Ανατρέχουμε στις καλύτερες στιγμές του 2018

Το 2018 ήταν μια σπουδαία χρονιά… Μια χρονιά γεμάτη συγκλονιστικά γεγονότα, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα, που όμως, κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων μας. Για τη MadameLeFo ωστόσο, το 2018 ήταν μια χρονιά αναδιοργάνωσης, μια χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις και νέα δεδομένα. Γι’ αυτό σήμερα κάνουμε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του 2018, για να σας διαβεβαιώσουμε ότι έπεται μια ακόμη πιο δημιουργική συνέχεια μέσα στο 2019. 

Μέσα στο 2018 οι MadameLeFo “μεγαλώσαμε” και γι’ αυτό δώσαμε όλο μας το είναι για την ανασύνταξή μας! Με τα νέα μας δεδομένα λοιπόν, προσπαθήσαμε και αποδείξαμε τα αυτονόητα… Εγώ η Λένα Τσουκαλά (παλιά “καραβάνα” όπως με χαρακτηρίζουν) από το χώρο της δημοσιογραφίας της ομορφιάς και όχι μόνον, έχω πια στο πλευρό μου τη Στέλλα Βασιλοπούλου (επίσης από το χώρο της ομορφιάς), που αφιέρωσε τη επαγγελματική της πορεία στην ανάπτυξη της συνείδησης των γυναικών για την συστηματική φροντίδα και την περιποίηση όχι μόνον της ομορφιάς τους, αλλά και της προσωπικότητάς τους.

Δείτε περισσότερα για το who we are κάνοντας κλικ εδώ

About Madamelefo

Ενώσαμε λοιπόν, τις δυνάμεις μας, τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας, και πιστεύουμε ότι τις αξιοποιήσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα! Μέσα στο 2018 λοιπόν, σάς παρουσιάσαμε όλα όσα βρέθηκαν στο προσκήνιο, αλλά και πίσω απ’ αυτό! Μ’ ένα πολύπλευρο θεματολόγιο, σας προσφέραμε ενδιαφέροντα (κατά την άποψή μας) θέματα για την ομορφιά, τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη μαγειρική, την υγεία, τη διατροφή… Μιλήσαμε με σημαντικές προσωπικότητες, με εκπροσώπους των social media και της μόδας, της ομορφιάς, της υγείας, αλλά και των Τεχνών… Σήμερα λοιπόν, κάνοντας την αναδρομή της χρονιάς, θα σας θυμίσουμε τις σημαντικότερες στιγμές αυτής της δημιουργικής- κατά την ταπεινή μας γνώμη- πορείας. Και σας διαβεβαιώνουμε ότι έπεται μια ακόμη πιο δημιουργική συνέχεια μέσα στο 2019.

Οι καλύτερες στιγμές των beauty/fashion projects  

Οι καλύτερες στιγμέςΜε την ανατολή του 2018, η ομάδα των συνεργατών μας στην Αθήνα επικεντρώθηκε στην πρώτη συνέντευξη της χρονιάς. Και έτσι, προέκυψε το “Mysterious Girl” μας, η Τώνια Σωτηροπούλου, η οποία άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε στην MadameLeFo για την ομορφιά, για τις έγνοιες και τις ανασφάλειές της, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Οι καλύτερες στιγμές

Τον Φεβρουάριο, με αφορμή τη γιορτή των απανταχού ερωτευμένων, μιλήσαμε με την γοητευτική Κατερίνα Γερονικολού, μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες του «Τατουάζ», της τηλεοπτικής σειράς του Alpha. Και εκμυστηρεύτηκε αποκλειστικά στην MadameLeFo τις απόψεις της για τον έρωτα, την ομορφιά, αλλά και τα μικρά ατοπήματά της.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Κατερίνα Γερονικολού: Love is in the air  

Η Άνοιξη μας έφερε την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που άφησε το πάλκο για να συμμετάσχει στο «Survivor» κι έγινε η παίκτρια με το πιο δυνατό στίγμα. Και βέβαια, αποκάλυψε στη MadameLeFo όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την εκρηκτική προσωπικότητά της και τις συνήθειές της για να διατηρεί την σιλουέτα και την λαμπερή ομορφιά της.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Οι καλύτερες στιγμές

Τον Μάιο, μετά από πολλές αναβολές λόγω αυξημένων υποχρεώσεων της και δεκάδες τηλεφωνήματα, τη συναντήσαμε. Κάπως απρόσμενα μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας της MadameLeFo ένα “όμορφο” ταξίδι  με την Μαρία Σολωμού… Και όταν την γνωρίσαμε, την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο για την ευθύτητά της και την ξεχωριστή προσωπικότητά της.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Μαρία Σολωμού: Ώρα για όμορφες… αλήθειες!

