Δεσποινίς ετών…69!

Αναζωογονητικό και αισθησιακό, το Miss Dior  αποτελεί την κομψή πρόσκληση σε μια σαγηνευτική βραδιά, ένα άρωμα που αποπνέει εξαιρετική θηλυκότητα, τονίζοντας τις ευωδιαστές αρμονίες του.

IMG_3937

Σήμερα, το πλούσιο Miss Dior αποκαλύπτει τον σοφιστικέ χαρακτήρα του με τη διαχρονική κομψότητά του. Θηλυκό όσο ποτέ, διατηρεί τη ρομαντική αθωότητά του για την οποία είναι διάσημο σ’ όλο τον κόσμο.

ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ

F407 MD ABSOLUTELY #1998AD4

Στις μέρες μας το Miss Dior συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του προς την αιωνιότητα. Απόλυτα λουλουδάτο, αισθησιακό και υπέροχο… Το Miss Dior Absolutely Blooming είναι μια νέα, ελκυστική σύνθεση του Francois Demachy, τoυ PerfumerCreator του Dior, που επαναφέρει το θέμα της λουλουδάτης απόλαυσης. Μια δημιουργία που πάνω από όλα να είναι χαρούμενη, σύγχρονη και ζωντανή.

IMG_3936

Επιβλητικά λουλουδάτο, με “ακριβώς τη σωστή ποσότητα” της φρουτώδους αίσθησης.  Με ένα ιδιαίτερο μίγμα της κομψότητας του Dior, συνδυάζει την φρέσκια ανεμελιά με την αναίδεια. Πιστός στο πνεύμα του ανθισμένου μπουκέτου, ο Francois Demachy δημιούργησε μια σύνθεση άμεσα επιβλητική και αναμφισβήτητα ελκυστική. Φυσικά όμορφη με ένα έντονα αρωματικό μπουκέτο λουλουδιών. Άγρια με μια σπιρτόζα γλυκύτητα. Τόσο φρέσκο και δροσερό όσο μια ασταμάτητη ανθοφορία.

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ… ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

IMG_3941

Το μοναδικό τριαντάφυλλο της Grasse με τον απόλυτο αισθησιασμό του, τo τριαντάφυλλο Centifolia, με νότες από μέλι και πιπέρι βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το πανέμορφο Rosa Damascena, και όλα μαζί αγκαλιάζουν τη λαμπερή παιωνία. Διατηρώντας μια βάση λευκού μόσχου που περικλείει τη σύνθεση και αναπτύσσεται ώστε να φτάσει στις φρουτώδεις νότες του, το Miss Dior Absolutely Blooming είναι συνεχώς δροσερό και φρέσκο.

ΕΓΙΝΕ 69 ΧΡΟΝΩΝ

IMG_3931

Στις 12 Φεβρουαρίου 1947, ο Christian Dior ανατρέποντας τους κώδικες κομψότητας, παρουσίασε το New Look, ένα νέο, αισθησιακό στιλ στους σταρ και δημοσιογράφους. Για να συμπληρώσει τις προκλητικές καμπύλες του νέου του στιλ, ο Dior δημιούργησε πριν 69 χρόνια  και το πρώτο του άρωμα, που έμελλε να γίνει θρύλος.

IMG_3942

Το ονόμασε Miss Dior και καθιερώθηκε ως σήμα κατατεθέν του οίκου του. Ο ίδιος είχε πει: «Το δημιούργησα για να περιβάλω κάθε γυναίκα με απαράμιλλη θηλυκότητα. Θα έλεγα, ότι από το μπουκάλι του προβάλλουν μία-μία όλες οι δημιουργίες μου». Και είχε απόλυτο δίκιο…

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo