Αδελφές Kardashian: Φορούν πάλι εσώρουχα Calvin Klein

Τίποτα δεν χωρά ανάμεσα στις 5 αδελφές Kardashian και τα Calvins τους – εκτός από ένα λευκό και κόκκινο patchwork quilt! Ναι οι διάσημες αδελφές επιστρέφουν και πάλι στη νέα διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων και των τζην του Calvin Klein για το Φθινόπωρο του 2018, και επαναφέρουν το ρόλο της αμερικάνας μέσα από το όραμα του Raf Simons.

αδελφές Kardashian

Στην ανοιξιάτικη συλλογή οι αδελφές Kardashian φορούσαν τα εσώρουχα και τα τζην του Calvin Klein 

Αν και η νέα καμπάνια δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την ανοιξιάτικη, όπου οι αδελφές Kardashian φορούσαν και πάλι τα εσώρουχα και τα τζην του Calvin Klein, τώρα οι διάσημες αδελφές εμφανίζονται στην ύπαιθρο και παρουσιάζουν τις πιο αγαπημένες και φρέσκιες δημιουργίες του αμερικάνικου οίκου μόδας.

αδελφές Kardashian

Για το φθινόπωρο οι αδελφές Kardashian φορούν και πάλι τα εσώρουχα και τα τζην του αμερικάνικου οίκου Calvin Klein

Δείτε το backstage video κάνοντας κλικ εδώ

Κάτω από το άγρυπνο μάτι του Raf Simons, του Chief Creative Officer του οίκου, ο φωτογράφος Willy Vanderperre και ο βιντεογράφος Shane Sigler έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.  Έτσι, το θέλουμε δεν το θέλουμε, η νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein είναι οικογενειακή υπόθεση… Οι πέντε  αδελφές Kardashian (Kim Kardashian West, Khloé, Kourtney Kardashian, αλλά και οι ετεροθαλείς αδελφές τους η Kendall και Kylie Jenner) ποζάρουν στο φακό του φημισμένου φωτογράφου Willy Vanderperre, άλλοτε με τα κλασικά εσώρουχά τους και άλλοτε με τα denim του οίκου και δείχνουν πιο όμορφες από ποτέ.

Η Kim Kardashian δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η οικογένεια είναι τα πάντα», δηλώνει η Kim Kardashian και συμπληρώνει: «Όταν κάνουμε όλες μαζί κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει πολλά». Βασικό μήνυμα της denim καμπάνιας είναι η συντροφικότητα και η αξία της οικογένειας.

Οι διάσημες αδελφές στην καμπάνια για την Άνοιξη 2018

Η πρώτη φωτογράφιση που έγινε για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018, υπογράφεται από τον διάσημο φωτογράφο Willy Vanderperre. Όλες οι αδελφές βρίσκονται σε έναν αχυρώνα, ξαπλωμένες στο κλασικό αμερικάνικο κιλτ σε λευκά και κόκκινα χρώματα.

Στην πρώτη φωτογράφιση για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 από τον διάσημο φωτογράφο Willy Vanderperre

Αυτή η νέα συλλογή που λανσάρει ο οίκος χαρακτηρίζεται από την αισθητική των 90s  και έχει την υπογραφή του Raf Simons. Οι αδελφές αγαπούν ιδιαίτερα τα κομμάτια για την άνεση και τα χρώματά τους.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη συνεργασία της Kendall με τον αμερικάνικο οίκο, αφού πρωταγωνίστησε στην καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein το 2016 μαζί με τον Justin Bieber (αλλά και στην Calvin Klein Jeans το 2015).

Η Kendall πρωταγωνίστησε στην καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein το 2016 μαζί με τον Justin Bieber

 

«Η συνεργασία με τις αδελφές μου είναι σπάνια», δηλώνει η Kendall. «Αστειεύονται μαζί μου λέγοντάς μου, Kendall, δείξε μας πώς να το κάνουμε», αλλά όταν έρχεται η στιγμή, όλες τους ξέρουν ακριβώς τι κάνουν».

