Ώρα για το πρώτο σακάκι!

Οι πρώτες δροσούλες μάς υπενθυμίζουν ότι τα σακάκια πρέπει να βγουν από τη γκαρνταρόμπα μας, για να μας “προστατέψουν” από το κρύο, ειδικά στις βραδυνές μας εξόδους. Φέτος πάντως, θα τα λατρέψετε, αφού τα σακάκια διακρίνονται για το style και την κομψότητά τους.

3 Calvin Klein-RF17-0321

Τι θα επιλέξετε;

Οι μεγάλοι οίκοι και οι δημιουργοί των trends της μόδας παρουσίασαν τόσες πολλές ιδέες , που σας δυσκολεύουν στην επιλογή του πιο αντιπροσωπευτικού κομματιού για το στιλ και την προσωπικότητά σας. Κλασικά μπλέιζερ, αλλά και “φουσκωτά” μπουφάν έφθασαν για να μας αγκαλιάσουν μεσ’ τη θαλπωρή τους.

CHRISTIAN DIOR FALL 2017 r-rf17-1230

Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να προτιμήστε τα μονόχρωμα σε μαύρο, γκρι ή μπλε, αφού όπως φαίνεται έχουν “εγκατασταθεί” για τα καλά στις συλλογές και δεν θα φεύγουν ποτέ από τη μόδα! Κι αν είστε κλασικός τύπος, προτιμήστε να αποφύγετε τις υπερβολές στη χρωματική παλέτα.

CHRISTIAN DIOR FALL 2017 -rf17-1170

Military Vs huge

Από την άλλη, τα μπουφάν που θα φορεθούν πολύ φέτος θυμίζουν λίγο πολύ τα στρατιωτικά τζάκετ, ή τα μπουφάν των μοτοσυκλετιστών και ασφαλώς, τα πολυαγαπημένα bomber jackets! Τα εντοπίζουμε κυρίως σε γήινες ή και σε τολμηρές αποχρώσεις, και είναι φτιαγμένα από αδιάβροχο ύφασμα, από σατέν, απαλό βελούδο, από κοτλέ ή και από δέρμα. Οι γιακάδες καλύπτουν  ελαφρά το λαιμό, ενώ κάποτε γαρνίρονται και με γούνα για να κάνουν τις εμφανίσεις μας ακόμη πιο εντυπωσιακές!

5 off-white-rf17-2658

Για πιο σπορτίβ εμφανίσεις προτιμήστε τα μπουφάν στην πιο huge εκδοχή τους, αφού οι σχεδιαστές προτείνουν για τη νέα σεζόν να είναι huge τόσο σε στιλ, όσο και στα υλικά.

4 Coach-rf17-3596 (1)

Παίξτε λοιπόν, και συνδυάστε τα υλικά άφοβα. Άλλωστε το mix and match ήταν, είναι και θα εξακολουθεί να είναι στη μόδα για αρκετές σεζόν ακόμα.

MadameLeFo