Ανοιξιάτικη ωδή στην ομορφιά, με τα νέα trends του μακιγιάζ

Η αψεγάδιαστη, flawless και γεμάτη φρεσκάδα επιδερμίδα, αλλά και οι εντυπωσιακές αποχρώσεις που καλύπτουν τα βλέφαρα, είναι οι δυο βασικότεροι πρωταγωνιστές των νέων τάσεων της μόδας του μακιγιάζ. Γι’ αυτό και τις επιλέγουμε για να αναδείξουμε το ανοιξιάτικο look μας.

CHRISTIAN SIRIANO SPRING 2018

No make up, no make up

Στο μακιγιάζ της άνοιξης του 2018 πρωταγωνιστεί η ιδέα της flawless και γεμάτης φρεσκάδας επιδερμίδας, που μπορούμε να πετύχουμε (πέρα από την συστηματική φροντίδα της) με τη χρήση της ανάλαφρης βάσης. Έτσι, τα foundation γίνονται ο βασικότερος σύμμαχός μας, που θα μας βοηθήσουν για να αναδείξουμε την ομορφιά μας.

Versace Spring 2018

Για να πετύχουμε βέβαια, την αίσθηση του αμακιγιάριστου προσώπου, συμμέτοχος στην προσπάθειά μας, είναι και οι τοπικές διορθώσεις στις μικροατέλειες του δέρματός μας, που επιτυγχάνονται με τα πιο αποτελεσματικά primer και τα concealer.

Για να ολοκληρώσουμε το look απλώνουμε στα ζυγωματικά λίγο ρουζ σε μορφή πούδρας και από πάνω μια μικρή δόση από highlighter. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, λιτό, αλλά με ένα φρέσκο και μοντέρνο twist!

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Τα νέα SOS Primer της Clarins είναι ότι χρειάζεσαι για την δημιουργία της πιο όμορφης, ομαλής και ομοιόμορφης επιδερμίδας! Προσφέρουν την ιδανική διόρθωση χρώματος που είναι η κατάλληλη για συγκεκριμένες ανάγκες, ανεξάρτητα από τον τύπο τους δέρματος σου.

Το Age Rewind, της Maybelline New York, είναι το μόνο concealer με ενσωματωμένο σφουγγαράκι που κάνει τους μαύρους κύκλους και οτιδήποτε θέλεις να κρύψεις κάτω από τα μάτια σου (ή και αλλού) παρελθόν!

Το Touche Éclat, του YSL,  είναι το τέλειο όπλο για να χαρίσει το φως στην επιδερμίδα σου – οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Εξαφάνισε, περίγραψε, τόνισε. Απαραίτητο για σένα που δεν θέλεις τίποτα λιγότερο από άψογη επιδερμίδα.

H Miracle Contouring Palette, της Max Factor, είναι μια παλέτα για εύκολο  contouring που θα σε βοηθήσει να κάνεις «κοψίματα» σε ελάχιστα λεπτά, χάρη στις οδηγίες που σου προσφέρονται στην παλέτα.

Το Le Cushion Teint de Rose SPF 50 – PA+++, της σειράς Dior Prestige, του Dior, με κρεμώδη υφή, προσφέρει στο δέρμα τέλειο χρώμα και λάμψη ροδοπέταλου. Συνδυάζει το καλύτερο μέικ απ με την βέλτιστη περιποίηση και συγκεντρώνει μια ολοκληρωμένη τελειοποιητική δράση 500 ροδοπέταλων και υψηλή αντηλιακή προστασία με SPF 50 – PA+++.

To Skin Long-Wear Weightless Foundation με SPF15, της Bobbi Brown, είναι ένα ελαφρύ μέικ απ με μεταξένια φόρμουλα που φροντίζει την επιδερμίδα, ενώ προσφέρει πολυδιάστατη κάλυψη, χωρίς να γυαλίζει. Χάρη στην ελαφριά του σύνθεση, εφαρμόζεται τέλεια, αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει, ενώ χάρη στο SPF 15 το προστατεύει.

Το Le Teint Ultra Compact Makeup, και το υγρό Le Teint Ultraυγρο Makeup με SPF 15, της Chanel, χαρίζουν άψογο αποτέλεσμα από το πρωί έως το βράδυ. Μιλάμε για το ιδανικό make-up για σένα που θέλεις αόρατο μέικ απ, άνεση και άογη καλυπτικότητα χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα σου, αλλά και φωτεινό ματ φινίρισμα.

Το Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact SPF 50, της Estée Lauder, προσφέρει απαλή και φυσική κάλυψη και απίστευτη διάρκεια. Με ελαφριά σύνθεση, προετοιμάζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα,  προσφέρει λάμψη, ενώ ρυθμίζει την λιπαρότητα και την γυαλάδα, για ένα φυσικό και λαμπερό look. Μειώνει την εμφάνιση των πόρων, των λεπτών γραμμών και των ατελειών. Η επιδερμίδα δείχνει αψεγάδιαστη με χρώμα που διαρκεί έως και 8 ώρες, χωρίς touch ups.

Αν ήδη γνωρίζεις το The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20, της La Mer, τότε, θα γίνεις addicted και με την Sheer Pressed Powder της, που διατηρεί το μακιγιάζ ατόφιο όπως την πρώτη στιγμή της εφαρμογής.

Το υγρό μέικ απ Fondotinta Idratante Vellutante και το Terra Indiana Compatta, της I COLORI DI HELAN, θα σου προσφέρουν ότι χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τον καλύτερο καμβά, με ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Tέλος, τo Glow Kit, της L’Oreal Paris είναι μια παλέτα highlighting για λάμψη και για εύκολο no make up make up look! Τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, για να δημιουργήσεις τους δικούς σου συνδυασμούς. Είναι τόσο φυσικό, που όλοι θα νομίζουν ότι… ξύπνησες ακριβώς έτσι!

Μίλα με τα… μάτια!

Σε αρκετούς οίκους μόδας παρατηρήσαμε την επιστροφή του έντονου χρώματος στα βλέφαρα που πολλές φορές ξαφνιάζουν. Έτσι έχουμε την “επέλαση” της μοβ, της μπλε, της πράσινης, αλλά και της baby pink σκιάς, που μας άρεσαν πολύ, γιατί κάνουν το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό και sexy!

Chanel Spring 2018

Οι νέες αποχρώσεις των σκιών τονίζουν τα βλέφαρα δημιουργώντας smokey look μέσα από μια πιο σύγχρονη οπτική κι ένα super μοντέρνο twist. Εμείς επιλέγουμε τις παλέτες σκιών που μόλις κυκλοφόρησαν και πετυχαίνουμε διάνα στη μεταμόρφωση του look μας! Εσείς; 

Bonus tip

Marni RTW Spring 2018

Για οποιοδήποτε look με έντονα βαμμένα βλέφαρα, είναι σημαντικό να διατηρούμε μια χρωματική ισορροπία επιλέγοντας τόνους από μία απόχρωση. Εάν επιλέξουμε π.χ. πράσινες ή μπλε σκιές για τα μάτια, απλά βάφουμε τα χείλη μας με ένα διακριτικό nude κραγιόν ή ένα lip gloss.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Για να είμαστε μέσα στα trends της μόδας, επιλέξαμε και σου προτείνουμε ότι νεότερο κυκλοφορεί κι εσύ επιλέγεις τις αποχρώσεις που προτιμάς.

Neapolis, SS2018, Chanel

Παλέτα σκιών Les 9 Ombres, από τη νέα συλλογή Neapolis, SS2018, της Chanel

 

I Colori di Helan

Παλέτες σκιών, I Colori di Helan

Phyto-Eye Twist, Sisley Paris

Μολύβια/σκιά Phyto-Eye Twist, της Sisley Paris

Pink Edge, The City Kits, Maybelline New York

Πολυχρηστική παλέτα Pink Edge, από τη συλλογή The City Kits, Maybelline New York, που περιλαμβάνει ρουζ, 8 σκιές και highlighter

MadameLeFo