Αυτά είναι τα must have της παραλίας για το πιο ασφαλές μαύρισμα

Με την έναρξη του καλοκαιριού όλες εφοδιαζόμαστε τα απαραίτητα για την προστασία του δέρματός μας, φιλοδοξώντας να αποκτήσουμε τροπικό μαύρισμα που ονειρευόμασταν εδώ και μήνες, αλλά χωρίς τις οδυνηρές επιπτώσεις που συνεπάγονται από την επιβλαβή επίδραση των ηλιακών ακτίνων. 

Save your skin, save your face

Με την έκθεσή μας στις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου, το δέρμα μας δεινοπαθεί. Για να αποφύγουμε όλες τις “παρενέργειές” του, φροντίζουμε να το προστατεύουμε όχι μόνον όταν πάμε στην παραλία, αλλά καθημερινά.

Εμείς σας προτείνουμε ότι νεότερο κυκλοφόρησε στην αγορά των αντηλιακών και με τις αποτελεσματικές συνθέσεις τους υπόσχονται να αποκτήσουμε το μαύρισμα που επιθυμούμε, αλλά και να μας προστατεύουν ολοκληρωτικά.

Aντηλιακό σπρέι για το πρόσωπο, της σειράς Soleil de la MerTM, με SPF 30, La Mer, παρέχει ζωτικές ενέργειες και επανορθωτικά οφέλη που καταπραΰνουν την επιδερμίδα, και εξασφαλίζει την πολυπόθητη καλοκαιρινή λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Κρέμες αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο, Beautifying Protective Cremes Sublime Glow με SPF 30 και SPF 50, Dior Bronze, ενισχύει άμεσα την επιδερμίδα, προστατεύοντας την παράλληλα από τους κινδύνους της φωτογήρανσης.

Bελούδινη αντηλιακή κρέμα προσώπου Anti Wrinkle Face Cream, SPF 30, Clinique, για προστασία από τις υπεριώδη ακτίνες UVA / UVB με αναλογία 3: 1 και ενάντια στην γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με χρώμα, SPF 50 PA++++, Apivita, με κρίταμο και 3D-PRO ALGAE®- 77% φυσικά συστατικά.

Φωτοσταθερή αντηλιακή Fluide με SPF 50+, Avene, προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από τις UVB-UVA, στο κανονικό προς μικτό ευαίσθητο δέρμα του προσώπου.

Αντηλιακές/αντιρυτιδικές κρέμες Κόκκινο Σταφύλι, με SPF 30 (και χρώμα) και SPF 50, χάρη στο καινοτόμο, ισχυρά αντιοξειδωτικό δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, καταπολεμούν τη φωτογήρανση και προστατεύουν την επιδερμίδα ολοκληρωτικά.

Αντηλιακό mist προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες, Sensitive Αdvanced Protecting Hydrating Face Mist, SPF50, Ambre Solaire, Garnier, για υψηλή αντηλιακή προστασία, αποτροπή των κηλίδων γήρανσης, μείωση των ρυτίδων, και 24ωρη ενυδάτωση.

Υποαλλεργικό αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα, Ultra Light & Fresh, SPF50, Ideal Soleil, Vichy, υψηλής αντηλιακής προστασίας με λεπτόρρευστη σύνθεση που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σε χρόνο μηδέν. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα, σε βρεγμένη ή στεγνή επιδερμίδα. Δεν αφήνει λευκά σημάδια.

Αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος, Body Guard, SPF30 και δώρο αντηλιακή κρέμα προσώπου Daily Sunscreen Gel Cream, SPF50, της σειράς SUN CARE, Youth Lab, προστατεύουν από τη UV & IR υπέρυθρη ακτινοβολία και ταυτόχρονα ενισχύουν τους μηχανισμούς επανόρθωσης και την άμυνα του δέρματος.  (στα φαρμακεία).

“Ασπίδες” προστασίας για το σώμα

Συνηθίζουμε να αφήνουμε το σώμα μας να “τσουρουφλίζεται” κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου. Γι’ αυτό, λάβετε τα μέτρα σας, με τα σωστά και αποτελεσματικά αντηλιακά, που θα σας προστατεύσουν, αλλά και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το ποθητό σοκολατένιο μαύρισμα, χωρίς επώδυνες επιπτώσεις. 

Αντηλιακό λαδάκι Huile Bronzante Haute, με SPF30, Nuxe, για αντιγηραντική προστασία, λαμπερό και ασφαλές βαθύ μαύρισμα.

Αντηλιακή λοσιόν Sun Care Milk-Lotion Spray UVA/UVB 50+, Clarins, εξαιρετική αντηλιακή λοσιόν σε σπρέι με πολύ λεπτή υφή, ιδανική για όσους έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα στον ήλιο ή για έντονη ακτινοβολία. Αποτελεσματική, υψηλή προστασία για να κρατήσετε μόνο τα οφέλη του ήλιου.

