Γνώρισε τα αρωματικά αστέρια του Molton Brown

Ξέρεις ποια είναι τα βήματα προς τη σαγήνη; Πρώτα συλλέγονται σπάνια συστατικά από εξωτικούς προορισμούς… Μετά, αναμιγνύονται με μεγάλη προσοχή και δεξιοτεχνία… Και τότε μόνον οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Οίκου Molton Brown δημιουργούν τις εκπλήξεις τους… Εκπλήξεις που μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων τους. Τώρα είναι η ώρα να τα γνωρίσεις καλύτερα! 

Οι αρωματοποιοί του βρετανικού οίκου από το 1973 δημιουργούν με περίσσια τέχνη μοναδικές αρωματικές συλλογές που σαγηνεύουν τις αισθήσεις μας με τις τολμηρές ευωδιές τους. Tώρα λοιπόν  μπορείς να αφεθείς στον κόσμο των αρωμάτων του Οίκου Molton Brown! Εμείς σου προτείνουμε τις πολυτελείς συλλογές που ξεχωρίζουν.

Οrange & Bergamot 

H αγαπημένη συλλογή Orange & Bergamot, είναι το “αστέρι” του οίκου! Αποτελεί bestseller για περισσότερο από 30 χρόνια κι έχει κατακτήσει βραβεία ομορφιάς. Πρόκειται για μια σειρά με signature προϊόντα του οίκου Molton Brown. Το μοναδικό αυτό εμβληματικό άρωμα εμπνευσμένο από άνθη νεραντζιάς, παρεπέμπει σε αρώματα που συναντάς στους δρόμους και τις βασιλικές αυλές της Σεβίλλης. Αναβλύζει νότες από λεμόνι, πορτοκάλι και περγαμόντο της Ανδαλουσίας, δημιουργώντας έτσι ένα αναζωογονητικό και σύγχρονο Eau de Toilette που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Το Eau de Toilette της συλλογής συνδυάζει τη φρεσκάδα και τη διάρκεια της φυσικής αίσθησης των εσπεριδοειδών και των λουλουδιών με σύγχρονα συστατικά, όπως έλαιο νερολί και κεχριμπάρι, για μια χαρούμενη αίσθηση ενός αρώματος που διαρκεί.αρώματα Molton Brown

Jasmine & Sun Rose 

Εξαιρετικά απαλό αλλά και δυναμικό, το γιασεμί έχει εγκατασταθεί στη καρδιά της αρωματικής σειράς  Jasmine & Sun Rose. Tα χρώματα από σμέουρα και ροδάκινα συναντούν τις λουλουδένιες πινελιές του οσμανθού και του γιασεμιού, που συλλέγεται από τις όχθες του Δέλτα του ποταμού Νείλου κυρίως το βράδυ… Και ξέρεις γιατί; Μόνον έτσι διατηρείται η μεθυστική του μυρωδιά.

Η συλλογή Jasmine & Sun Rose αποτελεί μια ωδή στη θαρραλέα θηλυκότητα. Είναι εμπνευσμένη από αυτό που η διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανίδα εικαστικός Rhea Thierstein περιγράφει ως μοντέρνο, θηλυκό και παιχνιδιάρικο άρωμα. Κι αυτό οφείλεται στο κύριο συστατικό του, το γιασεμί και τη γοητεία που το χαρακτηρίζει, δημιουργώντας ένα πραγματικό αριστούργημα.

Coastal Cypress & Sea Fennel

Mε μια περιπέτεια εμπνευσμένη από τη θάλασσα, ο Οίκος Molton Brown αφυπνίζει όλες μας τις αισθήσεις. Μιλάμε για τη συλλογή Coastal Cypress & Sea Fennel. Το συγκεκριμένο θαλάσσιο άρωμα, είναι δημιουργημένο από φύλλο συκιάς, κάρδαμο, περγαμόντο, γιασεμί, φύλλο βιολέτας, κυπαρίσσι, μόσχο και κέδρο, συνδυάζοντας την αλμύρα από τις σταγόνες των κυμάτων, όταν συγκρούονται με τα βράχια. Αυτή η παράτολμη συλλογή Coastal Cypress & Sea Fennel αντικατοπτρίζει το πρωτοποριακό πνεύμα του Οίκου, με το κύριο συστατικό να προέρχεται από το Cape York – μια απομακρυσμένη, ανεξερεύνητη χερσόνησο στην Αυστραλία. Πρόκειται για το κυπαρισσέλαιο, που είναι γνωστό και ως «μπλε χρυσός», ένα μοναδικό φυσικό μπλε αιθέριο έλαιο που αναμιγνύεται με αλμυρά αρωματικά αρώματα του μάραθου, αποπνέοντας φρεσκάδα και αληθινό αισθησιασμό.

More info

Ανακάλυψε όλες τις σειρές προϊόντων του Οίκου Molton Brown στα καταστήματα Beauty Line, σε όλες τις πόλεις. Βρες περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Molton Brown Cyprus στο Facebook.

Σημείωσε ότι από το 2013 απονεμήθηκε στον οίκο Molton Brown η σφραγίδα έγκρισης Leaping Bunny από την Cruelty free International. Μια σφραγίδα που πιστοποιεί ότι τα προϊόντα της δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo