Αρωματικό ταξίδι στη «γη του φωτός»

Εκείνη η μαγική στιγμή, την ώρα που δύει ο ήλιος, και λούζει τον ορίζοντα της Προβηγκίας με τις χρυσαφένιες αποχρώσεις του, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις τρεις αρωματοποιούς της L’Occitane, που δημιούργησαν το πιο εκλεπτυσμένο και λαχταριστό άρωμα, το Terre de Lumière.

Και φέτος, ειδικά για την περίοδο των γιορτών που πλησιάζουν, το Terre de Lumière έγινε Gold, όπως του αρμόζει άλλωστε. Η τριάδα των εξαιρετικών αρωματοποιών, η Nadège Le Garlantezec, η Calice Becker και η Shyamala Maisondieu ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας προτείνουν ένα ακόμα πιο δελεαστικό ελιξίριο που σαγηνεύει από το πρώτο… πστ!

Γνωριμία με την Προβηγκία

Έχετε πάει ποτέ στην Προβηγκία; Όχι; Δεν ξέρετε καν πού βρίσκεται; Ε, λοιπόν, χάνετε! Γιατί, πρόκειται για μια πανέμορφη περιοχή της νότιας Γαλλίας, που μοσχοβολά από αρώματα… Και οι τρεις αρωματοποιοί της L’Occitane κατάφεραν να «συλλάβουν» αυτή τη μοναδική μυρωδιά της περιοχής, μάλιστα, την ώρα που ό ήλιος δύει, μια ώρα γνωστή και ως «χρυσαφένια ώρα». Οι μυρωδιές από βότανα, λουλούδια, μέλι και φρούτα, εκείνη τη στιγμή βρίσκονται σε έξαρση. Και αυτή τη μυρωδιά  την ενέταξαν στη φόρμουλα του αρώματος Terre de Lumière! Μια δροσερή και συνάμα πολύ θηλυκή ζεστή εσάνς αναμιγνύονται σ’ αυτό το μοναδικό ελιξίριο με τον πιο φυσικό τρόπο. Μιλάμε για ένα πρωτοποριακό Eau de Parfum, που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη δοκιμή.Στην ειδική Gold Edition, το Terre de Lumière Eau de Parfum είναι πιο πολύτιμο από ποτέ. Φωτίζεται πια με ακτίνες χρυσού, και το μπουκάλι του λαμπυρίζει από μακριά. Αυτό το αρωματικό ελιξίριο είναι η πρώτη Gourmand δημιουργία της L’OCCITANE, και ήρθε για περιβάλλει το σώμα μας με ένα άρωμα γεμάτο αντιθέσεις. Αφήνει στο πέρασμά του μια απαλή, αρωματική εσάνς, με εθιστικές, αντιπαραβαλλόμενες νότες. Και το πιο ενδιαφέρον; Η μαγευτική απαλότητα του Terre de Lumière μένει μαζί μας όλη μέρα.Εμπνευσμένο από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Προβηγκίας, η Gold Edition, του Terre de Lumière Eau de Parfum περιβάλλεται από χρυσές ακτίνες, ενώ το πώμα του λάμπει, αφού αιχμαλωτίζει όλες τις χρυσαφένιες αντανακλάσεις του ουρανού, για να  περιγράφει τέλεια το χρυσό εορταστικό φως.

 

Gourmand δημιουργία

Η φόρμουλα του αποτελείται κυρίως από εδώδιμες νότες, από  μέλι και αμύγδαλο. Ζεστό και δροσερό αρχικά, το άρωμα λιώνει σε μια απροσδόκητα γλυκιά καρδιά από μέλι λεβάντας, σαν επιδόρπιο για τις αισθήσεις, πριν βυθιστεί στις αισθησιακές νότες της βάσης του (από ακακία και tonka beans). Αφρώδη αρώματα στις νότες της κορυφής (amber και ροζ πιπέρι) θυμίζουν τις πρώτες αισθήσεις που ξυπνούν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στην περιοχή της Προβηγκίας.Οι φρέσκιες εκρήξεις, όπως ένα ελαφρύ αεράκι, ακολουθούνται από μια στιγμή ζεστασιάς, όπως η «χρυσαφένια ώρα» κατά το ηλιοβασίλεμα στην Προβηγκία,  η καταπραϋντική δύναμη του ηλιακού φωτός στο δέρμα. Αυτό το Eau de Parfum είναι τόσο ζεστό και είναι το ιδανικότερο για όλες εμάς που λατρεύουμε τα πλούσια, γλυκά αρώματα.  Μιλάμε για μια μοναδική συγχορδία γεμάτη εντάσεις, ζεστή και τόσο καταπραϋντική, που θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός μας.

Editor’s advice

Ψεκάστε το Terre de Lumière Eau de Parfum στα σημεία των παλμών της καρδιάς σας: Στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στους καρπούς, στο εσωτερικό των αγκώνων και στα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, και θα σαγηνεύετε σε κάθε σας πέρασμα.

More info

Όλα τα προϊόντα L’Occitane θα τα βρείτε στις πιο κάτω διευθύνσεις: My Mall Φρανγκλίνου Ρούσβελτ, Λεμεσός , The Mall of Cyprus Λευκωσία, Beauty Line Λεωφ. Σταύρου Λευκωσία, Beauty Line Στασικράτους Λευκωσία, Debenhams Olympia Λεμεσός, Debenhams Zenon Λάρνακα.

MadameLeFo