Αντηλιακά υψηλής προστασίας, για σώμα και πρόσωπο, με SPF30, Ideal Soleil, Vichy, με επαναστατική νερένια υφή, για υπέροχο μαύρισμα/ενυδάτωση/αντιοξειδωτική δράση.

Αντηλιακό Hei Poa Monoï Milk, με SPF 30 (ανθεκτικό στο νερό), με Monoï oil, για ήπιο μαύρισμα και υψηλή προστασία και εξωτικό άρωμα.

Delicate Soothing Milk, με SPF50, της σειράς Sensitive Sun της Lancaster, με τεχνολογία Full Light, η οποία στοχεύει σε όλο το φάσμα των ηλιακών ακτίνων (UVA, UVB και Infra Red) για να προσφέρει εξαιρετικά υψηλή προστασία.

Ελαφρύ αντηλιακό σώματος Virtu-Oil Body Mist, με SPF 30, Clinique, προσφέρει την ίδια πολυτελή αίσθηση που παρέχει ένα ξηρό έλαιο σώματος μαζί με την δερματολογικά-ελεγμένη, αντηλιακή προστασία που χρειάζεστε.

Eνυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα σε σπρέι, Aquavelvet Moisturising Suncare Milk spray  SPF30, Carroten, για άμεσα προστατευμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα

Το πρώτο υψηλής προστασίας αντηλιακό UV WATER, με SPF30, της Ambre Solaire, της Garnier, είναι τόσο ανάλαφρο και φρέσκο στο δέρμα, όσο το νερό! Με διφασική τεχνολογία από νερό και έλαια, και αναζωογονητική σύνθεση με anti- UV filters και εμπλουτισμένο με ενυδατική aloe vera, προστατεύει άμεσα από την ηλιακή ακτινοβολία μέχρι και 8 ώρες.

Αντηλιακό σπρέι ΒARIÉSUN Dry Mist, με SFP30, της Uriage, για πρόσωπο και σώμα, ειδικά σχεδιασμένο για μελαχρινές επιδερμίδες, προσφέρει υψηλή κάλυψη ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB και ενυδατώνει το δέρμα. Είναι ανθεκτικό στο νερό, υπο-αλλεργικό και χωρίς αλκοόλ.

Aντηλιακή λοσιόν Superior AntiAge Lotion, με SPF30, της σειράς Sunsation της Juvena, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και προσφέρει 7 πλεονεκτήματα για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται τέλειο, ακόμη και στον ήλιο.

Αντηλιακή κρέμα για τα μάτια, Sensitive Eye Innovation με SPF30, της σειράς Anthelios Ultra της La Roche-Posay, προστατεύει την περιοχή των ματιών σας ολοκληρωτικά και προλαμβάνει την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης. (Στα φαρμακεία).

Πρακτικά και σε στικ

Αφιερωμένα σε άντρες και γυναίκες, που θέλουν να ανανεώνουν το αντηλιακό τους ανά πάσα στιγμή, αυτά τα πρακτικά αντηλιακά σε στικ, θα σας προστατεύουν συνεχώς, και εννοείται, θα σας κατακτήσουν από την πρώτη δοκιμή.

Για τους λάτρεις των σπορ, το αντηλιακό Sun Sport, με SPF30, της Lancaster, σε μορφή roll on, είναι ιδανικό για απόλυτη προστασία και συχνή επανάληψη.


Αδιάβροχο αντηλιακό στικ με χρώμα Coloured Stick SPF50+ UVA, της Voglia di Sole Sun, κατάλληλο και για την κάλυψη κηλίδων στο δέρμα.

Αντηλιακό στικ, Sun Control Stick for Sun-Sensitive Areas UVA/UVB, με SPF30, Clarins, ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες περιοχές του προσώπου που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο (μύτη, χείλη, αυτιά), πρακτικό στην χρήση, για να το παίρνετε παντού μαζί σας χάρη στο λεπτό κορδόνι του.

Clear Stick UV Protector, με SPF50+, Shiseido, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ανανεώνουν το αντηλιακό τους συχνά, εύκολα και γρήγορα. Εφαρμόστε το τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αποκτώντας παράλληλα προστασία από τον ήλιο. Και χρησιμοποιείται  ακόμη και πάνω από το make  up.

Nα θυμάστε

Απλώνετε πάντα αρκετή ποσότητα αντηλιακού πριν από κάθε έκθεση σας στον ήλιο και επαναλαμβάνετε συχνά την επάλειψη, ιδιαίτερα μετά από το κολύμπι, το σκούπισμα σας με την πετσέτα και ειδικά όταν ιδρώνετε πολύ. Η μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.

Μάθετε περισσότερα για την αντηλιακή προστασία κάνοντας κλικ πιο κάτω

Ασπίδες προστασίας κάτω από τον ήλιο, για ασφάλεια, υγεία και ομορφιά

MadameLeFo