Ιδού το Point, η θαυματουργή κρέμα για να κάνεις τη διαφορά

“The point is to make a difference” λέει η Petru Van Zyl, η δημιουργός της Point, της νέας σειράς της pHformula. Στο πλαίσιο της παρουσιάσης της POINT, αυτής της νέας πρωτοποριακής σειράς, η pHformula Cyprus και η εταιρεία ResultMed έκαναν μια πρώτη ενημέρωση των Beauty Editors και των Media για τη συνεισφορά τους και τη δράση κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Τι σημαίνει αυτό; Θα το μάθετε παρακάτω.

Κοινωνική ευθύνη

Καταρχήν, δεν ήταν μια απλή παρουσίαση των προϊόντων της ισπανικής εταιρείας, γιατί παράλληλα, ενημερωθήκαμε για τη δράση κοινωνικής ευθύνης της pHformula Cyprus και της εταιρείας ResultMed, που ξεκινά από σήμερα, και σκοπό έχει την ενίσχυση του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου MDA Cyprus. Πως θα υλοποιηθεί αυτός ο μεγαλεπίβολος στόχος; Πρώτα απ’ όλα, αυτή η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της διεθνούς εκστρατείας “The point is to make a difference” της pHformula που στηρίζει παγκοσμίως οργανισμούς και επιστημονικά
κέντρα για την ενίσχυση της έρευνας σχετικά με την Νόσο του Κινητικού Νευρώνος (MND/ALS). Εκ δευτέρου, η Χριστίνα Παυλίδου, η αγαπημένη ηθοποιός, ανέλαβε αφιλοκερδώς το ρόλο της πρέσβειρας των προϊόντων Point της pHformula, ενώ η pHformula Cyprus και η εταιρεία ResultMed που τα αντιπροσωπεύει στην Κύπρο, θα συνδράμουν με €2 από την αγορά της κάθε κρέμας Point στο έργο του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου. Η Χριστίνα Παυλίδου εξάλλου, ως πρέσβειρα της ενέργειας, στόχο έχει να ευαισθητοποιηθεί το κοινό αίσθημα για τις συνέπειες που επιφέρει στους νοσούντες και στις οικογένειές τους η νευροεκφυλιστική νόσος MND/ALS και για τις δυσβάσταχτες καθημερινές πρακτικές τους ανάγκες.

Το Point story 

Ο Χρήστος Λαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ResultMed, μας εξήγησε ότι η σειρά Point δημιουργήθηκε μετά την εμπειρία της ιδρύτριας της pHformula με την ασθένεια.  Πιο συγκεκριμένα, στις 24/11/2017 συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την απώλεια του πατέρα της Petru Van Zyl, ο οποίος έπασχε από ALS/MND. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Petru έθεσε στόχο και σκοπό της έρευνας και της δουλειάς της αφενός την ενημέρωση του κόσμου για την ασθένεια, αλλά και τη συνεισφορά σε οργανισμούς για την MND/ALS παγκοσμίως.

Παρμεμπιπτόντως, η pHformula είναι η υλοποίηση του οράματος της PetruVan Zyl. Η ίδια είναι Δερματολόγος -Αισθητικός -Ερευνήτρια, με πολύχρονη πείρα και διαρκές ενδιαφέρον για τη βιολογία του δέρματος και την επιστήμη της κοσμητολογίας. Έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ιατρικής -Αισθητικής με την παραγωγή δερμοκαλλυντικώνπροϊόντων που εστιάζουν στις θεραπείες ελεγχόμενης αναδόμησης, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τι είναι η MND/ALS

