Τα πλεκτά του χειμώνα που θα φορέσεις ASAP

Φθινόπωρο και χειμώνας χωρίς πλεκτά γίνεται; Φυσικά και δεν γίνεται…. Φέτος λοιπόν σε όλες, μα σε όλες τις πασαρέλες, οι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας πρότειναν πλεκτά πουλόβερ και όχι μόνον. Mάθε πως και ποια θα υιοθετήσεις ASAP! Κι αν πλέκεις ακόμα καλύτερα! Τώρα μπορείς να επενδύσεις και στις γνώσεις σου περί πλεξίματος! πλεκτά

πλεκτά

Οι θερμοκρασίες αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και τα πλεκτά άρχισαν να γίνονται must στις εμφανίσεις μας… Πλεκτά λοιπόν… Ζακετάκια, ζιλεδάκια και γιλεκάκια, πουλόβερ, φούστες, φορέματα, αλλά και κασκόλ και καπελάκια, με κάθε λογής πλέξη, χοντρή, λεπτή…

πλεκτά

πλεκτάΠουλόβερ και ζακέτες, που άλλοτε είναι λεπτά για να φοριούνται κάτω από τα κοστούμια και τα ταγιέρ… Και άλλοτε, είναι τόσο χοντρά, που μοιάζουν με… κουβέρτες!

πλεκτά

πλεκτά

Επομένως, φέτος το χειμώνα, είναι καιρός να φορέσεις τα πουλοβεράκια και τις ζακέτες που σου έπλεκε η γιαγιά και μέχρι πρόσφατα τις απαξιούσες! Και θα γίνεις η πιο hot trends setter!

πλεκτά

Είναι super trendy

Θα τα φορέσεις λοιπόν, από το πρωί ως το βράδυ για να είσαι μέσα στο πνεύμα της μόδας… Ποιά όμως, είναι στη μόδα; Κάνε scroll πιο κάτω και θα δεις πολλές ιδέες μεγάλων οίκων μόδας που μπορείς κάλλιστα να υιοθετήσεις κι εσύ στις εμφανίσεις σου ASAP!

πλεκτά

πλεκτά

πλεκτά

Φωτογραφίες: Από το αρχείο The Impression

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo