Γιώργος Κορρές: Έρωτας για την ομορφιά της φύσης

Γιώργος Κορρές: Έρωτας για την ομορφιά της φύσης… Ναι, για να πετύχεις θέλεις πάθος και τρέλα σ’ αυτό που κάνεις…

Η ιστορία της εταιρίας Κορρές Φυσικά Προϊόντα είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί μοιάζει με παραμύθι! Και από την άλλη, οι άνθρωποι της εταιρίας αυτής δεν είναι απλά δημιουργικοί, αλλά ερωτευμένοι με την φύση.

Με τον Γιώργο Κορρέ γνωριστήκαμε πριν περίπου δέκα χρόνια, όταν επισκέφθηκε την Κύπρο για τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος που θα είχε το όνομά του. Από τότε παρακολουθώ πίστα την πορεία και αυτό που με μαγεύει κάθε φορά είναι η αστείρευτη δημιουργικότητά του αλλά και ολόκληρης της «οικογένειας» Κορρέ.Γιώργος Κορρές

Εντυπωσιακό είναι πως αν και έχει μεταφερθεί η βάση του ίδιου στην Αμερική, η παραγωγή και όλη η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα στηρίζοντας τους αγρότες αλλά και όλους τους υπαλλήλους που πιστεύουν και δουλεύουν για χρόνια στην εταιρία.

Βρίσκει τρόπους και ιδέες από το… μηδέν! Όπως το να δημιουργεί καλλυντικά ακόμη και από το μέχρι χθες «άχρηστο» άνθος της αμυγδαλιάς. Και φυσικά να προσφέρει στους αγρότες ένα επιπλέον εισόδημα μέσα από τα προϊόντα που οραματίζεται και δημιουργεί με πατενταρισμένες έρευνες από πανεπιστημιακούς.

Γιώργος Κορρές

Οι ιδέες του Γιώργου -μετά από έρευνα και πολύ δουλειά- πήραν την μορφή που τις γνωρίζουμε εμείς σήμερα, το 1996 μέσα από ένα φαρμακείο. Αυτό το όνειρο ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και σήμερα τα προϊόντα Κορρές τα χρησιμοποιεί μέχρι και η Ατζελίνα Τζόλι…

Aυτός είναι ο Γιώργος Κορρές: ένας μέντορας, ένα πρότυπο δημιουργικού ανθρώπου, που μέσα από το MadameLeFo θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα και τα όμορφα προϊόντα του.

Για την ώρα … Ονειρευτείτε όμορφες στιγμές και με χαμόγελο ζήστε τες !

#MadameLeFo

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

MadameLeFo