Στα τέλη του Μάη, και τρεις μήνες πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, για να ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, συναντήσαμε το καλύτερο κορίτσι των social media. Βρεθήκαμε με τη Χριστίνα Μπόμπα στο «The Margi Hotel» στη Βουλιαγμένη, και μας μίλησε για το ευ ζην και τη στιγμή που άλλαξε ρότα στη ζωή της. Οι καλύτερες στιγμέςΕπειδή όμως, μάς αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες για τον τότε επικείμενο γάμο της, η συνέντευξή της έγινε viral σε όλα τα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Οι καλύτερες στιγμές

Τον Οκτώβρη, και ενώ όλα τα κανάλια την διεκδικούσαν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του “My Style Rocks” και αποκάλυψε στη MadameLeFo τις δυο μεγάλες αγάπες της, για τη μόδα και την ομορφιά.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Το στιλ της Κωνσταντίνας rockάρει!

Για το τέλος της χρονιάς αφήσαμε το πανέμορφο κορίτσι απ’ τη Θεσσαλονίκη, τη Χαριτίνη Ηλιάδου, που ακούτε καθημερινά από τη συχνότητα του Mix Fm. Η Χαριτίνη λοιπόν, μίλησε στη MadameLeFo για πρώτη φορά αφότου έγραψε τίτλους τέλους η εκπομπή της στην τηλεόραση και μίλεσε για τα πάντα: Για την όμορφη πλευρά της ζωής, αλλά και την αγάπη…

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Χαριτίνη, η star των social media και το νηπιαγωγείο…

Οι καλύτερες στιγμές και στη… γεύση

Επειδή όμως, η ζωή έχει και άλλες όμορφες στιγμές, εμπλουτίσαμε τη θεματογραφία μας με μια σειρά συνταγών, που υπογράφει ο Roddy Damalis. Οι MadameLeFo τον συναντήσαμε στο χώρο του, και μας διηγήθηκε την προσωπική του ιστορία μέχρι να δημιουργήσει «τα Πιατάκια» του, το εστιατόριό του στη Λεμεσό.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Roddy Damalis, ο λάτρης της παράδοσης

Στον ίδιο τομέα της γεύσης, σας παρουσιάσαμε τη Γιάννα Πατεράκη, το πιο γλυκό κορίτσι της yoga που φτιάχνει τις πιο πρωτότυπες τούρτες για γενέθλια και γάμους.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Γιάννα Πατεράκη, το γλυκό κορίτσι της yoga με τις ωραιότερες τούρτες

Την ίδια περίοδο σάς γνωρίσαμε και την πολυταξιδεμένη Κωνσταντίνα Ιωάννου, τη διακεκριμένη chef των επωνύμων, που σερβίρει στη Λευκωσία αλά Americain.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Η πολυταξιδεμένη chef των επωνύμων σερβίρει αλά Americain

Οι καλύτερες στιγμές στον κόσμο της Τέχνης

Επειδή η ζωή είναι ακόμη πιο ωραία, όταν πίνεις κυπριακό καφέ, μάθαμε τα πάντα για την ιδιαίτερη χρήση του από την Μαρία Α. Αριστείδου, την εικαστικό που «δουλεύει» με τον καφέ. Και βέβαια, μας εξήγησε το πως κατάφερε οι πεταλούδες της να… απογειώνονται από ένα φλιτζανάκι του καφέ!

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Οι πεταλούδες της άνοιξης απογειώνονται από ένα φλιτζανάκι του καφέ

Αλλά και η συνάντησή μας με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Σταύρο Αντωνόπουλο ήταν ακόμη μια έκπληξη… Στον προσωπικό του επίγειο παράδεισο, διηγήθηκε στη MadameLeFo πως καταφέρνει να διαχειριστεί με ένα σύγχρονο τρόπο, με πολλή λεπτομέρεια και ένταση τα ευαίσθητα θέματα της αγάπης, της  φθοράς της ζωής και του θανάτου…

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Εικαστικό απόλυτο μηδέν: -273 βαθμοί Κελσίου

