Δώρα της τελευταίας στιγμής, για τον πιο πολυαγαπημένο σου μπαμπά

Οι πλείστοι ξέρουμε τη γιορτή της μητέρας, αλλά του πατέρα σπάνια τη θυμόμαστε! Αν ανήκετε κι εσείς σ’ αυτή την κατηγορία, και σας ήρθε η έμπνευση τώρα, μια μέρα πριν τη γιορτή του, εμείς σας προτείνουμε μερικές ιδέες της τελευταίας στιγμής! Κάντε scroll και θα βρείτε λύσεις για το δώρο που θα το αγαπήσει μια και θα προέρχεται από εσάς!

Αναρωτιέστε τι δώρο να χαρίσετε στον πατέρα σας; Η αγάπη σας μετράει περισσότερο, αλλά το δώρο σας θα του μείνει αξέχαστο… Βέβαια, η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από τον τύπο και τον χαρακτήρα του πατέρα σας, ενώ ασφαλώς ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει σοβαρό ρόλο στην επιλογή σας είναι και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα.

Κλασικά, θα μπορούσατε να του χαρίσετε ένα μοντέρνο μαγιό ή μια πετσέτα της θάλασσας, αν είναι… θαλασσόλυκος! Αν είναι ο άνθρωπος της φινέτσας, τότε, ένα άρωμα θα ήταν το ιδανικότερο δώρο που θα μπορούσε η κόρη να χαρίσει στον πολυαγαπημένο της πατέρα! Στην αγορά θα βρείτε άπειρες λύσεις, αλλά εμείς κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά και συγκεντρώσαμε όσα μας κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Για τους λάτρεις της θάλασσας

Πετσέτα θαλάσσης της Bubel, της ισπανικής εταιρείας με τις οικολογικές ευαισθησίες, είναι πανάλαφρη και μικρή σε όγκο όταν διπλωθεί, απορροφητική 400%, στεγνώνει πολύ γρήγορα, δεν φθείρεται και έχει και αντιβακτηριδιακή δράση. Θα τη βρείτε στο ECOhoME STORE, Κυπράνορος 36, Λευκωσία, Tηλ: 22380707

https://www.ecohomestore.com/lifestyle/picnicbags/product/521-losthere

 

Μονόχρωμη πετσέτα και τσάντα για τη θάλασσα, από τη Sun of a beach, από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι, ιδανικό για χρήση σε πισίνα και θάλασσα. Θα τη βρείτε στην Labels Boutique, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 65, Λευκωσία, τηλ. 22 375090

https://www.facebook.com/labelscy/

 

Μαγιό της συλλογής Solly the dolly, σε navy blue (αλλά υπάρχει και σε μπεζ, γκρι, πετρόλ), με πολύ διακριτικό το logo του νέου κυπριακού brand.  Θα το βρείτε στο κατάστημα Solly the dolly, στην οδό Αντρέα Δημητρίου 23, στη Λευκωσία.

https://www.facebook.com/sollythedolly

Αντρικά μαγιό από τις νέες προτάσεις της CALZEDONIA για το φετινό καλοκαίρι. Θα τα βρείτε στα καταστήματα CALZEDONIA σ’ όλες τις πόλεις.

Πρακτικές λύσεις

Πίνει το νερό του ή τον καφέ του καθ’ οδόν προς τη δουλειά του; Τότε, τα CLIMA BOTTLE TUXEDO BLACK από stainless steel θα διατηρήσει ζεστό για 12 ώρες, ενώ αν τον πίνει κρύο, μένει παγωμένος για 24 ώρες. Θα το βρείτε στο ECOhoME STORE, Κυπράνορος 36, Λευκωσία, Tηλ: 22380707

https://www.ecohome-store.com/lifestyle/water-bottles/product/553-clima-bottle-tuxedo-black

Θερμομονωτικά μπουκαλάκια νερού, της Contigo, σε καλοκαιρινά χρώματα. Θα τα βρείτε στο ECOhoME STORE, Κυπράνορος 36, Λευκωσία, Tηλ: 22380707

https://www.ecohome-store.com/lifestyle/water-bottles/product/553-clima-bottle-tuxedo-black

Ώρα για άρωμα

Το νέο Italian Zest, Light Blue Pour Homme, Limited Edition, εμπνευσμένο από το περγαμόντο και άλλα εσπεριδοειδή της ιταλικής γης, συνδυάζεται με νότες από πιπέρι, musk και δρυ, και είναι ότι χρειάζεται εάν λατρεύει το καλοκαίρι.

Το το WATER/ CEDAR/ LIME, του ΚΟΡΡΕΣ, θα είναι για εκείνον σαν μία βόλτα στo ελληνικό καλοκαίρι, μια βουτιά σε έναν υδάτινο κόσμο. Δροσερό και γεμάτο φρεσκάδα, θα το λατρέψει.

Το Bleu noir eau de parfum, του Narciso Rodriguez, θα του αρέσει ιδιαίτερα, γιατί είναι μυστηριώδες, χωρίς να είναι ενοχλητικό, είναι ένα άρωμα που νάσαι σίγουρη δεν μπορεί να το αγνοήσει.  

 

Εάν ο αθλητισμός και τα σπορ είναι τρόπος ζωής για τον πατέρα σας, τότε, το Trussardi Riflesso, αυτό το woody/oriental άρωμα, με νότες από περγαμόντο, ροζ γκρέιπφρουτ και πράσινο μήλο, θα τον αντιπροσωπεύει πλήρως.

 Η ώρα του αντηλιακού του

Αν πηγαίνει τακτικά στη θάλασσα για βουτιές, αλλά ακόμα και την ώρα που οδηγά στην πόλη, φροντίστε να του μάθετε να βάζει πάντα αντηλιακό. Και τώρα που υπάρχουν πρακτικές συσκευασίες, δεν θα έχει λόγο να σας το αρνηθεί!

 

Εάν είναι λάτρης των σπορ, αυτό το αντηλιακό σε μορφή roll on, Sun Sport, με SPF30, της Lancaster, είναι ιδανικό για απόλυτη προστασία και συχνή επανάληψη.

 

Το διάφανο αντηλιακό σε στικ, Clear Stick UV Protector με SPF 50+, της Shiseido, είναι ιδανικό για να το ανανεώνει συχνά, εύκολα και γρήγορα.

Ανάλαφρο αντηλιακό γαλάκτωμα, Ideal Soleil, με SPF50, της Vichy, σε σούπερ μικρή και λεπτή συσκευασία, που χωράει ακόμη και στην τσέπη του, για να επαναλαμβάνει τακτικά την εφαρμογή του.

Αντηλιακά σετ… value for money! Περιέχουν το αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι προσώπου & σώματος Body Guard με SPF30, της Youth Lab, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, για αποτελεσματική προστασία του όλη μέρα. Το σετ περιλαμβάνει και την αντηλιακή κρέμα προσώπου Daily Sunscreen Cream με SPF50 για υψηλή προστασία. Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Μάθετε κι αυτό

Γιορτή του πατέρα; Ναι, είναι η μέρα που αφιερώνεται στον πατέρα, στους πατρικούς δεσμού και γενικά στην επιρροή των πατέρων στην κοινωνία. Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας. Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 19 Ιουνίου 1910 και από τότε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

 

MadameLeFo