Ανακάλυψε όλους τους τρόπους για κορμί αγαλματένιο

Θέλεις κορμί αγαλματένιο, αλλά δεν τα καταφέρνεις; Κι όμως, υπάρχουν δραστικά scrubs που κάνουν το δέρμα του σώματος λείο και απαλό… Αλλά και κρέμες και λοσιόν που το ενυδατώνουν… Και ασφαλώς, αποτελεσματικές λύσεις κατά της κυτταρίτιδας! Σήμερα με τη βοήθεια των ειδικών της Molton Brown και της Shiseido θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αποκτήσεις  άψογο κορμί, λίγο πριν εμφανιστείς στις παραλίες.

της Λένας Τσουκαλά  κορμί

Άρχισες τις δοκιμές… Η εποχή που θα βγεις στις παραλίες βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής! Γι’ αυτό, όταν δοκίμασες το μπικίνι σου, σε ανησύχησε η όψη φλοιού πορτοκαλιού που έχει εγκατασταθεί στο κορμί σου… Παρόλα αυτά, έστω και την υστάτη υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις την εμφάνιση σου… Απόκτησε το κορμί που ονειρεύεσαι με τις θαυματουργές φόρμουλες των προϊόντων σώματος της Shiseido και της Molton Brown.

Απλά βήματα για ένα σφριγηλό και όμορφο κορμί

Επειδή «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», βρες τις πιο απλές κινήσεις για να αποχαιρετήσεις οριστικά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση και την ξηρότητα από το κορμί σου.

Απολαύσεις ευεξίας: Το σώμα σου διψάει για φροντίδα, γι’ αυτό θα πρέπει να του την προσφέρεις απλόχερα, χωρίς τσιγκουνιές! Μεταμόρφωσε το μπάνιο σου σε home spa και ακολούθησε μια αληθινή ιεροτελεστία… ομορφιάς! Και αν σου γίνει καθημερινή συνήθεια, η επιδερμίδα σου θα γίνει λεία και βελούδινη.

κορμί

Επιχείρηση «απαλότητα»: Αν το δέρμα του σώματός σου είναι ξηρό και τραχύ, το μυστικό για να αποκτήσεις και πάλι ένα βελούδινο κορμί βρίσκεται στην απολέπιση. Εφάρμοσε τη σωστά και θα αποκτήσεις δέρμα από μετάξι… Τα προϊόντα με κόκκους απομακρύνουν τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας σου. Κι έτσι ξαναδίνουν στο σώμα απαλή και απόλυτα μεταξένια υφή. 

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Heavenly Gingerlily Caressing Body Scrub Polisher της Molton Brown. Είναι ένα προϊόν απολέπισης για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση, με σύνθεση που περιέχει ηφαιστειακή άμμο από την Ταϊτή και θρεπτικό έλαιο Tamanu nut. Και θα σου χαρίσει μία αψεγάδιαστη, μοναδική υφή στην επιδερμίδα.

Τώρα με ποια διαδικασία θα το χρησιμοποιήσεις; Μην ανησυχείς, γιατί θα σου πούμε τον σωστό τρόπο:

  • Άπλωσε το απολεπιστικό σε νωπή επιδερμίδα. Κάνε απαλές κινήσεις κυκλικού μασάζ, προχωρώντας με ανοδική φορά.
  • Θα επιμείνεις σε «δύσκολα» σημεία, που παρουσιάζουν αυξημένη τραχύτητα, όπως τα πέλματα, τα γόνατα και οι αγκώνες.
  • Αν χρησιμοποιείς μετά και προϊόν κατά της κυτταρίτιδας, κάνε πιο σχολαστικό και επίμονο μασάζ σε μηρούς και γλουτούς. Έτσι, θα βοηθήσεις στην καλύτερη απορρόφηση των λιποδιαλυτικών συστατικών και θα αυξήσεις τη δραστικότητα της αγωγής.

