Γιορτινό Vs καθημερινό βελούδο

Θηλυκό, αριστοκρατικό, πολυτελές, αλλά με ένα νέο, πιο ενδιαφέρον twist! Ναι, η μόδα φέτος επιβάλει το βελούδο και μας προτείνει να το φοράμε απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ…

Η νέα hot τάση προτείνει το βελούδινο φόρεμα, με την απαλή και διακριτική του λάμψη να εισβάλει στη γκαρνταρόμπα μας και να αναδεικνύεται σε must have κομμάτι όλου του χειμώνα.

Βελούδινη επανάσταση  

Ειδικά τώρα στις γιορτές όμως, το βελούδο που κάνει την μεγάλη του επιστροφή, εντυπωσιάζει… Εξοστρακίζοντας το κλασικό μαύρο βελούδινο φόρεμα, φέτος θα το φορέσουμε σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε (όπως πρότεινε ο οίκος Christian Dior).

Απλό, σε πολύ προσεγμένες φόρμες, το νέο βελούδινο φόρεμα μπορεί να μας εξυπηρετήσει από νωρίς το πρωί στο γραφείο, αλλά και μέχρι το βράδυ στις επίσημες εμφανίσεις μας – προσθέτοντας αναλόγως κάποια ξεχωριστά αξεσουάρ.

Άλλοτε πάλι, θα το βρούμε στο κόκκινο της φωτιάς (όπως θέλει ο οίκος της Max Mara) ή σε σκούρο μπορντό (όπως πρότεινε ο οίκος Altuzarra), σε τόνους του ζαφειριού, του σμαραγδιού ή σε τόνους του μελιού και όχι μόνον.

Velvet vibes

Σε τι στιλ θα το φορέσουμε; Θα το επιλέξουμε ανάμεσα σε μπαρόκ ή σε βικτωριανό στιλ, ή σε πολύ trendy slip dress, σε φούστες, σε παντελόνες, σε κοστούμια ή απλώς σε κομψά σακάκια.

Μιλάμε για την απόλυτη, κυριαρχική τάση που θα φορεθεί από την κορυφή ως τα νύχια, αφού φέτος κυκλοφορούν όχι μόνον βελούδινα ρούχα αλλά και παπούτσια και τσάντες, προσθέτοντας βαθμούς σε κάθε μας εμφάνιση!

Οι fashionistas και οι celebrities το έχουν εντάξει στις εμφανίσεις τους, και όχι μόνον στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους. Εσείς θα το επιλέξετε για τις γιορτινές σας εμφανίσεις;

 

 

MadameLeFo