Γιατί μια κόκκινη καρδούλα δεν είναι ποτέ… αρκετή!

Ο έρωτας εκφράζεται με πάρα πολλούς τρόπους, και σίγουρα μια κόκκινη καρδούλα δεν είναι ποτέ αρκετή! Γι’ αυτό κι εμείς στη MadameLeFo είχαμε τη φαεινή ιδέα να σας προτείνουμε για την αυριανή μέρα τις πιο ευφάνταστες λύσεις που θα δωρίσετε με περισσή αγάπη στο έτερον σας ήμισυ! Στο ECOhoME STORE εντοπίσαμε φανταστικές ιδέες, που όχι μόνον ταιριάζουν γάντι για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά είναι διαχρονικά ερωτεύσιμες!

Καταρχήν στο αγαπημένο κατάστημα της ECOhoME STORE εντοπίσαμε χίλιες δυο ιδέες για δωράκια πέρα από τα τετριμμένα! Πρώτα απ’ όλα θα σας δώσω το παράδειγμα με τα ξύλινα πιάτα και τα εκπληκτικά φλιτζάνια του love milo studio, με το ιδιαίτερο design και τον ecofriendly χαρακτήρα.

Στη συλλογή υπάρχουν και τα λινά runners και τα placemats, από φελλό, που είναι έτοιμα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο καθημερινό τραπέζι σας και ειδικά στο αυριανό dinner for two! Εννοείται υπάρχουν και τα λινά νεσεσέρ και τα clutch bags για το laptop, της συλλογής Cosmos, που μπορείτε άνετα να δωρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Εδώ θα βρείτε επίσης, τα χειροποίητα -κεντητά μαξιλαράκια της ελληνίδας δημιουργού των Funny-Granny, που με περίσσια τέχνη αποδίδει το χθες στο σήμερα, μ’ ένα σύγχρονο twist!

HomeLife! HomeLove!

Για να προσθέσετε περισσότερο πάθος και ζεστασιά στο χώρο σας και ειδικά στο τραπέζι σας, σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να βάλετε παντού κόκκινα κεριά! Γι’ αυτό στο ECOhoME STORE θα ανακαλύψετε τα κεριά της συλλογής HomeLife! HomeLove! Πρόκειται για τη σειρά από τρία χειροποίητα κεριά, με φίνο άρωμα, που αναβλύζει και γεμίζει το χώρο από αγάπη, συντροφικότητα, ζεστασιά, θετική ενέργεια και απόλυτη γαλήνη. Αυτό άλλωστε ήταν και η πηγή έμπνευσης της δημιουργίας των HomeLife! HomeLove!

Η συλλογή quote candles δημιουργήθηκε με βάση την αγάπη της Ευγενίας Ηροδότου- Αλεξάνδρου, της ιδιοκτήτριας του ECOhoME STORE, για τα quotes, την αγάπη της για το σπίτι, την αγάπη της για τη ζωή και τον μινιμαλισμό. Το βασικό μότο του brand άλλωστε, είναι να μεταδίδει ενδιαφέροντα μηνύματα, με τα οποία επιθυμεί να συνδέει, να ενθαρρύνει τη βαθύτερη σκέψη και να επιτρέψει την περαιτέρω εξωστρέφεια και εσωτερική επικοινωνία!

Το πρώτο κερί, το HOME είναι η βάση της συλλογής, και απ’ εκεί ξεκίνησε η όλη ιστορία της δημιουργίας της συλλογής. Με ραφινάτο άρωμα χαμομηλιού, χαρίζει καθαρότητα και ηρεμία, μνήμες του χθες, ευχαρίστηση και μια ισχυρή δόση αισιοδοξίας. Το δεύτερο κερί, το LIFE, μας καλεί να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι ωραία… Και πράγματι, όταν ανάβεις ένα κερί με άρωμα βανίλιας νιώθεις τη χαρά και τη χαλάρωση σε όλη της την εμβέλεια. Το κερί LIFE θα γίνει μια οπτική υπενθύμιση της νέας σας ικανότητας να κερδίσετε τον εαυτό σας.

Και το τρίτο, αλλά όχι το τελευταίο, το κερί LOVE συνειδητοποιείς όντως ότι μόνον η αγάπη μπορεί να κάνει ένα σπίτι αληθινή «φωλιά» για όλα τα μέλη που ζουν κάτω από την ίδια σκεπή. Η αγάπη δίνει νόημα και αξία στα πάντα. Με το σανταλόξυλο να πλημμυρίζει το χώρο, αφού είναι το άρωμα του που επιλέγηκε για το κερί LOVE είναι πλούσιο, γλυκό, ζεστό, ερωτικό και καταπραϋντικό και πλημμυρίζει το σπίτι με τους μαγικούς του τόνους.

Love letters, love poems

Τι θα ήταν η αγάπη χωρίς ένα στίχο, χωρίς ένα ποίημα, χωρίς ένα απόφθεγμα; Και επειδή η Ivana Aresti, του Oh Deer Design Studio, λατρεύει την ποίηση και την δημιουργία, έψαξε, βρήκε και τελικά έστησε το Love project της. Ένα project πλημμυρισμένο από αγάπη και έρωτα, βασισμένο σε επιλεγμένα αποφθέγματα από τα ερωτικά γράμματα μεγάλων αντρών, όπως ήταν ο Μπετόβεν και ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

Εκφράζοντας τον έρωτά τους μέσω των χειρόγραφων επιστολών τους, τα γράμματα και οι λέξεις φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη δύναμη – ακόμα και μετά το πέρασμα τόσων χρόνων. Αν και στην εποχή μας η γραπτή χειρόγραφη επιστολή και ο ρομαντισμός έγιναν σπάνια φαινόμενα, η Ivana επιχειρεί να επαναφέρει τις όμορφες στιγμές του χθες στην σημερινή εποχή, μέσα από απλά, αλλά πρωτότυπα χειροποίητα αντικείμενα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι, από οργανικό βαμβάκι.

Έτσι δημιούργησε τσαντούλες για τα καθημερινά ψώνια, νεσεσέρ, αλλά και μαξιλαράκια, στα οποία τύπωσε τους στίχους και τα ποιήματα των σημαντικών προσωπικοτήτων του χθες.

Beauty made in Cyprus

Απαραίτητη όμως, είναι και η φροντίδα του δέρματος… Και στο ECOhoME STORE θα βρείτε – ειδικά για όσους επιλέγουν να περιποιούνται πάντα με φυσικά προϊόντα την επιδερμίδα τους- καλλυντικά κύπριων δημιουργών και τα φιλοξενεί με επιτυχία στο κατάστημά της η Ευγενία Ηροδότου-Αλεξάνδρου. Τρανό παράδειγμα τa Hermann gourmet cosmetics, της Φιλιώς Hermann, που φτιάχνει μοναδικά οικολογικά καλλυντικά και αρώματα made in Cyprus και που έχουν εγκριθεί από την Peta.

Μεταξύ άλλων, εντοπίσαμε και τις νέες αφίξεις του τομέα της ομορφιάς, όπως τις νέες συλλογές φυσικών καλλυντικών της Gaia Olea, της Έλσης Χατζηπαυλή, της Κύπριας επίσης δημιουργού που ασχολείται με τα φυσικά καλλυντικά εδώ και χρόνια.

Και επειδή σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε μόνον για τον εαυτό σας, εδώ θα ανακαλύψετε και το Beardspect, το πρώτο λαδάκι made in Cyprus με την υπογραφή του Αλέξη Σολομών και του Κωνσταντίνου Λοΐζου για τα αντρικά γένια, με το υπέροχο άρωμα και τις ενυδατικές ιδιότητες. Μιλάμε για το ιδανικότερο δώρο για τον άντρα της ζωής σας, που ακόμη κι αν δεν έχει γένια, μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν after shave! Μάλιστα, έχει τόσο εντυπωσιακή φόρμουλα, που σίγουρα δεν θα το αντέξετε και σίγουρα κάποια στιγμή θα το… δανειστείτε από τον καλό σας!

Κι αν πιστεύετε ότι δεν προλαβαίνετε να πάτε να αγοράσετε σήμερα το δώρο για το έτερον ήμισυ της ζωής σας, υπάρχει και το online shop του ECOhoME STORE, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές σας, απ’ τον καναπέ σας, τώρα!

More info: Το ECOhoME STORE βρίσκεται στην οδό Κυπράνορος 36, στη Λευκωσία, τηλ. 22380707

http://www.ecohome-store.com/

MadameLeFo