Ανακαλύψαμε τα νέα Μαγιάτικα αρώματα

Η άνοιξη και ειδικά η Πρωτομαγιά σηματοδοτούν τη μεγάλη αλλαγή στη διάθεσή μας! Μια αλλαγή που συνοδεύεται ακόμα και με την επιλογή του αρώματος μας. Εμείς εντοπίσαμε τις νέες αρωματικές αφίξεις! Γι’ αυτό πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά τσεκάρετε τις προτάσεις μας! Και είναι πολλές!

Mε τη Λένα Τσουκαλά

Επιτέλους άρχισε να μυρίζει άνοιξη, κι εμείς φέρνουμε στο προσκήνιο όλα τα καινούρια αρώματα που θα επικρατήσουν στη νέα σεζόν. Νεοφανή ή με πλούσια παράδοση, τα αρώματα της νέας σεζόν κερδίζουν μια ιδιαίτερη θέση στο μπουντουάρ σας, αφού αποπνέουν όχι μόνον δυναμισμό, αλλά και την απόλυτη θηλυκότητα. Άλλα πάλι, θυμίζουν τις ηλιόλουστες μέρες που περιμένουμε, αναδίδοντας τις ευωδιές της φύσης και των πολύχρωμων λουλουδιών και άλλοτε του ξύλου ή της θάλασσας. Θέλετε κάτι καλύτερο για να αισθανθείτε ότι η άνοιξη είναι εδώ; Επιλέγετε ανάλογα με τη διάθεση και τις ανάγκες σας.

Wild Flowers & Weeds, Jo Malone London, μια συλλογή από συλλεκτικά αρώματα εμπνευσμένα από την ατίθαση βλάστηση της φύσης και τα θαυμάσια αγριολούλουδα και τα φυτά.

Mon  Paris  Parfum  Floral, YSL, ένα ολάνθιστο μπουκέτο που εναρμονίζεται με τα πολλά χρώματα του έρωτα, εξίσου πληθωρικό αλλά λίγο πιο αχαλίνωτο. Το άρωμα του ολάνθιστου πάθους.

Rainbow fantasy, Britney Spears, αναζωογονητικό και γοητευτικό, είναι μια μαγνητική Oriental Vanillic Amber μυρωδιά με φρέσκες βασικές νότες από , εσπεριδοειδή. Στην καρδιά του, ένας λουλουδένιος χορός με ξύλο και μαλλί της γριάς δημιουργεί ένα εθιστικό συνδυασμό.

 Jasmine & Sun Rose, Molton Brown, εξαιρετικά απαλό αλλά και δυναμικό, μοντέρνο, θηλυκό και παιχνιδιάρικο άρωμα, χάρη στο κύριο συστατικό του, το γιασεμί και τη γοητεία που το χαρακτηρίζει, δημιουργώντας ένα πραγματικό αριστούργημα. Ανακαλύψτε τα προϊόντα του Οίκου Molton Brown στα καταστήματα Beauty Line, σε όλες τις πόλεις.Mon Guerlain, Bloom of Rose, Guerlain, ένα εκθαμβωτικό και χαρούμενο άρωμα, ένα πραγματικό μπουκέτο από λευκά λουλούδια, που εξυψώνεται από τη λεβάντα και που κυριαρχείται από την μεγαλειότητα του τριαντάφυλλου

La Nuit Trésor Musc Diamant Eau de Parfum, Lancôme, το πρώτο Τριαντάφυλλο του Πάθους. Μια δελεαστική καρδιά Αποστάγματος Τριαντάφυλλου που αλληλοϋφαίνεται με τον υπέρμετρο πλούτο του Μόσχου και, μαζί, περικλείονται στην υπογραφή Φρέζιας και Βανίλιας.

Wonderlust Eau Fresh, eau de toilette, Michael Kors, νέα, αιθέρια εκδοχή του κλασικού αρώματος Michael Kors Wonderlust. Ένα άρωμα που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις σας με ένα αιθέριο μίγμα από ζωηρό κίτρο, σαγηνευτικές λουλουδάτες και ζεστές ξυλώδεις νότες. Και σας καλεί να αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόδρασης και να ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες περιπέτειες.

Alien Flora Futura, Thierry Mugler, ένα άρωμα που βασίζεται στο μοναδικό «λουλούδι του μέλλοντος». Είναι η συμβίωση μεταξύ της τραγανής, πράσινης φρεσκάδας του κίτρου ‘Buddha’s Hand’ και της εξωπραγματικής μοναδικότητας του λουλουδιού ‘Queen of the Night’ το οποίο ανθίζει μόνο για ένα βράδυ. Και κρύβεται σ’ ένα εντυπωσιακό μπουκάλι αρχιτεκτονικές γραμμές, για να σας χαρίσει την απόλυτα αισθησιακή φρεσκάδα.

Girl Of Now FOREVER, Elie Saab, μία εύθραυστη μυρωδιά με βάση το ακαταμάχητο Ormond flower και τις εθιστικές του νότες από αμύγδαλο και πορτοκάλι.

Tiffany& Co. Eau de Parfum Intense, το νέο μοναδικό άρωμα που αποτελεί μια πλούσια και ακόμη πιο έντονη εκδοχή του κλασικού αρώματος του οίκου. Αυτή η νέα δημιουργία του οίκου αντανακλά σε αφθονία το άνθος της ίριδας, μαζί με νότες από κεχριμπάρι και βανίλια.

Μύρισε Άνοιξη

Φρέσκα στη μυρωδιά, φρέσκα και σε κυκλοφορία, αλλά χωρίς ημερομηνία λήξης. Τα πιο παραμυθένια αρώματα βρίσκονται στα ράφια και περιμένουν να σας μαγέψουν και να τα φοράτε όλο τον χρόνο!

