Ακριβό μου δώρο… πολυτελείας

Η πολυτέλεια δεν είναι πάντα απρόσιτη…  υπόθεση! Βέβαια, όταν μας δίνεται η ευκαιρία να δωρίσουμε ή να πάρουμε δώρα πολυτελείας, η χειρονομία μετράει εις διπλούν! Γι’ αυτό σήμερα, σου συστήνουμε τις επίλεκτες προτάσεις μας για παραλήπτες με αξιώσεις. 

Μια τσάντα, μια ποια τσάντα;

Ασφαλώς όχι οποιαδήποτε τσάντα! Μια clutch bag του ιταλικού οίκου Bottega Veneta είναι πάντα ένα ανεκτίμητο δώρο. Ειδικά η συγκεκριμένη με το χαρακτηριστικό κούμπωμα Knot που είναι και Limited Edition κι έχει αλυσίδα Ayers and Karung και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, σίγουρα θα είναι ένα δώρο που θα λατρέψει η παραλήπτρια του. Θα την αναζητήσεις στην Amicci boutique, στη Λευκωσία, τηλ. 22 678898 ή στη Λεμεσό, τηλ. 25 582254.

Το chocker της… καρδιάς μας

Τη δουλειά της Ήβης Κυρατζή τη γνωρίζεις καλά. Από τότε που λάνσαρε την πρώτη της συλλογή, δυσκολεύεσαι να ανακαλύψεις σε ποιο κόσμημά της δεν μπορείς να αντισταθείς… Παρόλα αυτά, τώρα δεν θα έχεις πια το δίλλημα, αφού η νέα της συλλογή είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Ιδιαίτερα αυτό το Toy Chocker με αχάτη και κίτρινο χρυσό, αγκαλιάζει τέλεια την περιφέρεια του λαιμού και θα κάνει τις εμφανίσεις σου ακόμη πιο εντυπωσιακές.  Θα το βρεις στην Amicci boutique, στη Λευκωσία, τηλ. 22 678898.

Μάθε περισσότερα για τις δημιουργίες της  i_v_i κάνοντας κλικ εδώ

Το όνομά της είναι I_v_i, I_v_i  Kyratzi, και είναι μια δυνατή, τολμηρή γυναίκα

White Moss & Snowdrop

Το άρωμα των Χριστουγέννων μπορεί να κρύβεται σε μια συλλεκτική συσκευασία! Ασφαλώς… Ειδικά το White Moss & Snowdrop (με Cologne και κερί) της Jo Malone θα γίνει το απόλυτο δίδυμο ζεστασιάς της συλλογής των αρωμάτων σου. Μιλάμε για μια αληθινή ευωδιαστή αντίθεση. Άνθη από γάλανθο που διακρίνονται μέσα στο φρέσκο χιόνι. Δροσερά βρύα που ιριδίζουν κάτω από τις χειμωνιάτικες ηλιαχτίδες. Ζεστή αίσθηση χρυσού κεχριμπαριού, συνδυασμένη με μια φωτεινή έκρηξη κάρδαμου. Το White Moss & Snowdrop Cologne (100ml) κοστίζει €111, ενώ το White Moss & Snowdrop Deluxe Candle €170. Θα τα βρεις αποκλειστικά στο νέο Beauty Line στο καινούριο Nicosia Mall στη Λευκωσία, και στο Beauty Line Λεωφόρος στη Λεμεσό.

Σκουλαρίκια, αγάπη μου!

Είσαι λάτρης των κοσμημάτων; Και ποια γυναίκα δεν είναι; Λατρεύεις όμως,  τα σκουλαρίκια περισσότερο; Ε, τότε, αυτά τα σκουλαρίκια που εντοπίσαμε στις συλλογές της Links of London θα κάνουν την καρδιά σου να σκιρτήσει… Τα Diamond Essentials Earring με μικρά mico pave διαμαντάκια, στοιχίζουν €345 και θα γίνουν δικά σου, μόλις περάσεις το κατώφλι του νέου καταστήματος της Links of London στο καινούριο Nicosia Mall στη Λευκωσία.

Λατρεμένο Black Opium

Το Opium του YSL με την μακρόχρονη ιστορία, είναι από τα αρώματα που καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Ειδικά όμως, η νέα έκδοσή του, το ανατολίτικο πικάντικο άρωμα Black Opium Eau De Parfume, το λατρέψαμε ιδιαίτερα. Τώρα μπορείς να το δωρίσεις στον εαυτό σου ή στην κολλητή σου, αφού κυκλοφορεί σε gift set και εκτός από το άρωμα σε EDP των 50ml θα πάρεις μαζί κι ένα mini κραγιόν Rouge Pour Couture Lipstick στο αγαπημένο No 1, το κόκκινο της φωτιάς. Όσο για την τιμή του; Πωλείται στα €86,5. Θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών.

Grande φροντίδα   

Η Γαλλική εταιρεία Biologique Recherche λάνσαρε πρόσφατα τη La Grande Crème κι εμείς σου τη συστήνουμε ανεπιφύλαχτα. Ειδικά τώρα για την περίοδο των γιορτών είναι το Α και το Ω της περιποίησης της επιδερμίδας σου. Πρόκειται για ένα προϊόν που βασίζεται στη θεωρεία των EpigenActiv™ που όχι μόνο αποτρέπει τη γήρανση, αλλά αναζωογoνεί τα κύτταρα και αναστρέφει τη βλάβη του DNA. Θα τη βρεις από την Impophar και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

Προσιτή πολυτέλεια

Εάν σου αρέσει να περιποιείσαι την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου με προϊόντα του ίδιου brand, τότε, το gift set Prodige Des Oceans  της Thalgo δημιουργήθηκε για σένα!

Μιλάμε για την έκφραση της απόλυτης πολυτέλειας… Άλλωστε, τα θαλάσσια ενεργά συστατικά της φόρμουλας της σειράς επαναπροσδιορίζουν το δέρμα για να αποκτήσει πιο νεανική εμφάνιση. Η χρυσή συσκευασία δώρου περιλαμβάνει κρέμα προσώπου, μάσκα και κρέμα σώματος, και κοστίζει € 238. Θα το αναζητήσεις σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.

Christmas is all around

Από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου, ο χειμώνας ήρθε και μαζί με αυτόν και τα Χριστούγεννα! Φέτος σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και τα προϊόντα του Yves Rocher, που είναι ολοκληρωτικά μέσα στον πνεύμα των γιορτών! Γι’ αυτό επέλεξε αξέχαστες μυρωδιές ζεστασιάς, χαλάρωσης και ρομαντισμού, που θα κάνουν τα φετινά σου Χριστούγεννα ξεχωριστά, και θα συνοδεύουν τις αναμνήσεις της κάθε σου στιγμής. Απόκτησε το συγκεκριμένο gift set και θα μας θυμηθείς! Εξερεύνησε και το νέο κατάστημα Yves Rocher στο καινούριο Nicosia Mall στη Λευκωσία και θα βρεις πραγματικούς θησαυρούς.

Για τους mini lovers

Εάν το αυτοκίνητό σου είναι ένα από τα μοντέλα της MINI, τότε σίγουρα θα σε “γαργαλίσουμε” μ’ αυτή την πρότασή μας. Ναι, η MINI διαθέτει στις συλλογές της και διάφορα αξεσουάρ, που μπορεί να μην ήξερες καν την ύπαρξή τους. Ειδικά, εάν είσαι και ταξιδιάρικη ψυχή, τότε, αυτή η βαλίτσα της MINI, σίγουρα θα πρέπει να γίνει δική σου. Καταρχήν, η MINI Cabin Trolley συνδυάζει έξυπνο σχεδιασμό MINI, καθαρή αισθητική, άνεση και πρακτικότητα. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά της είναι το μπροστινό άνοιγμα (όπου βρίσκεται και το Wing λογότυπο της MINI), με μια επιπλέον αποσπώμενη θέση για laptop και extra “τσέπη”. Η κυρίως βαλίτσα έχει διπλό κλείδωμα, αδιάβροχο φερμουάρ και ενσωματωμένη κλειδαριά συνδυασμού TSA. Στο εσωτερικό της έχει ιμάντες συμπίεσης με μαγνητικές πόρπες Fidlock, πρόσθετη θήκη και αποσπώμενη τσάντα με φερμουάρ για να διατηρείται το περιεχόμενο ασφαλές. Τέλος, η σταθερή λαβή της και οι “σιωπηλοί” τροχοί της θα σε κάνουν να ταξιδεύεις χωρίς κόπο! Θέλεις κι άλλα; Απλά, θα την παραγγείλεις από τους αντιπροσώπους της MINI, στα showroom της CHAR. PILAKOUTAS LTD.

 

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo