Βήματα κομψότητας και άνεσης, με την υπογραφή Ecco

Κάνουμε νέα βήματα κομψότητας και άνεσης, χάρη στα ξεχωριστά designs της νέας συλλογής των Ecco και στη συνεργασία με την Image and Fashion Consultant Σόφη Μούσκου. Γι’ αυτό και μάθαμε τα πιο χρήσιμα tips για την επιλογή των παπουτσιών της σεζόν.

Τα Ecco, παγκόσμιας εμβέλειας κατασκευαστής ποιοτικών προϊόντων υπόδησης και αξεσουάρ  με έδρα την Δανία, παρουσίασαν την άφιξη της νέας τους συλλογής για το χειμώνα  2018/19. Η συλλογή που αποτελείται από μοναδικά γήινα χρώματα και κομψά σχέδια, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Η Ecco, λανσάρει τη νέα συλλογή της γιορτάζοντας σε συνεργασία με την σύμβουλο μόδας Σόφη Μούσκου μία μοναδική στυλιστική εμπειρία. Η Σόφη παρουσίασε όλους τους τρόπους για να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα looks με βάση τα παπούτσια μας, #Dressfromtheshoesup.

Στις αρχές Δεκεμβρίου λοιπόν, η Σόφη βρέθηκε στο κατάστημα της Εcco στην Έγκωμη, όπου μοιράστηκε με τους καλεσμένους τις πολύτιμες στυλιστικές συμβουλές της.

Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με cocktails και μουσική, οι καλεσμένοι από το χώρο των media, influencers και bloggers γνωρίσαμε από κοντά τη νέα συλλογή και παρακολουθήσαμε την παρουσίαση της Σόφης με θέμα #Dressfromtheshoesup.
Και οι MadameLeFo είμασταν εκεί για να μάθουμε τα πάντα. Αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο στον καθένα ξεχωριστά, η Σόφη μας βοήθησε να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή των Εcco.

Φέτος η Ecco λανσάρει μια καινούργια εντυπωσιακή σειρά, την SHINEBRIGHT, που αποτελείται από μικροσκοπικές ίνες γυαλιού και ενσωματώνεται στο δερμάτινο τελείωμα τους. Το βάρος των γυάλινων ινών δημιουργούν φυσική λάμψη, που είναι αποτέλεσμα της αντανάκλασης του φωτός.

Σχολιάζοντας την παρουσίαση της νέας σειράς της Ecco στην γραμμή των προϊόντων, η Σόφη πρόσθεσε: «Η Εcco εργάζεται συνεχώς  στην ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων αλλά και επιλογές που συνδυάζουν αρμονικά στυλ, κομψότητα και άνεση. Άλλωστε κατάγεται από τη νέα πρωτεύουσα της μόδας, την Κοπεγχάγη. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την συνεργασία, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να σας δείξω πώς μπορείτε να φορέσετε τα παπούτσια της για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας για οποιαδήποτε περίσταση».

Η Retail operations manager της Ecco κα Ροδούλλα Κυριάκου ανέφερε: «Η νέα μας συλλογή είναι αποτέλεσμα την συνεργασίας των αξιών της Ecco. Ποιότητα, στυλ και άνεση ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια πραγματικά μοναδική σειρά που ταιριάζει στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή».

To cv της Ecco 

Η εταιρία ιδρύθηκε στην Κοπεγχάγη το 1963, και ειναι πλέον μία διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα που συνδυάζει την ποιότητα και την άνεση. H επιτυχία της Ecco χτίστηκε πάνω στα διεθνώς γνωστά προϊόντα της -για την εφαρμογή και την κορυφαία ποιότητα δέρματος που χρησιμοποιείται στα παπούτσια της. Η Ecco διαχειρίζεται όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων: Ξεκινώντας από την παραγωγή του δέρματος, των παπουτσιών, το χονδρικό και το λιανικό εμπόριο στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 90 χώρες με περισσότερα από 2,200 καταστήματα και 14,000 σημεία πώλησης. Η Ecco εργοδοτεί περισσότερους από 22,000 υπαλλήλους σε όλο το κόσμο.

MadameLeFo