La vie est belle en rose, Lancôme, δημιουργήθηκε ως μια πιο σύγχρονη και πιο νεανική εκδοχή της εμβληματικής και εθιστικής λαχταριστής ίριδας του La vie est belle. Λουλουδάτο, δροσερό, μοντέρνο. Ένα πραγματικό πρίσμα αισιοδοξίας

Miss Dior Eau de Toilette, Dior, το νέο άρωμα θυμίζει ξέφρενο βαλς και είναι ντελικάτο σαν το πληθωρικό τριαντάφυλλο της Grasse.

Si Fiori Eau de Parfum, Giorgio Armani, επιλέξτε το για να αναδείξετε την κομψή αλλά και αυθόρμητη πλευρά σας με την έντονη φρεσκάδα φραγκοστάφυλου και μανταρινιού, το κάνουν απλά ακαταμάχητο.

Gucci Bloom Nettare di Fiori, Gucci, εξερευνά τον μυστηριώδη προσωπικό χαρακτήρα μιας γυναίκας, την αυθεντικότητά της, τη αυτοπεποίθησή της και τη μη συμβατότητά της. Ξεκινώντας από το Gucci Bloom, το πλούσιο, άρωμα λουλουδιών απογειώνεται σε μια έντονη αίσθηση Chypre.

Wood EDT, Dsquared2, με νότες μανόλιας, βατόμουρου, γιασεμιού και εσπεριδοειδών το γυναικείο άρωμα είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες ζουν παθιασμένα και εκτιμούν την καλή ενέργεια και τον παλμό του κάθε καινούργιου.

Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel, μια νέα ερμηνεία της υπογραφή του αρώματος. Πιο λουλουδάτη και φρουτώδης, πιο έντονη και πιο θηλυκή από ποτέ, με μια αίσθηση απόλυτης τρυφερότητας.

Sound of Donna, Eau De Parfum, Trussardi, ένα ελιξίριο αισθησιασμού, αφιερωμένο στην κομψότητα και τη δεξιοτεχνία του οίκου. Ένα παιχνιδιάρικο και εθιστικό, θηλυκό, iconic άρωμα που αγκαλιάζει το πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας. Είναι αυθεντικά γοητευτικό και τολμηρό, ισχυρό, ανεξάρτητο και δυναμικό.

Women,  Calvin Klein, αυτό το νέο άρωμα  αποτελεί ένα παιχνίδι αντιθέσεων και ποικιλομορφίας. Ένα ξυλώδες, floral άρωμα που εκπέμπει δυναμισμό με έναν τρόπο διακριτικό, ενώ παράλληλα αποπνέει φρεσκάδα και αισθησιασμό.

Bronze Wood & Leather, της συλλογής Cologne Intense, Jo Malone London, έχει την ιδιότητα να χαρίζει ζεστή και έντονή αίσθηση σε άλλα αρώματα με την απαλή ξυλώδη βάση του και το εθιστικό άρωμα του δέρματος. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα άλλο άρωμα για να ταιριάξει με τη διάθεση ή το στυλ που προτιμάτε.

Αυτά τα ξέρετε;

Μυρίζοντας ένα άρωμα ενεργούμε ασυνείδητα, με τρόπο ανεξάρτητο από τη λογική. Βλέπετε, πολλές φορές η διάθεση μας εξαρτάται από ένα… ψέκασμα! Άλλωστε, ακόμα και οι ψυχολόγοι επιβεβαιώνουν ότι ένα άρωμα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας στο λεπτό.

  • Αν και αόρατο, το άρωμά μας είναι πάντα εκεί και αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς μας, γι’ αυτό και αξίζει να το επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή.
  • Τα αρώματα λουλουδιών γίνονται πιο αισθησιακά όταν αναμιγνύονται με μπαχάρια, αποτελούν τον πιο ελκυστικό συνδυασμό για το χειμώνα και μας βάζουν αυτόματα σε σέξι mode.
  • Αισθησιακά νέκταρ, με γιασεμί, Tonka Beans και βανίλια Ταϊτής, προσθέτουν πολυτέλεια και τρυφερό αισθησιασμό σε κάθε σας εμφάνιση.
  • Τριαντάφυλλα Ανατολής σμίγουν με τη βανίλια, το δαμάσκηνο, το κεχριμπάρι και το πατσουλί και όταν αγγίζουν το δέρμα σας, θα σας κάνουν να θέλετε να χαθείτε μέσα σε ένα τέτοιο ελιξίριο. Είναι η τέλεια επιλογή για μια βραδινή έξοδο!
  • Αν θέλετε ένα πλούσιο και βαθύ άρωμα, που να διαρκεί όλη νύχτα (και να το μυρίζει στα σεντόνια του το επόμενο πρωί), προτιμήστε ένα που να περιέχει περγαμόντο, πατσουλί, τριαντάφυλλο και ορχιδέα. Θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν μοναδικό αντικείμενο του πόθου. 
  • Οι συνθέσεις από κομψά λευκά λουλούδια και έντονες νότες εσπεριδοειδών, δημιουργούν πολύ θηλυκές, φινετσάτες και κομψές εσάνς, που κάνουν το λαιμό σας κανονικό πόλο έλξης!
  • Τις μέρες που θέλετε να κυκλοφορείτε ήρεμη και χαλαρή, ίσως και χωρίς μακιγιάζ, τότε προτιμήστε ανάλαφρα αρώματα που αποπνέουν αέρινη φρεσκάδα, με νότες από neroli, ανθούς πικροπορτοκαλιάς, μιμόζα.
MadameLeFo