Βρήκα τo νέo iD της… ομορφιάς μου

Εσύ το βρήκες; Αν όχι, μάθε πως κι εγώ, όπως κι εσύ φαντάζομαι, έψαχνα για καιρό ένα ενυδατικό προϊόν που να μου προσφέρει και άλλα συστατικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Και να που τώρα η Clinique με σκέφτηκε! Και με βοήθησε να ανακαλύψω το νέο custom made id της… ομορφιάς μου. Λέγεται Clinique iD™ και ας δούμε τι επαναστατικό περιέχει αυτό το μοναδικό προϊόν. 

Η iD επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας μου 

Μάθε λοιπόν, πς τώρα πια μπορώ να δημιουργώ το αποκλειστικά δικό μου κοκτέιλ για την περιποίηση και τη φροντίδα της επιδερμίδας μου. Μιλώ για το επαναστατικό -εξατομικευμένο- σύστημα ανάμιξης  με το νέο Clinique iD! Και επειδή εγώ βρήκα τον κατάλληλο συνδυασμό για τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, θα σου πω τον τρόπο να “φτιάξεις” κι εσύ το δικό σου κοκτέιλ!

Δες εδώ το σχετικό βιντεάκι και θα καταλάβεις πόσο εύκολο είναι!

Καταρχήν, θα πας σ’ έναν από τους πάγκους της Clinique, και θα αναζητήσεις το δικό σου Clinique iD. Τι εννοώ; Εκεί λοιπόν, οι προσοντούχες σύμβουλοι της Clinique θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις την επόμενη επανάσταση στην περιποίηση προσώπου σου: Το ολοκαίνουριο Clinique iD δηλαδή, το πρώτο Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης. Και το πιο σημαντικό; Είναι σχεδιασμένο ακριβώς για το δικό σου τύπο επιδερμίδας. Και όχι μόνον! Αυτό το μοναδικό σύστημα μπορεί να καλύψει και όλες σου τις ανησυχίες: Την αφυδάτωση, τις ρυτίδες, τον ανομοιόμορφο τόνο, τους ανοιχτούς πόρους, κ.α. Τώρα πια θα μπορείς να ενυδατώνεις ΚΑΙ να περιποιείσαι ταυτόχρονα την επιδερμίδα σου με το ολοκαίνουριο Clinique iD. Σημείωσε ότι ήδη έφθασε και στην Κύπρο, και θα το βρεις σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς!

A little story

Η Clinique ήταν το brand ομορφιάς που παρουσίασε πρώτη την ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου. Και να σου εξηγήσω τι εννοώ: Από το 1968, δημιούργησε και πρότεινε σε όλες τις γυναίκες (και τους άντρες) το μοναδικό (εμβληματικό πια) Σύστημα Περιποίησης 3-Step.  Αποτυπώνοντας ξανά την καθημερινή περιποίηση του σύγχρονου ανθρώπου, η Clinique σε ενισχύει προσφέροντας σου τη δυνατότητα για τον πλήρη έλεγχο και την δημιουργία της ιδανικής ενυδατικής κρέμας για τον τύπο της επιδερμίδας σου και για τις δικές σου ανάγκες και ανησυχίες. Όταν πρόκειται για την περιποίηση της δικής σου επιδερμίδας, τώρα πια έχεις την επιλογή της εξατομίκευσης και όχι του συμβιβασμού. Μιλάμε για μια νέα εποχή στην εξατομίκευση που την έχουμε πια και εδώ στην Κύπρο!

Η iD ακρίβεια κάνει τη διαφορά

Οι καινοτόμες, ειδικά-σχεδιασμένες συσκευασίες των Clinique iD χαρίζουν τις ακριβείς αναλογίες σε κάθε πάτημα της αντλίας. Και για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται θα σου πω αυτό: 90% ενυδατική βάση, 10% ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών. Κάνοντας έτσι πανεύκολη την υπόθεση ενυδάτωση ΚΑΙ περιποίηση! Υπόψην: Θα το βρεις σε 15 συνδυασμούς για να ενυδατώσεις το δικό σου μοναδικό τύπο επιδερμίδας. Και όχι μόνον! Γιατί με το Clinique iD μπορείς παράλληλα να περιποιηθείς τη βασική ανησυχία για την επιδερμίδα σου.

 iD, σημαίνει εύκολο, όσο το 1,2,3!

Το Clinique iD κάνει την περιποίηση προσώπου μια πανεύκολη υπόθεση. Απλά θα χρειαστείς να ακολοθήσεις τρία βήματα: Επέλεξε τη δική σου Ενυδατική Βάση, μια από τις πέντε Ενεργές Κάψουλες Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών και θα δημιουργήσεις το πολύ προσωπικό κοκτέιλ σου, το Clinique iD για Εξατομικευμένη Ενυδάτωση.

  1. Επιλέγεις τη δική σου ενυδατική βάση Dramatically Different -ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και στην προτίμησή σου σε υφή:
  • Dramatically Different™ Hydrating Jelly: Αυτή η ολοκαίνουργια, ανάλαφρη και αναζωογονητική υδάτινη υφή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: Μια από τις πιο αγαπημένες συνθέσεις και υφή της Clinique σε όλο τον κόσμο. Η μεταξένια αυτή λοσιόν είναι κατάλληλη για την πολύ ξηρή και ξηρή/μικτή επιδερμίδα.
  • Dramatically Different Oil-Free Gel: Με ανάλαφρη υφή, αυτή η λοσιόν-gel βοηθάει στην εξισορρόπηση και ανανέωση των πιο λιπαρών τύπων επιδερμίδας. Τέλεια για μικτή/λιπαρή και πολύ λιπαρή επιδερμίδα.
  1. Στη συνέχεια επιλέγεις τη δική σου Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών ανάλογα με την βασική ανησυχία που έχεις για την επιδερμίδα σου. Κάθε κάψουλα περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση καθαρότητας, συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά που στοχεύουν σε μια εξειδικευμένη ανάγκη, ανησυχία.Ερεθισμός: κατευνάζει, χαρίζει άνεση.Πόροι & Ανομοιόμορφη Υφή: βελτιώνει την υφή, χαρίζει φωτεινότητα.Ανομοιόμορφος Χρωματικός Τόνος: ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φωτεινότητα.Κούραση: χαρίζει ενέργεια, αναζωογονεί τη λάμψη.Γραμμές & Ρυτίδες: λειαίνει γραμμές, «γεμίζει».

Δες το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

  1. Τρίτο και τελευταίο βήμα; Βάζεις τη δική σου Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών στην Ενυδατική Βάση της επιλογής σου και δημιουργείς το δικό σου Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης!

Και μιλάμε ότι μετά από κάθε χρήση θα δεις άμεσα τα καλύτερα αποτελέσματα. Τέλεια επιδερμίδα και εξατομικευμένη εμπειρία. Αρκεί να το χρησιμοποιείς καθημερινά δύο φορές την ημέρα, ΠΡΩΪ και ΒΡΑΔΥ σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 More info

Και να θυμάσαι: Όλα τα προϊόντα της Clinique είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. Χωρίς parabens, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς άρωμα. Μόνο για να είναι η επιδερμίδα σου πάντα χαρούμενη! Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ στο http://cliniquecyprus.com/skin-smarts/game-changer/clinique-id

 

 

MadameLeFo