Βάλτε τις beauté μάσκες σας, τώρα!

Σήμερα, τελευταία αποκριά, άλλοι πάνε στα αποκριάτικα πάρτι, φορώντας τις μάσκες τους! Εσείς όμως, αλλάξτε τα δεδομένα! Καλέστε τις φίλες σας σε beauté party, και φορέστε πρωτότυπες μάσκες, που θα κάνουν την επιδερμίδα σας ακόμη πιο εντυπωσιακή. Θυμηθείτε ότι δημιουργήθηκαν για να περιποιούνται το δέρμα μας, γι’ αυτό και τις εμπιστευόμαστε απόλυτα!

 

Put the mask on you

Είναι τα θαυματουργά προϊόντα ομορφιάς, που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα σε χρόνο dt και γι’ αυτό τα λατρεύουμε. Δοκιμάστε τις νέες μάσκες που ανακαλύψαμε και θα μας θυμηθείτε!

SOS Masks, Clarins, σε τρεις τύπους, με 3 SOS φόρμουλες (πλούσιες σε φυτικά εκχυλίσματα)  για άμεσα φωτεινό, καθαρό, απαλό και όμορφο δέρμα.

INSTAMUD 60-Second Pore-Refining Treatment, GLAMGLOW, αυτή η κολλώδης mousse μάσκα, με την επαφή, μετατρέπεται αμέσως σε αφρό, δημιουργώντας μία μωβ πανδαισία φυσαλίδων, που εξαφανίζει τους πόρους σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.  Το αποτέλεσμα είναι μία αναζωογονημένη, ζωηρή επιδερμίδα και υπέροχη σέξι λάμψη.

PepStartDouble Bubble Purifying Mask, Clinique, αναζωογονητική μάσκα για βαθύ καθαρισμό ιδανική για νεανικές επιδερμίδες. Σε χρόνο dt, η έξυπνη σύνθεσή της μεταμορφώνεται από ροζ gel σε μικρές λευκές φυσαλίδες που προσφέρουν απόλυτη λάμψη.

Slow Age Night, Vichy, κρέμα/μάσκα με τολμηρό καφέ χρώμα, θυμίζει κάτι από τις συνταγές παλαιών φαρμακοποιών. Η δροσερή υφή της γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, αναδύοντας ένα υπέροχο φυτικό, σχεδόν θεραπευτικό άρωμα. Ένα απαλό νυχτερινό ταξίδι για την επανοξυγόνωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας. Στα φαρμακεία.

Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial, Korres, κρέμα νύχτας, που μέχρι τώρα την ξέρατε ως sleeping mask, χάρη στη βελούδινη υφή της προσφέρει εντατική ενυδάτωση, λάμψη και καταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες.

Damask Rose, Korres, βελούδινη μάσκα νύχτας, που αντιμετωπίζει άμεσα τη θαμπή όψη, δίνοντας θέση σε μία ξεκούραστη, λαμπερή επιδερμίδα.

Powermud™ Dualcleanse Treatment, GlamGlow, πολλαπλής δράσης μάσκα καθαρισμού και αποτοξίνωσης, που συνδυάζει και θρέψη. Για βαθιά απομάκρυνση της εβδομαδιαίας συσσώρευσης βρωμιάς, λιπαρότητας και μακιγιάζ, αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο. Σχεδιασμένη για άνδρες και γυναίκες.

Μάσκα ύπνου Beauty Sleeping Mask, από τη σειρά WASO, Shiseido, θωρακίζει την επιδερμίδα και της χαρίζει τη φροντίδα και την αναζωογόνηση που χρειάζεται.

Purifying Peel Off Mask, από τη σειρά Waso, Shiseido, μια ροζ-περλέ μάσκα καθαρισμού με φυτικά συστατικά που αφαιρεί τους ρύπους και καταπραΰνει το δέρμα, διατηρώντας το απαλό και ενυδατωμένο. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, για επιδερμίδες που χρειάζονται βαθύ καθαρισμό, για θαμπές επιδερμίδες και επιδερμίδες με ορατούς πόρους.

The Treatment Lotion Hydrating Mask, La Mer, μια sheet mask, που αγκαλιάζει το δέρμα, προσφέρει βαθιά ενέργεια και ενυδάτωση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με The Treatment Lotion, δίνει συμπυκνωμένο «κύμα» θεραπευτικής ενυδάτωσης που τονώνει, ξυπνά και αναζωογονεί ορατά το δέρμα σε λίγα λεπτά.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask, Estée Lauder, η πρώτη μάσκα εβδομαδιαίας περιποίησης. Προσφέρει στο δέρμα διπλή δόση ορού Advanced Night Repair, για εξαιρετική ενυδάτωση και ανανεωμένη εμφάνιση.

Hydrogel Melting Mask, Lancôme, sheet mask υδρογέλης, που περιέχει την ίδια ποσότητα εκχυλίσματος Bifidus όση κι ένα ολόκληρο μπουκαλάκι Advanced Génifique! Σε δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα αναζωογονείται, γίνεται ορατά πιο λεία, και ανακτά τη νεανική της αύρα. 

Cleansing Radiance Mask, YOUTH LAB, μάσκα λάμψης, αναζωογόνησης και ρύθμισης της λιπαρότητας. Ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, αυξάνοντας το ρυθμό απομάκρυνσης των κερατινοκυττάρων.

Thirst Relief Mask, YOUTH LAB, μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, διεγείροντας την παραγωγή ινβολουκρίνης, πρωτεΐνης που θωρακίζει τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. (Στα φαρμακεία).

Επομένως, εάν το καρναβάλι δεν σας αντιπροσωπεύει, να είστε βέβαιες ότι σ’ ένα beauté party θα περάσετε πολύ καλύτερα και θα το διασκεδάσετε!!! Ετοιμαστείτε λοιπόν, εδώ και τώρα!

 

 

MadameLeFo