Με έμφαση στην παιδική ηλικία

Επειδή η δημιουργικότητα μας αγγίζει ιδιαίτερα, στις αρχές της άνοιξης συναντήσαμε και την φυσική «οικογένεια» του «οικολόγου» ΚΙΚΟ και τα eco T-shirts του! Μιλάμε για δυο μαμάδες, την Ευγενία Ηροδότου/Αλεξάνδρου του Eco Home Store και τη Στέφανη Μηνά, δυο φίλες καρδιακές, με ευαισθησίες για το περιβάλλον και την προστασία του, που δημιούργησαν μια φορέσιμη, αλλά βιώσιμη «οικογένεια» από παιδικά t–shirts, που τελικά έγιναν μόδα.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Η φυσική «οικογένεια» του «οικολόγου» ΚΙΚΟ και τα eco T-shirts του

Την ίδια περίοδο γνωρίσαμε δυο νεαρές κοπέλες, γεμάτες πάθος για τη δουλειά τους: Η Εύη Τριανταφυλλίδου και η Νεφέλη Μαλέκου, μάς έκαναν να θέλουμε να ξαναγίνουμε και πάλι πιτσιρίκια, αφού μέσα από το πρώτο τους παραμύθι, το «A Marvelous Mexican Misunderstanding», μας ταξίδεψαν με πολύ παραστατικό τρόπο στον μαγικό κόσμο της μεξικάνικης κουλτούρας.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Να ξαναγινόμασταν πάλι… πιτσιρίκια!

Λίγο νωρίτερα, συναντήσαμε και τη Melissa Hekkers, τον δημιουργικό νου των βιβλίων με κυπριακές Mandalas, αλλά και τη δημοσιογράφο με τις ευαισθησίες της για το μεταναστευτικό και την προστασία του περιβάλλοντος, την δημιουργό ντοκιμαντέρ, και άλλων ενδιαφέροντων projects.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Melissa Hekkers, ο δημιουργικός νους των κυπριακών Mandalas

Οι καλύτερες στιγμές και στα όμορφα μυστικά μας

Φέτος μάθαμε πάρα πολλά μυστικά ομορφιάς, αλλά εκείνη που έκλεψε την καρδιά μας ήταν η Έλενα Μηλιδώνη, από το ινστιτούτο της, το Beauty Touch by Elena Milidoni. Άλλωστε, ο χώρος της ανακηρύχτηκε ως το πρώτο Mesoestetic-lab στην Κύπρο και γι’ αυτό είχε πολλά να μοιραστεί μαζί μας και να μας αποκαλύψει τα πιο πρακτικά tips της δικής της ομορφιάς.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Αψεγάδιαστη ομορφιά με φωτεινό άγγιγμα

Επειδή όμως, η πλαστική χειρουργική αποτελεί το Α και το Ω για την βελτίωση της εμφάνισης, ο πλαστικός χειρουργός δρ. Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου μας έδωσε αποκλειστικά όλες τις επιλογές που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Πλαστική χειρουργική, και οι επιλογές σας

Βέβαια, μάθαμε και τα πιο όμορφα μυστικά της Olivia Palermo, της διάσημης fashionista, με αφορμή μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία από το χώρο της κοσμετολογίας.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Τα πιο όμορφα μυστικά της Olivia Palermo, της διάσημης fashionista

Με σεβασμό στη μόδα και τις δημιουργούς της

Στην αρχή της άνοιξης μιλήσαμε με την Ήβη Κυρατζή, μια νεαρή γυναίκα της εποχής μας, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, που κάνει σταθερά βήματα στο χώρο της δημιουργίας κοσμημάτων και εντυπωσιάζει …

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Το όνομά της είναι I_v_i, I_v_i  Kyratzi, και είναι μια δυνατή, τολμηρή γυναίκα

Λίγο αργότερα σας συστήσαμε την Solly the dolly, την “αποκάλυψη” της Σόλιας Κυπριανού, και την δροσερή beachwear συλλογή της, πριν καλά καλά κάνει το ντεμπούτο της στην κυπριακή αγορά.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Solly the dolly, η “αποκάλυψη” της Σόλιας Κυπριανού

Μιλήσαμε όμως και με την Μαρία Αριστείδου, τη μοναδική Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, που παρουσίασε στις αρχές Ιουλίου στο La Maison Champs Elysées κατά τη διάρκεια της Paris Haute Couture Fashion week, τη νέα συλλογή της, για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2018-2019

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Μαρία Αριστείδου, η κύπρια designer της Haute Couture

