο δέρμα. Συνδυάστε με οποιαδήποτε κρέμα περιποίησης.

Δείτε το βίντεο για τη χρήση του κάνοντας κλικ πιο κάτω

Mineral 89, Vichy, επαναστατικό booster ενυδάτωσης, με βάση το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, με υψηλή  συγκέντρωση φυσικού υαλουρονικού οξέος. Γι’ αυτό και θεωρείται η πρώτη καθημερινή τονωτική φροντίδα που θα χαρίσει υγεία στην επιδερμίδα και θα επιβραδύνει τη γήρανση.ενυδάτωση

Hyalu B5 serum, La Roche-Posay, μοναδικός ορός, με 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside. Αποτέλεσμα; Επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση. (Στα φαρμακεία).ενυδάτωση

Ενυδάτωση και αναδόμηση με μάσκες  

Παρόλο ότι είναι γνωστό, το επαναλαμβάνουμε: Η επιδερμίδα μας χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προστασία, για να παραμένει φρέσκια, σφριγηλή και ενυδατωμένη. Επομένως, έχει ανάγκη από απαλή, καθημερινή φροντίδα και συστηματικό καθαρισμό, προκειμένου να παραμένει λαμπερή και νεανική. Βεβαίως, τη λύση για την επιδερμίδα των ονείρων σας θα τη βρείτε σε μια καλή μάσκα, που θα σας προσφέρει και βαθύ καθαρισμό, και αποτοξίνωση, και ενυδάτωση.

μάσκες SOS Masks, Clarins, με 3 SOS φόρμουλες (πλούσιες σε φυτικά εκχυλίσματα)  για άμεσα φωτεινό, καθαρό, απαλό και όμορφο δέρμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο για τη χρήση τους

Hydra Beauty Masque de Nuit au Camelia, Chanel, μάσκα-κρέμα για τη νύχτα. Μεταμορφώνεται σε σταγόνες δροσιάς και βοηθά την επιδερμίδα να οξυγονωθεί και να αποκαλύψει τη λάμψη της.ενυδάτωση

Ενυδάτωση στο full


Βεβαίως, μπορεί να είστε λάτρεις της θάλασσας, αλλά τώρα το δέρμα σας υποφέρει από ξηρότητα. Κι αυτή είναι μια από τις επιπτώσεις των καλοκαιρινών διακοπών! Τώρα όμως, θα προσφέρετε στην επιδερμίδα σας ότι καλύτερο για να ξαναβρεί τη χαμένη του ζωντάνια. The Treatment Lotion Hydrating Mask, La Mer, νέα sheet mask, με τεχνολογία υψηλής απόδοσης που αγκαλιάζει το δέρμα, προσφέρει ενέργεια και ενυδάτωση σε βάθος. Εμπλουτισμένη με την The Treatment Lotion, χαρίζει ένα συμπυκνωμένο «κύμα» θεραπευτικής ενυδάτωσης που τονώνει, και αναζωογονεί ορατά το δέρμα σε χρόνο dt.ενυδάτωση

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask, Estée Lauder, η πρώτη μάσκα εβδομαδιαίας περιποίησης. Να θυμάστε ότι προσφέρει στο δέρμα διπλή δόση ορού Advanced Night Repair. Αποτέλεσμα; Εξαιρετική ενυδάτωση και

μάσκα

ανανεωμένη εμφάνιση.

Pep-Start™ DoubleBubblePurifyingMask, Clinique, αναζωογονητική μάσκα για βαθύ καθαρισμό της νεανικής επιδερμίδας. Σε λίγα λεπτά, η σύνθεσή της μετατρέπεται από ροζ gel σε επιφάνεια από μικρές λευκές φυσαλίδες που προσφέρουν απόλυτη λάμψη.  ενυδάτωσηXtreme gold radiance mask, Rexaline, μάσκα με τη δύναμη του χρυσού με εξαιρετική φόρμουλα για αναγέννηση και επιδιόρθωση των ιστών που  εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Επαναφορτίζει με ενέργεια το δέρμα και αποκαθιστά τη λάμψη του. (Αποκλειστικά στα BeautyLine).

ενυδάτωση

Damask Rose, Korres, βελούδινη μάσκα νύχτας, που αντιμετωπίζει άμεσα τη θαμπή όψη, προσφέοντας ξεκούραστη, λαμπερή επιδερμίδα.ενυδάτωση

Moisture Bomb Tissue Mask, Garnier SkinActive, με εκχύλισμα ροδιού, για σφριγηλή, αναζωογονημένη, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.ενυδάτωσηCleansing Radiance Mask και Thirst Relief Mask, YOUTH LAB, μάσκα λάμψης, αναζωογόνησης και ρύθμισης της λιπαρότητας και μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης. (Στα φαρμακεία).ενυδάτωσηΜάσκες με διαφορετικές υφές, bioten, χρησιμοποιήστε τις μαζί για να αντιμετωπίσετε κάθε ανάγκη του δέρματός σας ξεχωριστά: Τη Mάσκα αργίλου στη ζώνη Τ για απορρόφηση της λιπαρότητας, θρεπτική κάτω από τα μάτια για extra ενυδάτωση, συσφικτική στα μάγουλα και το περίγραμμα για σφριγηλότητα!

ενυδάτωσηINSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment, GLAMGLOW,   mousse μάσκα. Με την επαφή μετατρέπεται σε αφρό, σε μια μωβ πανδαισία φυσαλίδων, που εξαφανίζει τους πόρους σε 60 δευτερόλεπτα. Αποτέλεσμα; Αναζωογονημένη, ζωηρή επιδερμίδα, με υπέροχη λάμψη.  (Αποκλειστικά στα BeautyLine).

 

Μάθετε περισσότερα για τη νέα μάσκα της GlamGlow κάνοντας κλικ εδώ και συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας για να την κερδίσετε!

Διαγωνισμός GLAMGLOW, για sexy επιδερμίδα!

 

 

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo