Διαγωνισμός Nuxe για αντηλιακή προστασία στο full

Διαγωνισμός Nuxe: Ναι, σας έχουμε καλά νέα! Δύο τυχεροί/τυχερές, θα κερδίσουν από ένα αντηλιακό της NuxeΔοκιμάστε την τύχη σας τώρα! Nuxe Sun

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ NUXE ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ 

Η αντηλιακή προστασία του δέρματός μας είναι από τις προτεραιότητές μας κάθε καλοκαίρι. Η σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας της Nuxe Sun, περιέχει υάκινθο και ηλίανθο και είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει την ιδανική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα λαμπερό μαύρισμα.

Διαγωνισμός Nuxe

διαγωνισμός Nuxe

Διαγωνισμός Nuxe

Το MILKY SPRAY FOR FACE & BODY, με SPF20: είναι το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος της Nuxe που θα κληρώσουμε στον διαγωνισμό μας. Προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA & UVB- χάρη στα εκχυλίσματα από sun & water flowers- ενώ το προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, ενυδατώνοντας αποτελεσματικά το δέρμα.

Βρείτε τους όρους συμμετοχής πιο κάτω 

Γνωρίστε και άλλα Nuxe Sun

διαγωνισμός Nuxe

Αντηλιακό Nuxe

DELICIOUS LOTION FOR FACE AND BODY SPF30: Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος και προσώπου με υψηλή αντηλιακή και κυτταρική προστασία ενάντια στη γήρανση. Ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζοντας λαμπερό και ασφαλές μαύρισμα που διαρκεί.

Sun tips: Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα πριν την έκθεσή σας στον ήλιο και επαναλάβετε μετά το κολύμπι ή τα σπορ, ανανεώνοντας τακτικά. 

Nuxe

Αντηλιακό λαδάκι Nuxe

TANNING OIL FOR FACE & BODY SPF10: Θα το λατρέψετε. Η σύνθεσή του χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα. Είναι θρεπτικό και μη λιπαρό και αφήνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο.

Sun tips: Εφαρμόστε πριν την έκθεση στον ήλιο και μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε δύο ώρες κατά τη διάρκεια της άμεσης έκθεσης στον ήλιο.

 

HUILE BRONZANTE HAUTE SPF30: Από τα πιο εθιστικά προϊόντα της Nuxe! Το Huile Bronzante Haute με αντηλιακή προστασία SPF30, παρασύρει όλες τις αισθήσεις! Παρέχει αντιγηραντική προστασία και εγγυάται λαμπερό και ασφαλές βαθύ μαύρισμα.

Sun tips: Απλώστε αρκετή ποσότητα πριν από κάθε έκθεσή σας στον ήλιο και επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, μετά από εφίδρωση ή το  σκούπισμα με πετσέτα. Εάν μειώσετε την ενδεδειγμένη ποσότητα περιορίζετε σημαντικά και το επίπεδο της αντηλιακής προστασίας σας.

SUN CRÈME FONDANTE HAUTE PROTECTION SPF50: Το πρόσωπο σας πρέπει να το φροντίζετε, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. Το γαλάκτωμα προσώπου της Nuxe με δείκτη προστασίας SPF 50 παρέχει όλα όσα χρειάζεστε! Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA – UVB και την πρόωρη γήρανση, βοηθά στην καταπολέμηση της εμφάνισης των κηλίδων του δέρματος που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, ενυδατώνει έντονα, ηρεμεί το δέρμα και δίνει ένα ωραίο ομοιόμορφο μαύρισμα, χάρη στο το νερό υάκινθου και ηλιοτρόπιου που περιέχει. Και το πιο ενδιαφέρον; Είναι αδιάβροχο, μη κολλώδες, με μη λιπαρή υφή, που απλώνεται στο δέρμα για να αφήσει ένα γλυκό άρωμα χωρίς λευκά υπολείματα.

More info

UVA/UVB ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τα προϊόντα της σειράς Nuxe Sun, συνδυάζουν 3-4  φίλτρα προστασίας αυστηρά επιλεγμένα με βάση την αποτελεσματικότητα τους και την ανεκτικότητα τους στην επιδερμίδα.  Η αναλογία SPF/UVA πληρεί όλους τους απαραίτητους κανονισμούς και προσφέρει ιδανική προστασία.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η σύνθεση της σειράς περιλαμβάνει ισχυρά φυτικά αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα ρυζιού και δεντρολίβανου, τα οποία δρουν ενάντια στην εμφάνιση ορατών σημαδιών πρόωρης φωτογήρανσης της επιδερμίδας.

ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η σύνθεση των προϊόντων περιέχει πούδρα από σπόρους φυσικού χαρουπιού, συστατικό το οποίο θεωρείται ως ένας από τους αποτελεσματικότερους φυτικούς ενεργοποιητές μαυρίσματος. Γι’ αυτό άλλωστε, όταν χρησιμοποιείτε αν αντηλιακά της Nuxe Sun, μετά από τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο το δέρμα παίρνει ένα φυσικό ακτινοβόλο μαύρισμα.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Nuxe

After sun Nuxe

REFRESHING AFTER-SUN LOTION FOR FACE AND BODY: Η καταπραϋντική και ενυδατική λοσιόν Nuxe Refreshing After-Sun προσφέρει άμεσα άνεση, αναδόμηση, ενυδάτωση και δροσιά μετά την έκθεση στη θέρμη του ήλιου. Έχει ανάλαφρη υφή, χωρίς μενθόλη ή οινόπνευμα, απλώνεται γρήγορα και εύκολα στο δέρμα προσφέροντας μια άμεση αίσθηση άνεσης και δροσιάς. Η ειδική του σύνθεση που περιέχει ανθόνερο υάκινθου, καταπραϋντικά άνθη Kau Pe, θρεπτικό έλαιο ηλίανθου και τα παράγωγα καρύδας αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία του δέρματος προσφέροντας αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

Για ποιο τύπο δέρματος; Το Nuxe Refreshing After-Sun είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο και θα το χρησιμοποιήσετε τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Για ποια γυναίκα; Το Nuxe Refreshing After-Sun είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες που λαχταρούν δροσιά μετά από μια μέρα κάτω από τον ήλιο. Για γυναίκες που επιθυμούν προϊόντα με εύκολη εφαρμογή, γρήγορα και ευχάριστα στη χρήση. Αλλά και για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα μαύρισμα που διαρκεί ακόμη και μετά την επιστροφή από τις διακοπές τους.
Πότε θα πρέπει να εφαρμόζεται; Το Nuxe Refreshing After-Sun το απλώνετε αμέσως μετά την έκθεση στον ήλιο, μετά το ντους και πριν τον ύπνο, αλλά ακόμα και τις εβδομάδες μετά την επιστροφή από τις διακοπές.

ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

EAU DE TOILETTE: Το μαγευτικό άρωμα της σειράς Nuxe Sun σε ένα μπουκάλι, το μοναδικό fragrant water, γεμάτο ενέργεια και αισθησιασμό.

Οι αγαπημένες καλοκαιρινές ευωδιές των εσπεριδοειδών, της καρύδας και των λουλουδιών αιχμαλωτίστηκαν σε ένα μπουκάλι. Και το σημαντικότερο; Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

Διαγωνισμός Νuxe

Nuxe

Διαγωνισμός Nuxe

Τώρα, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε κι εσείς τα αντηλιακά της Nuxe Sun. Στο νέο μας διαγωνισμό, δύο τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από ένα αντηλιακό με SPF20 για τις διακοπές τους. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ισχύει μόνον για Κύπρο. 

Διαγωνισμός Nuxe, όροι συμμετοχής

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αφούς μας ακολουθήσετε στο Facebook https://www.facebook.com/MadameLeFo και στο Instagram  https://www.instagram.com/madamelefo/ μας και κάνετε tag 3 φίλους σας.

Θα συμμετάσχετε μέχρι τις 19 Αυγούστου και την επόμενη θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί/τυχερές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μάθετε περισσότερα για τη NUXE στο

Θαυματουργή απαλότητα, κρυμμένη σ’ ένα “κομψό” λαδάκι

MadameLeFo