Αρωματικό ταξίδι με τρία μοναδικά αρώματα δια χειρός… της Folli Follie 

Μέχρι σήμερα τη Folli Follie την ξέραμε για τα υπέροχα αξεσουάρ της, άρα δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Απλά, ανοίξτε την κοσμηματοθήκη σας ή τη ντουλάπα με τις τσάντες και σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον ένα κομμάτι από τις trendy συλλογές της! Τώρα όμως, έφθασε μια νέα έκπληξη από το brand που αγαπάμε… Ναι, η Folli Follie εισβάλλει στο χώρο της ομορφιάς, και μας επανασυστήνεται, με τρία νέα αρώματα, που θα λατρέψετε από την πρώτη δοκιμή.

Fresh, floral ή spice; Το άρωμα που θα επιλέξετε θα γίνει η υπογραφή σας.

Η Folli Follie, το lifestyle brand με τις ελληνικές ρίζες, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα σ’ όλο τον κόσμο, μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς και μάλιστα, της αρωματοποιίας!

Big story x 3

Εξερευνώντας τις αμέτρητες πτυχές ενός ολοκληρωμένου fashion concept, η Folli Follie οδηγείται τώρα στο πιο θηλυκό και ελκυστικό μονοπάτι ομορφιάς. Ένα αρωματικό ταξίδι ξεκινά με τα νέα αρώματα της Folli Follie. Με τρεις εθιστικούς αρωματικούς συνδυασμούς, το κάθε άρωμα διηγείται τη δική του ιστορία…

Κάντε κλικ πιο κάτω για να δείτε το βίντεο της καμπάνιας των αρωμάτων

Υπόψην: Τα αρώματα είναι δημιουργίες των Ilias Ermenidis, Elise Benat, και Nathalie Lorson, διάσημες “μύτες” και οι τρεις του ελβετικού οίκου Firmenich, οι οποίοι έχουν πολλά επιτυχημένα αρώματα στο portfolio τους.

Οι έλληνες για τους Έλληνες…

Ο Ilias Ermenidis, ο αρωματοποιός του ελβετικού οίκου Firmenich, όπως θα καταλάβατε από το όνομα, είναι ελληνικής καταγωγής, διαπρέπει στο εξωτερικό και έχει βάλει την “υπογραφή” του σε πολύ διάσημες δημιουργίες, που αποτελούν σταθμούς στην αρωματική ιστορία του. Τέλος, το βίντεο της καμπάνιας για το λανσάρισμα της νέας σειράς αρωμάτων Folli Follie, έχει την σφραγίδα της διάσημης ελληνίδας φωτογράφου, της Μάρας Δεσύπρη, που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία του σποτ. Ας γνωρίσουμε λοιπόν, τα τρία αρώματα.

Θηλυκό, ανάλαφρο, εθιστικό, το «Fresh» είναι το άρωμα που θα «ντύσει» κάθε γυναίκα με μια εσάνς φρεσκάδας. Θα το ξεχωρίσετε αφού συνδυάζει αρμονικά ξυλώδεις νότες από πατσουλί και φρουτώδεις νότες από μανταρίνι και φραγκοστάφυλο.

Με την τρυφερότητα της βανίλιας να αγκαλιάζει το σώμα, το «Floral» είναι το απόλυτο άρωμα για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις! Με το πρώτο ψέκασμα οι φρουτώδεις νότες από φραγκοστάφυλο και βερίκοκο, θα αγκαλιάσουν ολόκληρο το κορμί σας με τη φρεσκάδα τους.

Η αρωματική εμπειρία του «Spice» ξετυλίγεται με νότες μανταρινιού και περγαμόντο, ενώ το σαφράν προσθέτει μια ευχάριστη αντίθεση στη μυρωδιά του κίτρου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ανατολίτικο ελιξίριο με εξωτικό ταπεραμέντο.

Learn more and more… 

Το άρωμά σας είναι η προσωπική σας υπογραφή… Ανακαλύψτε λοιπόν, τη νέα συλλογή αρωμάτων της Folli Follie και αφεθείτε στο απόλυτο αρωματικό ταξίδι… Την μοναδική αρωματική εμπειρία του Fresh, του Floral, ή του Spice θα τη ζήσετε αποκλειστικά στα Beauty Line.

Και το πιο ενδιαφέρον; Με κάθε αγορά αρώματος των 50ml ή με την αγορά δύο αρωμάτων των 30ml, η Folli Follie σάς χαρίζει ένα πανέμορφο βραχιόλι Heart4Heart αξίας €50,00!

 

 

 

MadameLeFo