Γευόμαστε από τη Lidl τα Sushi Box Select & Go

Από τα μέσα Φεβρουαρίου όλοι όσοι λατρεύουν τα sushi μπορούν πια να τα απολαμβάνουν από οποιοδήποτε κατάστημα της Lidl! Ναι, η Lidl Κύπρου πρωτοτυπεί, και μας παρουσιάζει το νέο και πρωτοποριακό προϊόν, Sushi Box Select & Go, που παράγεται αποκλειστικά για τη Lidl από την εταιρία MaxiFoods.

Lidl Sushi

Επίσκεψη με την Lidl Κύπρου στην Maxifoods 

Πρόσφατα εκπρόσωποι των Μέσων Mαζικής Επικοινωνίας μαζί με στελέχη της Lidl επισκέφτηκαμε τις εγκαταστάσεις της Maxifoods. Και ο Operations Manager της εταιρίας, Πάμπος Ξενοφώντος μας ξενάγησε σε όλους της τους χώρους. Lidl SushiΣε μια μοναδική εμπειρία, στο εργαστήριο και παρασκευαστήριο των αποκλειστικών προϊόντων Sushi Box Select & Go η Quality Manager της εταιρίας, η κυρία Δέσπω Κωνσταντίνου, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τη συνέπεια και τη σχολαστικότητα της Maxifoods όσον αφορά στους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που κατέχει από τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα όπως είναι τα ISO FSSC22000 και BRC FOOD certificated. Lidl SushiΤέλος, όλοι μας παρακολουθήσαμε την καθημερινότητα του Yanko Slavov, του εξειδικευμένου Sushi Chef, και της ομάδας του, που παρασκευάζει αποκλειστικά για τη Lidl Κύπρου υψηλής ποιότητας Sushi σε έναν χώρο πρότυπο, εγκεκριμένο και ελεγχόμενο από τις υγειονομικές υπηρεσίες.Lidl Sushi

Lidl Κύπρου & MaxiFoods 

Lidl SushiΕκτός αυτών, σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της Lidl Κύπρου διατίθενται από το 2014 τα προϊόντα της αποκλειστικής ετικέτας Fresh Fish Today. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται 11 κωδικοί από ολόκληρα ή φιλεταρισμένα κυπριακά και εισαγόμενα φρέσκα ψάρια, όπως τσιπούρα, λαβράκι, σολομός, πέστροφα, πέρκα και γόπα. Lidl SushiΗ συνεργασία με την εταιρία MaxiFoods χρονολογείται από το 2014 με σταθερά ανοδική πορεία. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ένα προαπαιτούμενο για τη συνεργασία των προμηθευτών με τη Lidl Κύπρου. Η Maxifoods πρωτολειτούργησε το 2001 από τον ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή Μιχάλη Καραγιάννη. Με στόχο της να εισαγάγει στην κυπριακή αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας, σήμερα είναι μια επιχείρηση χονδρικής πώλησης φρέσκων και κατεψυγμένων ειδών διατροφής, που ξεχωρίζει για την υπερσύγχρονη γραμμή συσκευασίας της.

Στη Lidl Κύπρου επιλέγουν ποιoτικά προϊόντα από την Κύπρο και τα φέρνουν στο τραπέζι μας γιατί είναι «μαζί σε κάθε φάση»

More info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιπλανηθείτε στα

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy/

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

 

MadameLeFo