Παιχνίδια φωτός

Το νέο “S K Y L I N E” look του Dior -σχεδιασμένο από τον Peter Philips, Δημιουργικό Διευθηντή Εικόνας του μακιγιάζ Dior -εξερευνά τις άπειρες δυνατότητες γλυπτικής του προσώπου, μέσα από τη χρήση της αντίθεσης φωτός και σκιάς. Ζωντανεύει το βλέμμα με τα φθινοπωρινά παγωμένα μπεζ, τα εμπλουτισμένα με κόκκινο καφέ, τα μπρούνζινα ροζ ή τις αποχρώσεις της σαμπάνιας με τους μεταλλικούς τόνους και ομορφαίνει τα χέρια με την υπέρτατη κομψότητα του μανικιούρ στους τόνους  της σοκολάτας.

*Του Βαλεντίνο Νικολάου

 

Η συλλογή Skyline αντλεί έμπνευση από τη μεγαλειώδη κατασκευή του Πύργου του Άιφελ, που κυριαρχεί στον ορίζοντα της πόλης, τραβώντας από παντού την προσοχή. Είναι μια ωδή στα φθινοπωρινά χρώματα του Παρισιού που δημιουργούν μια ομορφιά απελευθερωμένη από κάθε είδους κλισέ.

Ως make up artist και συνεργάτης του οίκου Dior έχω επιλέξει τα αγαπημένα μου προϊόντα για να είστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

Dior-Light-and-Contour-001-Soft-Contour-002-Medium-Contour-003-Intense-Contour-1

Diorblush Light & Contour 

001 Soft Contour, 002 Medium Contour και 003 Intense Contour

Το να αναλάβετε τη γλυπτική του πρσώπου σας συμαίνει να τονιζετε τις γραμμες του και να προσθέτετε όγκο. Η διπλή άκρη του εξασφαλίζει αποτελέσματα γεμάτα αντιθέσεις, συνδυάζοντας τις λάμψεις για ένταση με τον σχεδιασμό του περιγράμματος, με την χρήση διαφορετικών αποχρώσεων.

MAKEUP TIPS

  • Στην αρχή, με την ματ πλευρά του Diorblush Light & Contour, σχεδιάστε στην επιδερμίδα γραμμές ή κουκκίδες για να δώσουν ένα εφέ σκίασης στο πιγούνι, τα ζυγωματικά και από την μύτη ως την άκρη του μετώπου για να εκλεπτυνθεί το σχήμα το προσώπου.
  • Στη συνέχεια, τα περιγράμματα αυτά αναμιγύονται με ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο.
  • Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας την λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά και το πάνω χείλος. Η κίνηση αυτή προσθέτει όγκο, σβήνει ατέλειες και αναδομεί το περίγραμμα του προσώπου

Απλά τέλειο !

14445456_10155412493721164_1203692263_n

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Solve: *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.