Σας γνωρίσαμε και τη Σόφη Μούσκου, τη γνωστή Image and Fashion Consultant, που σας προσανατολίζει με τις συμβουλές της στα θέματα μόδας, ώστε να προσθέτετε πόντους στο στιλ και την αυτοπεποίθηση σας.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Καλωσορίζουμε τη Fashion Consultant μας   

Σας μεταφέραμε όμως και από τα ενδότερα το φιλανθρωπικό fashion show με τίτλο «Fashion for Life» της Europa Donna. Είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στα παρασκήνια για να καταγράψουμε όσα είδατε και όσα ήταν αθέατα από το front row.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Στο Iceberg show, ήταν όλα τους υπέροχα

Και το καλοκαιράκι σάς μεταφέραμε τις Salty Fig εμπειρίες μας, με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά. Νόστιμο φαγητό και δημιουργικά κοκτέιλ από τους «μαέστρους» της κουζίνας και του μπαρ του, αλλά και τη μοναδική συλλογή με καφτάνια, τσάντες και αξεσουάρ, από τη Nia beach boutique.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Salty Fig experiences, με θέα τη θάλασσα

Τέλος,πήγαμε και στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, όπου είδαμε τα “Ουράνια σώματα”, την έκθεση που με τις συλλογές της έλυσε όλες μας τις απορίες σχετικά με το πως ο καθολικισμός επέδρασε στην φαντασία των σχεδιαστών μόδας.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Είδαμε τα «Ουράνια σώματα» στο ΜΕΤ

Οι καλύτερες στιγμές και στη διακόσμηση 

Για να διατηρούμε αμείωτο το ενδιαφέρον σας για τη MadameLeFo, καλέσαμε σε  brunch τις αγαπημένες μας φίλες… Και αργά το απόγευμα, μετά τη δουλειά, απολαύσαμε ένα early drink, επιλέγοντας ένα ποτήρι καλό κρασί, παρέα με σνακ που δεν επιβαρύνουν τη σιλουέτα μας…. Κυρίως, όμως, επειδή σεβόμαστε το περιβάλλον, γι’ αυτό στρώσαμε τραπέζι πάντα με eco friendly αξεσουάρ και σερβίτσια που δίνουν χαρακτήρα στο κάλεσμα!

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Κάλεσμα για brunch και για early drink με eco friendly χαρακτήρα

Και επειδή το έχουμε με τη διακόσμηση, για τα Χριστούγεννα σάς προτείναμε τρία διαφορετικά concept. Έτσι απλά, για να σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον και να σας βοηθήσουμε να βρείτε λύσεις για τη εντυπωσιακή διακόσμηση του δικού σας γιορτινού τραπεζιού.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Μαγική, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο τραπέζι

Με θαυμασμό στις δυναμικές γυναίκες

Επειδή θαυμάζουμε τις πρωτοπόρες γυναίκες, μάθαμε και τι είναι το Manadoob®; Αν δεν το ξέρετε, θα πρέπει να μάθετε, ειδικά αν έχετε στο σπίτι παιδιά προσχολικής ή σχολικής ηλικίας, γιατί η Τατιάνα Σουκιούρογλου-Χρυσοστόμου, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και συντονίστρια του Manadoob® στην Κύπρο έχει πολλά να σας συστήσει.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Τα παιδιά ενεργοποιούν την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμησή τους με τα Manadoob®

Επειδή όμως, θαυμάζουμε και τις θαρραλέες/δυναμικές γυναίκες, στις αρχές Φεβρουαρίου ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, σας συστήσαμε τη Λουΐζα Ζεμπύλα-Ραφαήλ, γιατί είναι μια γυναίκα που «πολέμησε» με θάρρος τον επιθετικό καρκίνο που την «επισκέφθηκε» απρόσμενα, και σήμερα, πιο αισιόδοξη από ποτέ άλλοτε, κάνει νέα βήματα στην καριέρα της.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Λουΐζα Ζεμπύλα – Ραφαήλ: Μηνύματα θάρρους και αισιοδοξίας

Και εκτός απ’ όλα αυτά σας δώσαμε αρκετές ιδέες για σύντομες αποδράσεις εντός και εκτός Κύπρου, για διακοπές σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους, που θα αποτελέσουν έναυσμα για να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας ανά τον κόσμο. Γιατί όπως αποδεικνύεται – από τη δική μας εμπειρία τουλάχιστον- με καλή οργάνωση τα πάντα είναι εφικτά!

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν ο καθένας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο στην επιτυχία όλων των project μας. Και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, για να σάς παρουσιάζουμε ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, αλλά κυρίως το δικό σας! 

 

 

 

 

MadameLeFo