Ενημερωτικά, θα πρέπει να σας εξηγήσουμε ότι η νευροεκφυλιστική νόσος του Κινητικού Νευρώνος (MND/ALS) προσβάλλει τους κινητικούς νευρώνες που μεταφέρουν μηνύματα στους μυς τους υπεύθυνους για την κίνηση, την κατάποση, την ομιλία, την αναπνοή. Σταδιακά οι μύες ατροφούν. Ύποπτα σημάδια της MND είναι οι επαναλαμβανόμενες πτώσεις, η δυσκολία στην ομιλία και στην αναπνοή, το διαρκές αίσθημα κόπωσης,  οι ακούσιες συσπάσεις των μυών. Ο άνθρωπος με MND είναι “αιχμάλωτος” στο ίδιο του το σώμα, σε πλήρη παράλυση, αλλά με πλήρη νοητική αντίληψη. Ο εγκέφαλος παραμένει ακέραιος και ενεργός. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν είναι ακόμη γνωστά τα αίτια εμφάνισης της MND, ούτε ανιχνεύεται με μαγνητική τομογραφία. Βεβαίως, δεν θεωρείται κληρονομική ασθένεια, ούτε είναι μεταδοτική, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία. Παρόλα αυτά, το Πανεπιστήμιο Κρήτης έφτασε σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη που εστιάζει στην ανάπτυξη συνθετικών ουσιών, τις μικρονευροτροφίνες. Μιμούνται τη δράση των νευροτροφινών, πολυπεπτιδικών ουσιών που παράγει ο εγκέφαλος για την προστασία και ανάπτυξη των νευρώνων.

Ο ρόλος των πεπτιδίων 

Τα πεπτίδια είναι σύνθετα μόρια αμινοξέων, δομικών στοιχείων των πρωτεϊνών. Πολυπεπτιδικές ουσίες αποτελούν τις νευροτροφίνες, υπεύθυνες για την ανάπτυξη, διατήρηση και προστασία του εγκεφάλου. Οι επιστήμονες μελετούν την δραστικότητα των συνθετικών μικρονευροτροφινώνγια την αντιμετώπιση νευροεκφυλιστικών νόσων, όπως είναι το Αλτσχάιμερ, η Νόσος του Κινητικού Νευρώνα (ALS), η Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΚΠ).

Τα πεπτίδια όμως, έχουν και τεράστια δυναμική στον τομέα της αντιγήρανσης, βοηθώντας ενάντια στην υπερμελάγχρωση, στην καταπολέμηση την γλυκοζυλίωσης, ή στο να καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα. Λειαίνουν και ενισχύουν τον χρωματικό τόνο, ενώ συμβάλλουν δραστικά στη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας μπορείτε να δοκιμάσετε το κατάλληλο προϊόν της pHformula με πεπτίδια, όπως είναι η νέα συλλογή της POINT. Βέβαια, η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από το είδος , την ικανότητα διείσδυσης και την συνέργεια με τα άλλα συστατικά στην σύνθεση του κάθε προϊόντος.

Η συλλογή POINT

Η νέα συλλογή POINT της pHformula, περιλαμβάνει τρεις κρέμες, που θα κάνουν την διαφορά στο δέρμα σας.

POINT MULTI PROTECT: Αντιγηραντική ενυδατική κρέμα με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF15. Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση της είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα. Θωρακίζει αποτελεσματικά ενάντια στην περιβαλλοντική γήρανση.

POINT AGE REVERSE: Περιέχει συνδυασμό πεπτιδίων και βοτανικών συστατικών. Αναστρέφει τα σημάδια της γήρανσης, ενεργοποιεί και προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος, ενυδατώνει, καταπραΰνει, θεραπεύει.

POINT EXTRA FIRM: Επενεργεί στους νευροδιαβιβαστές μειώνοντας τις μυϊκές συσπάσεις (δίνει παρόμοιο αποτέλεσμα με το Botox) και ανορθώνει το δέρμα. Αναστέλλει τις επιδράσεις της βαρύτητας με αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, σφιχτό, υγιές δέρμα.

More info

Να θυμάστε, ότι τα προϊόντα της pHformula θα τα βρείτε σε επιλεγμένα αποκλειστικά σε εξειδικευμένα σε medical spa και ινστιτιούτα αισθητικής σε όλη την Κύπρο. Αναζήτησε ακόμη περισσότερες πληροφορίες στο www.phformula.com.cy γιατί η pHformulaCyprus και η εταιρεία ResultMed που τα αντιπροσωπεύει στην Κύπρο, θα συνδράμει με €2 από την αγορά της κάθε κρέμας Point στο έργο του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου (MDA Cyprus). 

 

MadameLeFo