Βυθίσου στην μπανιέρα

κορμίΑν, αντί για ντους, προτιμάς να κάνεις μπάνιο βυθισμένη στον αφρό, φρόντισε να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε όαση. Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό, πρόσθεσε ένα αφρόλουτρο ή bath oil και βυθίσου για δέκα λεπτά. Μέσα στη μπανιέρα μπορείς να χαλαρώσεις για 10 λεπτά και με αυτό τον τρόπο, η επιδερμίδα σου θα απορροφήσει υγρασία και, με τη βοήθεια των ελαίων, θα τη συγκρατήσει στο εσωτερικό της.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Δοκίμασε το αφρόλουτρο Heavenly Gingerlily Body Bath & Shower Gel της Molton Brown.  Έχει το εξωτικό λουλουδάτο άρωμα Heavenly Gingerlily Eau De Toilette και εμπνευσμένο από τις τροπικές ακτές της Ταϊτής. Με νότες από γλυκό κάρδαμο και ζεστή πιπερόριζα (τζίντζερ) ξεδιπλώνουν μία floral (λουλουδάτη) καρδιά από τουμπερόζα, κρίνο και γιασεμί, ενώ σανδαλόξυλο και musk εξισορροπούν το σαγηνευτικό άρωμα.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις το Orange & Bergamot Radiant Bathing Oil της Molton Brown. Πρόκειται για ένα υπέροχο ξηρό λαδάκι για το μπάνιο, εμπλουτισμένο με έλαιο neroli από τη Σεβίλλη και με αρώματα από περγαμόντο, μανταρίνι και κέδρο. Θα κάνει το κορμί σου βελούδινο και απαλό σαν του μωρού!

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Στη συλλογή της Molton Brown όμως, θα βρεις και το Jasmine & Sun Rose Exquisite Bathing Oil. Είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικό αιγυπτιακό σπόρο nigella, που ενυδατώνει το δέρμα. Επίσης έχει αρωματικές φυτικές νότες από γιασεμί, τριαντάφυλλο και πατσουλί, που θα αφήσει το κορμί σου γοητευτικά αρωματισμένο.

Επιδερμίδα για… χάδια

κορμί

Αμέσως μετά την απόλαυση του μπάνιου, το σώμα «διψά» για εντατική ενυδάτωση. Αφού πρώτα σκουπιστείς με μια βαμβακερή μαλακή πετσέτα, φρόντισε ν’ αφήσεις το δέρμα ελαφρώς νωπό. Σε μορφή κρέμας ή λοσιόν, άπλωσε μια γενναία δόση από το ενυδατικό προϊόν σε ολόκληρο το κορμί σου. Κάνε κινήσεις απαλού μασάζ που θα έχουν φορά προς την καρδιά. Να επιμείνεις σε περιοχές που αισθάνεσαι πως χρειάζονται έξτρα δόσεις ενυδάτωσης, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα, και μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις το προϊόν και στα πέλματα, αν, βέβαια, υπάρχει ανάγκη.

Ενυδάτωση τώρα… Επειδή αυτό που ζητάς διακαώς είναι ένα σώμα απαλό, αλλά που να μοσχομυρίζει, θα το πετύχεις αν συμπληρώσεις το καρέ της περιποίησης με ένα γαλάκτωμα από τη σειρά του αρώματός σου. Οι bath collections της Molton Brown είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και θα γίνουν το must have της ιεροτελεστίας της περιποίησης του σώματός σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Φρόντισε να δοκιμάσεις το Gingerlily Body Lotion της Molton Brown και θα χαρίσεις στο δέρμα σου το άρωμα ενός εξωτικού μπουκέτου. Εμπλουτισμένο με έλαιο Tamanu nut Πολυνησίας και ενυδατικό εκχύλισμα λευκού κρίνου, αυτό το θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος ενυδατώνει ενώ αφήνει ένα σαγηνευτικό άρωμα Ταϊτής.

Κυτταρίτιδα stop!

Ναι, τώρα θα μπορείς να κοιτάξεις στον καθρέφτη χωρίς ενοχές. Υπάρχουν ένα σωρό νέες τεχνικές, αλλά και πρωτοποριακές φόρμουλες αδυνατίσματος ειδικά για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Και θα νικήσεις την κυτταρίτιδα φτάνει να μην καταθέσεις τα όπλα. Τα νέα θαύματα της κοσμετολογίας σου υπόσχονται να την καταπολεμήσουν για να είσαι πανέτοιμη για την πρώτη σου εμφάνιση στην παραλία!

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Στον «πόλεμο» κατά της κυτταρίτιδας, θα ξεκινήσεις μ’ ένα εξειδικευμένο απολεπιστικό. Δοκίμασε λοιπόν το Refining Body Exfoliator της Shiseido. Πρόκειται για ένα προϊόν υψηλών επιδόσεων που χαρίζει άμεσα εξαιρετική απαλότητα με ένα θαυμάσιο αίσθημα πολυτέλειας. Αφαιρεί απαλά τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα, ενώ διατηρεί την υγρασία του δέρματος. Χάρη στη διπλή δράση του (κάνει και απολέπιση και ήπιο καθαρισμό) βελτιώνει συνολικά τον τόνο και το χρώμα του δέρματος. Και επειδή βασίζεται στις αρχές της Αρωματοθεραπείας (με έλαιο από άνθη κερασιάς), θα σε βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής ισορροπίας του σώματος.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Στη συνέχεια, θα δοκιμάσεις την Advanced Body Creator- Super Slimming Reducer της Shiseido. Μιλάμε για μια δροσερή κρέμα/τζελ αδυνατίσματος με ισχυρά αποτελέσματα κατά της  κυτταρίτιδας. Οι μηροί αναδιαμορφώνονται, η μέση δείχνει πιο λεπτή και η σιλουέτα σμιλεύεται. Το μοναδικό Fat Fighting System της Shiseido (με καφεΐνη, εκχύλισμα Hawthorn και εκχύλισμα Poria Cocos) έχει τριπλή δράση κατά της συσσώρευσης του λίπους. Συνδυάζει εκχύλισμα Poria Cocos, και μακρά διάρκεια του αρώματος SLM, που καίνε το λίπος. Το Western Hawthorn Extract και το έλαιο από γκρέιπφρουτ μειώνουν το σχηματισμό και τη μελλοντική συσσώρευση περισσευούμενου λίπους. Τέλος, το εκχύλισμα Fagus Sylvatica αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Παράλληλα, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, βελτιώνοντας το μεταβολισμό κολλαγόνου που συσχετίζεται με τη σύσφιξη της επιδερμίδας σου. Θα την απλώνεις στις περιοχές που είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα, όπως οι μηροί, οι γοφοί, η μέση, οι γλουτοί και τα μπράτσα. Στη συνέχεια θα κάνεις μασάζ στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί τελείως, για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και την απόλαυση.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-star”] Σου έχουμε όμως, ακόμη μια πρόταση: Το Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel της Shiseido. Αυτό είναι ένα δροσιστικό τζελ σώματος µε ανάλαφρη υφή. Βελτιώνει το περίγραμμα της σιλουέτας, αφήνει το δέρμα απαλό, σφριγηλό και ενυδατωμένο, χωρίς να κολλάει. Το αναζωογονητικό άρωμά του και το σύμπλεγμά Sculpting Plant Complex συνεργάζονται για την ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης, µειώνοντας και την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» της κυτταρίτιδας.

Μετά απ’ όλα αυτά, σου συστήνουμε να είσαι πιστή στο πρόγραμμα σου, και να εφαρμόζεις συστηματικά τα προϊόντα που θα επιλέξεις. Βέβαια, να μην ξεχνάς πως εκτός αυτών χρειάζεται να ακολουθείς σωστή διατροφή, να πίνεις άφθονο νερό και να γυμνάζεσαι, για να φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου.

 

 

 

 

MadameLeFo