Απόκτησε τα φρύδια των ονείρων σου

Η Cara Delevingne και τα θρυλικά της φρύδια τα τελευταία χρόνια έγινε το πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο. Κι αυτό γιατί τα όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το Α και το Ω για να δείχνει το πρόσωπο συμμετρικό και φωτεινό. Τονίζουν το βλέμμα, ισορροπούν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και σου δίνουν στιλ.

 

Οι «αψίδες» του στιλ 


Latest-Trend-Thick-Eyebrows-Style-Picture

 

Το σχήμα των φρυδιών αλλάζει, με αποτέλεσμα να πλαταίνουν ή να λεπταίνουν ανάλογα με τις επιταγές της μόδας της σεζόν. Επειδή όμως, όταν τα φρύδια αποτριχωθούν πολύ, δεν «επιστρέφουν» εύκολα στο μέγεθος τους, άφησε τα στο φυσικό τους σχήμα, κάνοντας μόνο μικρές επεμβάσεις. Αν τους δώσεις το σωστό σχήμα, μετά τα πράγματα είναι παιχνιδάκι. Αν πάλι παρασύρθηκες βγάζοντας τα φρύδια σου και χάλασες το σχήμα τους, μην αγχώνεσαι. Δώσε νέο σχήμα στα φρύδια σου ακολουθώντας απλές αλλά έξυπνες συμβουλές της αισθητικού Μαρκέλλας Σιαρλή (υπεύθυνη κλάδου αισθητικής ιδωτικού κολλεγίου).

Know how

eyebrow-shaping

  • Ακούμπησε την άκρη ενός μολυβιού στη μύτη σου και φέρε το διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού σου. Εκεί που ακουμπά είναι το σωστό σημείο για να τελειώνει το φρύδι. Για να βρεις από που πρέπει να αρχίζει, κράτησε τη βάση του μολυβιού στην άκρη της μύτης και φέρε το ως την εσωτερική γωνία του ματιού σου.
  • Για να βρεις το τόξο του φρυδιού, κράτησε τη βάση του μολυβιού στο κέντρο του κάτω χείλους και μετά φέρε το πάνω από την κόρη του ματιού σου. Σ’ εκείνο το σημείο που το μολύβι βρίσκει το φρύδι σου είναι η κορυφή του τόξου του.

bigstock-Young-woman-plucking-eyebrows-96593342

  • Mε ένα λευκό μολύβι δώσε το ιδανικό σχήμα στα φρύδια σου: Περνάς το λευκό μολύβι πάνω από τις τριχούλες που δεν χρειάζονται και μετά τις αφαιρείς με το τσιμπιδάκι.

Φρύδια και μακιγιάζ

  • Αλλά και με το μακιγιάζ μπορείς να βελτιώσεις το σχήμα των φρυδιών σου. Προτίμήσε μολύβια σε όχι πολύ σκούρα απόχρωση. Δημιούργησε μικρές κουκίδες και το αποτέλεσμα θα γίνει ομοιόμορφο με το βούρτσισμα.
  • Το ίδιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τις σκιές για τα φρύδια- με το πινελάκι, που συνήθως υπάρχει στη συσκευασία.

final-look-How-to-shap-your-eyebrows-perfectly-2

  • Από τα τελευταία επιτεύγματα της κοσμετολογίας είναι και η μάσκαρα των φρυδιών, που διορθώνει τόσο το χρώμα όσο και το σχήμα τους.
  • Αν τα φρύδια σου είναι αρκετά πυκνά αλλά ατίθασα, μια διάφανη μάσκαρα ή λίγο τζελ θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.
  • Το ειδικό βουρτσάκι είναι απαραίτητο για να τελειοποιήσεις το σχήμα τους.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo