Αντιγράψτε το look της Yara στο Met Gala

Η Yara, η νεαρή ακτιβίστρια, ηθοποιός και νέα πρέσβειρα της Bobbi Brown, εμφανίστηκε για 2η φορά στο Met Gala την προηγούμενη Δευτέρα, και έστρεψε όλα τα φλας πάνω της. Εμείς σου δίνουμε όλα τα βήματα για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της.

Το outfit της, αλλά και το μακιγιάζ της Yara Shahidi, την έφεραν στα πρώτα σκαλιά της λίστας των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων της βραδιάς του Met Gala. Η 18χρονη φοιτήτρια του Harvard επέλεξε ένα απλό κατά τα άλλα μακιγιάζ. Κι ένα “κόσμημα” που «κόλλησε» προσεχτικά γύρω από το πλευρό του ενός ματιού της, την έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακή. Η Yara ολοκλήρωσε το look της απλώνοντας μια χρυσή, λαμπερή σκιά στα βλέφαρά της.

Και επειδή είναι η νέα πρέσβειρα της Bobbi Brown, επέλεξε όλα όσα την αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Όπως μάθαμε, η Yara ενθουσιάστηκε με το φρέσκο, λαμπερό look της για τη μεγαλύτερη νύχτα της μόδας. Ας δούμε πως μπορείς να «αντιγράψεις» κι εσύ το look της.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] ΒΗΜΑ 1

Πρώτα πρώτα ενυδατώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα της για το μακιγιάζ της. Δοκίμασε την βάση Vitamin Enriched Face Base, που είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] ΒΗΜΑ 2

Για να ενισχύσει τα φυσικά φρύδια της, συμπλήρωσε τα κενά με μια ειδική σκιά. Επέλεξε τις σκιές του Brow Kit χρησιμοποιώντας το Brush Defender Eye.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] ΒΗΜΑ 3

Χρησιμοποιώντας το Brush Face Full Coverage, εφάρμοσε το Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 σύμφωνα με τη χροιά του δέρματός της (επέλεξε το Golden Honey). Στη συνέχεια δημιούργησε ένα φυσικό περίγραμμα με μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση (εδώ χρησιμοποίησε το Neutral Golden).

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] ΒΗΜΑ 4

Μετά πρόσθεσε μια λεπτή γραμμή γύρω από τα μάτια της με το Long-Wear Eye Pencil Jet και στη ρίζα των πάνω βλεφαρίδων.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] ΒΗΜΑ 5

Πριν από την εφαρμογή του χρώματος στα χείλη της, άπλωσε το lip balm Extra Extra Tint στην απόχρωση Bare Pink για να ενυδατώσει και να εξομαλύνει τα χείλη της.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] ΒΗΜΑ 6

Τέλος εφάρμοσε στα χείλη της το Crushed Liquid Lip για μια τολμηρή «γυμνή» λάμψη.

Μετά απ’ όλα αυτά, η Yara Shahidi ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η εμφάνισή μου εξελίχθηκε περισσότερο … με τρόπους που κανείς δεν το περίμενε!»

  

MadameLeFo