Κάντο όπως οι αδελφές Kardashians

Οι αδελφές Kardashians

Η νέα διαφημιστική καμπάνια γυρίστηκε στο Thousand Oaks της California, μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα το Μάρτιο που μας πέρασε. Και όλα έγιναν υπό το άγρυπνο μάτι του Doug Lloyd, του Creative Director της Lloyd & Co. Τα γυρίσματα λοιπόν, έγιναν τρεις εβδομάδες αφότου η Kylie έφερε στον κόσμο την μικρούλα Στόρμι, ενώ βλέπουμε την Khloé με φουσκωμένη κοιλίτσα, αφού απείχε μόλις ένα μήνα από τον ερχομό της κορούλας της, της True, που γεννήθηκε στις  12 Απριλίου του 2018.

Η  Khloé Kardashian

αδελφές Kardashian

Η Kendall Jenner και η Khloé Kardashian

«Η ιστορία του Calvin Klein ως εμπορικό σήμα και η δυνατότητα να είμαι μέρος αυτού του εμπορικού σήματος είναι πραγματικά cool αλλά και φοβιστικό. Και τώρα τι είναι διαφορετικό; Απλά, το ότι είμαι οκτώ μηνών έγκυος και κάνω γυρίσματα με εσώρουχα. Αυτό είναι και φοβιστικό», ανέφερε η Khloé Kardashian.

MyCalvins

Για δεύτερη σεζόν όλες οι αδελφές ποζάρουν για το #MyCalvins.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι ελκύονται από εμάς. Μου αρέσει να πιστεύω ότι μπορούν να αισθανθούν την αυθεντικότητα που υπάρχει μεταξύ μας. Και ανεξάρτητα από το τι περνούμε, είμαστε πάντα πολύ ευάλωτες και ανοιχτές στο να το μοιραζόμαστε όσα βιώνουμε και νομίζω ότι αυτό μπορεί να συνδεθεί σε κάποια αναλογία σε κάποιο επίπεδο».

Φέτος λοιπόν, θα δούμε τις αδερφές Kardashian και Jenner σε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες για την καμπάνια. Η Kylie και Kendall Jenner φόρεσαν αθλητικά εσώρουχα και denim ρούχα από την χειμερινή συλλογή του Calvin Klein, ενώ οι υπόλοιπες αδερφές Kardashian φόρεσαν αθλητικά εσώρουχα (σε μαύρο και λευκό χρώμα). Την παράσταση κλέβει, φυσικά, η τότε εγκυμονούσα Khloé Kardashian, με την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Οι αδελφές Kardashian backstage

Σημειώστε ότι τις backstage φωτογραφίες, αλλά και τις στιγμές που πέρασαν οι αδερφές Kardashian – Jenner πίσω από τον φακό του Willy Vanderperre από την καμπάνια του Calvin Klein, τις τράβηξε η Kendall Jenner, με μια απλή Contax T2.

«Είμαι πολύ προσεκτική. Προσέχω τα πάντα όταν βρίσκομαι στο backstage, ακόμα και πράγματα, όπως ο φωτισμός αλλά και το πώς να στήσει την κάμερά του ο φωτογράφος», είπε χαρακτηριστικά η Kendall Jenner.

«Αυτή η καμπάνια Calvin Klein είναι πραγματικά ένα όνειρο!», ανέφερε από την πλευρά της η Kim Kardashian. «Εννοώ… Fendi και Calvin το ίδιο χρονικό διάστημα! Δεν θα είχα ονειρευτεί ποτέ τέτοια ζωή!».

Παράλληλα ανέφερε: «Είναι ωραίο να βρίσκομαι στο backstage και να βγάζω ξανά φωτογραφίες μαζί τους. Όλες είναι τόσο όμορφες!».

«Η οικογένεια είναι τα πάντα», δηλώνει η Kim και συμπληρώνει: «Όταν κάνουμε όλες μαζί κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει πολλά».

Άλλωστε, το βασικό μήνυμα της denim καμπάνιας είναι η συντροφικότητα και η αξία της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας κάνοντας κλικ εδώ 

 

Μάθετε περισσότερα για τα Calvin Klein κάνοντας κλικ εδώ

Η επιστροφή της εικονικής Brooke Shields

 

 

 

MadameLeFo