Βραδιά αγάπης με τη στήριξη της Lidl Κύπρου  

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργάνωσε ανήμερα της ημέρας της αγάπης ένα gala dinner στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και Υψηλού Προστάτη του Συνδέσμου, κ. Νίκου Αναστασιάδη. Και η Διεύθυνση της Lidl Κύπρου παρέδωσε επιταγή ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, για τη στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». 

 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, στην ομιλία του, αναγνώρισε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Τόνισε δε ότι το κράτος θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Συνδέσμου για παροχή φροντίδας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμος Αδάμου, ανέφερε: «Η οικογένεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου μεγαλώνει συνεχώς. Οι χορηγοί, οι υποστηρικτές και οι εθελοντές, μαζί με το προσωπικό, είναι οι δυνατοί κρίκοι μιας αλυσίδας που μας κρατά γερά δεμένους, προσηλωμένους στο όραμά μας «Κανένας συνάνθρωπος μας που τον άγγιξε ο καρκίνος, να μην μείνει αβοήθητος». Σκοπός μας όλοι οι ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, που διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και την ποιότητά ζωής, τόσο των ασθενών όσο και των οικογενειών τους».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl, κυρία Βασιλική Αδαμίδου

Μέγας Χορηγός του Δείπνου Αγάπης ήταν η Lidl Κύπρου. Από την Lidl Ελλάδας -Κύπρου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl, κα Βασιλική Αδαμίδου διαβεβαίωσε ότι η Lidl θα είναι δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Ανέφερε μάλιστα, ότι θα συνεχίσουν να καλύπτουν τα έξοδα σίτισης των ασθενών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Παράλληλα θα συμβάλλουν σημαντικά στο έργο του Συνδέσμου με διάφορες άλλες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Lidl

Ο Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Lidl Κύπρου, Σπυρίδωνας Κονδύλης παρέδωσε την επιταγή των 50 χιλιάδων ευρώ, στον πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ Αδάμο Αδάμου

Μάλιστα, ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου κ. Σπυρίδωνας Κονδύλης παρέδωσε στον δρ. Αδάμο Αδάμου, πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, επιταγή ύψους 50 χιλιάδων ευρώ. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της εταιρείας για στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με υλικά από την LIDL Κύπρου, παρέα με τη μουσική συνοδεία του μοναδικού Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Lidl και Εταιρική υπευθυνότητα

Η στήριξη της Lidl Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο δεν αποτελεί μόνο στρατηγικό πυλώνα της εταιρικής υπευθυνότητας, αλλά και επιχειρηματικό καθήκον. Έτσι, βρίσκεται δίπλα και στους εθελοντές που επιτελούν μοναδικό έργο προς την κοινωνία.

Ιάκωβος Ανδρενίδης, Σπυρίδωνας Κονδύλης, Νικόλας Αγγελόπουλος

Εκ μέρους της Lidl, ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, κ. Σπυρίδωνας Κονδύλης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και έξι χρόνια η Lidl Κύπρου είναι αρωγοί και συμπαραστάτες. Έτσι εκτός από τα χρήματα που προσφέραμε για τη λειτουργία της Αροδαφνούσας, έχετε και τη στήριξή μας στη σίτιση των πασχόντων – φιλοξενούμενων στην Αροδαφνούσα χορηγώντας τρόφιμα και υλικά αγαθά. Παράλληλα, χρηματοδοτούμε μισθούς και λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε καθημερινά να προσφέρετε υγιεινά και νόστιμα γεύματα στους ασθενείς. Για όλους εμάς στην Lidl Κύπρου η δημιουργία αλυσίδας αγάπης και κοινωνικής προσφοράς είναι καθημερινός μας στόχος και η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί έμπρακτη προτεραιότητα.»

Ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης Lidl Ελλάς, ο δρ. Αδάμος Αδάμου, η Βασιλική Αδαμίδου και η Φωτεινή Παλληκαρίδου

Από τις 29 Οκτωβρίου, είχε αρχίσει η καμπάνια. Μια καμπάνια, κατά την οποία με αγορά κάθε συσκευασίας Favorina (με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια), αξίας 6,99€, η Lidl προσέφερε 2€ στο κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα”. Έτσι, συγκεντρώθηκε το ποσό των 50,000€, που παραδόθηκε κατά τη διάρκεια του gala dinner.

Τέλος, κληρώθηκε ένα σετ κοσμημάτων για εκείνον και εκείνη, σχεδιασμένο από τη βραβευμένη στο London Fashion Week Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων Μύριαμ Σώσειλου (Myriam SOS). Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης οι εθελόντριες του Συνδέσμου, Έρση Ροδοσθένους και Σάρα Δρουσιώτη. Την εκδήλωση υποστήριξαν επίσης και οι Myriam SOS, Aegean Airlines, Τop Kinisis Travel, Occhio Hospitality Group και το ξενοδοχείο Semeli Hotel

More info

Βρείτε περισσότερα για την Lidl Κύπρου

www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy/

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

https://www.instagram.com/lidl_cyprus/

Snapchat: lidlcyprus

Μάθετε περισσότερα για την εταιρική υπευθυνότητα της Lidl Κύπρου εδώ

Μαθαίνω μαγειρεύοντας με τη Lidl

MadameLeFo