Αυτά είναι τα 12 νέα ελιξίρια ομορφιάς

Με την αλλαγή της σεζόν και το κρύο να γίνεται ολοένα και πιο διαπεραστικό, η επιδερμίδα μας θέλει εξειδικευμένη φροντίδα. Τα προϊόντα που σου προτείνουμε σήμερα είναι ότι νεότερο κυκλοφορεί και καλύπτει όλες της τις ανάγκες.

Ανανέωση τώρα

Ομορφιά δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αυτό το ξέρεις… Ομορφιά σημαίνει καθαρό, φρέσκο και νεανικό πρόσωπο με επιδερμίδα που ακτινοβολεί από υγεία και λάμψη.

Για πάντα νέα!

Πάντα αναρωτιέσαι πως θα διατηρήσεις τη λάμψη του δέρματός σου. Κι όμως, είναι απλό: Η έγκαιρη χρήση της σωστής κρέμας σου εξασφαλίζει τη (νεανική) όψη που ονειρεύεσαι, έστω κι αν ο χρόνος προχώρησε αρκετά… Από την άλλη, η χαμένη υγρασία της επιδερμίδας πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά, πρωί και βράδυ. Και φυσικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τη χρήση της σωστής κρέμας.

 Το Α & το Ω της ομορφιάς

Τις ανάγκες της επιδερμίδας σου τις αναγνωρίζεις από την υφή και την όψη της. Για να επιλέξεις τη σωστή κρέμα, λάβε σοβαρά υπόψη σου τα εξής:

Βρες την κρέμα που σου ταιριάζει 

Αν το δέρμα σου είναι θαμπό και ξηρό, τότε χρειάζεσαι μια πλούσια κρέμα, λιπαρή, για έξτρα ενυδάτωση με έμφαση στα μάγουλα και στο μέτωπο.

Αν ταλαιπωρείσαι από γυαλάδες, έχεις λιπαρό δέρμα. Μια ελαφριά κρέμα, με oil free formula είναι ιδανική για την περίπτωσή σου, αφού δεν μπλοκάρει τους πόρους, ούτε δημιουργεί στίγματα. Απέφευγε όμως, το σημείο Τ που είναι το ευαίσθητο σημείο σου.

Natural woman delightfully touching her face.

Αν η επιδερμίδα σου είναι μικτή, απλώνεις ενυδατική κρέμα μόνο στα σημεία του προσώπου που παρουσιάζουν ξηρότητα. Η ενυδατική κρέμα δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας στην επιδερμίδα, και την προστατεύει από τους εξωγενείς επιβλαβείς παράγοντες.

Τα νέα entries

Για όλα αυτά, σήμερα σου προτείνουμε τα νεότερα entries σε κρέμες που βρήκαμε στα ράφια των καταστημάτων.

Dramatically Different™ Hydrating Jelly, Clinique, η πρώτη διάφανη κρέμα περιποίησης, ανάλαφρη, oil-free, σε μορφή υδάτινου gel. Προσφέρει ενυδάτωση, ενίσχυση και προστασία της επιδερμίδας από την περιβαλλοντική ρύπανση, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

Crème de la Mer, La Mer, εμπλουτισμένη με μια ισχυρή δόση του θαυματουργού Miracle Broth, αιχμαλωτίζει τις θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας. Το δέρμα βυθίζεται στην ενυδάτωση και την ενέργεια, ενώ μεταμορφώνεται ορατά και αποκτά λαμπερή και νεανική όψη.

Αναπλήρωση όγκου, θρέψη & βαθιές ρυτίδες, της σειράς ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ, ΚΟΡΡΕΣ, μη λιπαρή κρέμα ημέρας με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση. Είναι εμπλουτισμένη με φυσικό δραστικό μίγμα πολυπεπτιδίων και πολυφαινόλες Λευκής Πεύκης. Μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Μάθε περισσότερα για την ανανεωμένη σειρά Wild Rose του Korres, κάνοντας κλικ εδώ

Ένα Τριαντάφυλλο στο… μπουντουάρ μας

Skin Life, Lancaster, νέα σειρά περιποίησης, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες με έντονη καθημερινότητα, που ονειρεύονται μια αψεγάδιαστη και σωστά προστατευμένη επιδερμίδα. Η σειρά προσφέρει στην επιδερμίδα τη φρέσκια και νεανική όψη που χρειάζεται, παρέχοντας της τα ιδανικά φίλτρα, με μεγαλύτερη διάρκεια.

Velvet Nourishing cream with Saffron Flowers, Sisley Paris, θρεπτική κρέμα ημέρας και νύχτας, που δρα ενάντια στην ξηρότητα και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει αμέσως την άνεση και την ομορφιά του. Η βελούδινη υφή της καλύπτει το δέρμα και το ανακουφίζει αμέσως.

Double Rose Rejuvenating Face Cream, The Organic Pharmacy, με ελαφριά σύνθεση- από τριαντάφυλλο και θρεπτικό rose hip, με τζίντζερ, gotu kola και marigold- ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων, ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει τις ευρυαγγείες και κάνει την επιδερμίδα να λάμπει.

Absolue L’Extrait Ultimate Elixir Refill, Lancôme, η οικολογική κάψουλα (refil) “κουμπώνει” στο υπέροχο βαζάκι της Ultimate Elixir. Περιέχει την ίδια ισχυρή σύνθεση και την ίδια συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά τριαντάφυλλου, με όλες τις αναγεννητικές ιδιότητές τους. 

Skin Caviar Luxe Cream, La Prairie, ανανεωμένη κρέμα προσώπου, εμπλουτισμένη με Caviar Premier, δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, και με πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης.

Colorsmart Day Moisturizer, με SPF 30, από τη σειρά Waso, Shiseido, ενυδατική κρέμα για φωτεινότητα στο μικτό δέρμα, με απαλές χρωστικές που αλλάζουν χρώμα και τονίζουν τον τόνο της επιδερμίδας. Υγιής εμφάνιση ή τέλεια βάση για το make-up.

Collagen Specialist, Vichy, εμπνέεται από τις αισθητικές πρακτικές νέας γενιάς των δερματολόγων για να αντιμετωπίσει τα  σημάδια της απώλειας του κολλαγόνου στην επιδερμίδα.

Cellular Hyaluron Filler, Firming Day Cream, Nivea, κρέμα ημέρας, με δείκτη προστασίας SPF15, μειώνει αισθητά τις ρυτίδες, ανανεώνει την όψη της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και την ενυδατώνει σε βάθος

Multi Collagen, Bioten, κρέμα ημέρας, εμπλουτισμένη με το βραβευμένο συστατικό Collagen Restorer που ενεργοποιεί 3 τύπους κολλαγόνου της επιδερμίδας. Ιδανική για ηλικίες των 35-55, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων!

 

Μάθε περισσότερα για την περιποίηση σου κάνοντας κλικ πιο κάτω

Beauty shopping από το φαρμακείο

 

 

 

MadameLeFo