Γιατί όλα γίνονται «incredible» στη Λευκωσία;

Ναι «incredible»! Τα πάντα γίνονται «incredible», γιατί πολύ απλά, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο Nicosia Mall. Το νέο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας μπαίνει στην τελική… ευθεία και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.

Με υπόσχεση τη διαφορετικότητα, το Nicosia Mall είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του σε 20+1 ημέρες από σήμερα… Το πολυαναμενόμενο νέο εμπορικό ορόσημο της Λευκωσίας συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό διεθνών brands κάτω από την ίδια στέγη και θα προσφέρει μια απαράμιλλη και πρωτοποριακή εμπειρία σε όλους εμάς τους επισκέπτες του.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι εδώ και αρχίστε να μετράτε αντίστροφα!

Ο χώρος του φιλοξενεί αρκετά flagship καταστήματα πασίγνωστων εταιριών καθώς και διεθνή brands που κάνουν το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά, εγκαινιάζοντας στο Nicosia Mall τα πρώτα τους καταστήματα στην Κύπρο.

Το Nicosia Mall, εκτός από την ξεχωριστή εμπειρία αγορών και μόδας, αναμένεται να προσφέρει και νέες εμπειρίες στην εστίαση και την ψυχαγωγία, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στο μότο του, ως το κέντρο όπου όλα γίνονται «incredible».

«incredible»

Με τα εγκαίνιά του να πλησιάζουν, η αγωνία κορυφώνεται και ο πήχης έχει τεθεί ψηλά. Έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον με την «incredible» φιλοσοφία του, το νέο κεφάλαιο που ανοίγει το Nicosia Mall, δικαιωματικά, αναμένεται με ανυπομονησία. Από την Τετάρτη 21/11/2018, όταν οι πόρτες του Nicosia Mall ανοίξουν, θα μπορούμε επιτέλους να ζήσουμε νέες «incredible» εμπειρίες που θα κερδίσουν τις καρδιές μας.

«incredible» διαφημιστική καμπάνια 

Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της λειτουργίας του Nicosia Mall, έχει ξεκινήσει ήδη και η δυναμική και γεμάτη στυλ διαφημιστική καμπάνια του. Με γενικό τίτλο «Incredible Countdown», η νέα καμπάνια εμπνέεται από τα τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα του Nicosia Mall και μας καλεί να ταξιδέψετε σε ένα κόσμο γεμάτο ζωντάνια, χρώματα και μόδα.

«incredible»

Στιγμιότυπο από τα backstage της φωτογράφησης για το «incredible» διαφημιστικό σποτ του Nicosia Mall

Στη φωτογράφιση και στο βίντεο πρωταγωνιστούν τέσσερα μοντέλα διεθνούς εμβέλειας –  η Evelyn Van Eetvelde,  η Flora Musy, η Gabriela Michalska και η Nanna Hedegaard – οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον ενθουσιασμό και το στυλ που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα του νέου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας.

Δείτε και το διαφημιστικό σποτάκι κάνοντας κλικ εδώ 

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες στο www.nicosiamall.com

 

MadameLeFo