Φθινοπωρινά, trendy βήματα με Aldo

Σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, τo Aldo έγινε αφορμή για την πιο φρέσκια, στυλιστική πηγή έμπνευσής μας! Με βάση την καινούρια του συλλογή σε παπούτσια και αξεσουάρ, για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018-2019, αρχίζουμε να αναδεικνύουμε τον πιο trendy και καλύτερό μας εαυτό! 

Aldo

Το Aldo λοιπόν, παρουσίασε στο Aelia Wellness Retreat στον Αναλυόντα, λίγο έξω από τη Λευκωσία, και μας μάγεψε με τις προτάσεις των συλλογών του. Με “οικοδέσποινα” την κα Ζωζώ Λοφίτου, καλωσορίσαμε μια εκπληκτική συλλογή για γυναίκες και άντρες. Για να μην σας κουράζουμε με λεπτομέρειες, αρκεί να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια μοναδική συλλογή, γεμάτη χρώμα, που θα γίνει το απαραίτητο συμπλήρωμα της κάθε μας εμφάνισης. Έχουμε και λέμε λοιπόν…  Aldo

Δείτε εδώ το βιντεάκι της νέας καμπάνιας του Aldo

Aldo, ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

No Boundaries

Aldo Νιώστε την απόλυτη ελευθερία, αποβάλλοντας τους παλιούς κανόνες, με παπούτσια με άνετα τακούνια, μαλακά δέρματα και suede σε ουδέτερα χρώματα.

Aldo

The Edge

Εντυπωσιακά studs, prints φιδιού και suede εμπνευσμένα από το rock ‘n roll και ισορροπημένα με μια δόση μοντέρνας και εκλεπτυσμένης απόχρωσης του ροζ. Επιλέξτε patchwork prints που θα ανεβάσουν το look σας σε άλλο επίπεδο.Aldo

Teen Spirit

Δεν το ονομάζεται comeback, καθώς αυτό το trend είναι εδώ για χρόνια. Τα vibes της δεκαετίας του ’90 με στοιχεία grunge δίκαια έχουν κερδίσει τη θέση τους ως fashion classic. Επιλέξτε καρό και μοτίβα paint-splash που θα σας φτιάξουν τη διάθεση ή στοχεύστε στο σωστό ύφος με angular ankle booties. Με τακούνια μικρά και μεγάλα, δεν υπάρχει καρδιά που δεν θα κατακτήσετε. 

Party Animals

Prints ζέβρας, λεοπάρδαλης και πύθωνα σε chunky sneakers, ​​τετράγωνα τακούνια και κλασικές μπότες. Με μια δόση ρετρό αλλά ταυτόχρονα πολύ προχωρημένα, τα animal prints είναι κομψά, ευέλικτα και πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις.

Brilliant, Mate!

Γραμμή εμπνευσμένη από τα ανδρικά ενδύματα και την κουλτούρα του Λονδίνου. Τα derby, τα loafer, τα Chelsea και τα lug soles μπορεί να εμφανίστηκαν ως αντρικά παπούτσια, αλλά τώρα έχουν κερδίσει έδαφος και στη γυναικεία γκαρνταρόμα. Επιλέξτε ανάμεσα στο λουστρίνι, είτε στο καρό ή το ψαροκόκαλο, γιατί χαρίζουν στις σύγχρονες γυναίκες τον απαραίτητο δυναμισμό.

Aldo και ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ

No Boundaries

Απελευθερωθείτε από τους παλιούς κανόνες και νιώστε άνετα με urban classic επιλογές σε suedes και μαλακά δέρματα με ένα hand-brushed φινίρισμα. Ανακαλύψτε το στυλ σας και αναδείξτε την εμφάνισή σας με μπότες μοτοσικλέτας, παπούτσια με κορδόνια ή κλασικά Americana με μια δόση καουμπόικου look.

Technically Speaking

Μοντέρνες σόλες, υλικά εμπνευσμένα από την τεχνολογία, μοντέρνα σχέδια και prints που θα σας προσφέρουν άνεση και κομψότητα. Αναδείξτε τον πιο cool εαυτό σας με laceless nylon που μοιάζουν αεροδυναμικά, leopard prints και lace ups που προσδίδουν αέρα πολυτέλειας.

Destination: Dapper

Loafers, derbies και Oxfords που μπορείτε να τα φορέσετε οπουδήποτε. Επιλέξτε παραδοσιακές γραμμές με ένα μοντέρνο χρωματικό twist, όπως το μπλε suede ή το πράσινο δέρμα, ή ξεχωρίστε με ένα ζευγάρι κομψά oxfords με brogue λεπτομέρειες. Η δήλωση είναι ξεκάθαρη: ένα απόλυτα κομψό look.

Pure Pigments

Φωτεινά και τολμηρά ή λεία και λαμπερά: τα slip-ons είναι τόσο urban. Σε επίσημες εμφανίσεις ή πάρτι, τα μαύρα patent shoes είναι κλασικά fashionable. Εντυπωσιάστε με μοτίβα καμουφλάζ ή κίτρινο suede που θα αναδείξουν την τολμηρή σας πλευρά.

Mr B’s

Εκεί όπου η τέχνη συναντά το γούστο έρχεται η Mr. B’s Gentleman’s Boutique να συναντήσει το Aldo. Αυτή τη σεζόν, sneaks εμπνευσμένα από τα πατίνια, αθλητικά με πλατφόρμες και ζωηρά dress shoes σας μεταφέρουν από την αίθουσα συνεδριάσεων στο greenroom με τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παπούτσια Aldo στο

https://www.facebook.com/cyprus.cy/

και στο site https://aldoshoes.com.cy/

MadameLeFo